Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1934443

Evo odslusao samo nekoliko puta za redom ponovo ove dve pesme. A rite of passage mi je bolja od a nightmare to remember. ANTR nije nista posebno, osrednja pesmica, ocekivao sam vise s obzirom da traje 14 minuta. Videcemo za album. :D

• Replies 7.5k
  • Views 592.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ova tema je uvijek bila ultimativno stjeciste svih nesudjenih muzickih genija, kojima je sudbina dodijelila nezahvalnu ulogu da, umjesto da budu clanovi nekog renomiranog svjetskog prog metal benda, s

• kad budeš slušao:

• evo ti minus pedercino

comment_1934466

Kako se bre neko ne zajebe pa ih dovuče ovde? :udri: To u principu ni ne očekujem od Legacyja ili Terra Nostre, već od nekog sa više para, ima ovde dosta ljudi i van UG metal krugova (npr narodnjačkih muzičara) koji se lože na DT...

comment_1934496
E jel neko slušao "Images and Words 15th Anniversary Performance" ?? Upravo sam ga skinuo i uopšte nisam oduševljen zvukom, a posebno ne vokalom (ali na ovo smo se već i navikli) ...

Dobro zvuk i ne moze da se ocekuje da bude nesto jer je to Fan CD, a sad Labrie..... sve u svemu nije nista odusevljavajuce, najbolja je Wait for sleep a podseti me kooooliko je Learning to live dobra pesma.

comment_1934561
Evo odslusao samo nekoliko puta za redom ponovo ove dve pesme. A rite of passage mi je bolja od a nightmare to remember. ANTR nije nista posebno, osrednja pesmica, ocekivao sam vise s obzirom da traje 14 minuta. Videcemo za album. :D

ali obe su vrlo dosadne kako god okrenes.

comment_1934601
Kako se bre neko ne zajebe pa ih dovuče ovde? To u principu ni ne očekujem od Legacyja ili Terra Nostre, već od nekog sa više para, ima ovde dosta ljudi i van UG metal krugova (npr narodnjačkih muzičara) koji se lože na DT...

Hahaha da bre, to za narodnjake si u pravu!!! bio na neki rodjus, live muzika 2 kljavera :P I sad uzeo ja malo da se izivljavam na Korg Tr 88 i pita me kao taj lik, sta slusas?? Ja kao metal, ovo ono... A on, jel si cuo za Dream Theater (ja glavu na desno) Whaaat?? Jesam, a on kao, onaj Rudess ludak, gledam njihove koncerte, skidam ga pomalo, mnogo ga postuju ovi sto sviraju narodnjake?? Loool, smesno mi bilo u pocetku, a posle...

comment_1935270
Black Clouds & Silver Linings (Special Edition) 3CD, 2009

3-disc Special Edition CD

A Nightmare to Remember

A Rite of Passage

Wither

The Shattered Fortress

The Best of Times

The Count of Tuscany

The 3-disc Special Edition CD includes the full album, a CD of instrumental mixes of the album and a CD of six cover songs, the titles of which will be revealed at a later date.

Šta li možemo očekivati od obrada... :rolleyes:

comment_1935464
Gde su nju našli, jedna od najdosadnih stvari od Rusha

grešiš, ovaj, grešiš silno momče!!!

mislim da je portnoy rekao da je rusha dovoljno bilo što u dreamu što u side projectima (cygnus and sea monsters, working man tribute), ali bar po meni - rusha nikad dosta!!!

comment_1935894
Bilo bi fino da uploaduješ ako možeš, verovatno ima još zainteresovanih. :da:

Uploadovaću malo kasnije. ;)

edit: Uploadovao sam, možete skidati 10 puta. :D

http://rapidshare.com/files/227987757/08_Rush_Covers_Medley__live_.rar.html

Edited by AstralliS