Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2338533

Sad sam tek odgledao ovo sa probe. Ma svi su do sada razbijaci, samo zavisi kome sta lezi. Cak mi ni Derek nije zvucao toliko lose iako su oskrnavili zvuk. Vidi se da su snimci izrezirani da potenciraju greske. Takodje, minutaza Maninni-ja je zavidna u odnosu na ostale, tako da ispada da je najbolji. Licno mi se ne svidja, ni pojava, kezenje a ni svirka. Deluje mi zbunjeno u celoj prici. Virgil je razbio, jes da je smesan. Lang i Marco su najbolji za sad, bar po meni.

Opet se ja vracam na Charlie Z-a, bas cudno da su njegovi snimci na youtube-u bas od ovih pesama sa audicije.

• Replies 7.5k
  • Views 594.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ova tema je uvijek bila ultimativno stjeciste svih nesudjenih muzickih genija, kojima je sudbina dodijelila nezahvalnu ulogu da, umjesto da budu clanovi nekog renomiranog svjetskog prog metal benda, s

• kad budeš slušao:

• evo ti minus pedercino

comment_2338564
minutaza Maninni-ja je zavidna u odnosu na ostale, tako da ispada da je najbolji. Licno mi se ne svidja, ni pojava, kezenje a ni svirka. Deluje mi zbunjeno u celoj prici.

Po čemu ti deluje zbunjeno? Čovek je upao bez problema u svaki groove koji su mu nabacili, pokazao par stilova sviranja kao od šale, prebacivao se iz jednog u drugi. Vlada instrumentom, sabija.

comment_2338593

Ne dovodim u pitanje njegove bubnjarske kvalitete, pre svega ne bi ni bio pozvan da ne sabija. Jednostavno mi deluje kilavo i izvestaceno kad se kezi za bubnjevima. Mozda su mu dali tip da bude sto slicniji Portnoy-u, jos malo kose, brade i pljuvanja i bice kao saliven.

Virgil bi mogao da menja LaBria. Slican ton glasova imaju.

Uuuu, nisam ni skontao da je pozvan i Aquiles Priester, on je svirao za Angru na Rebirth turneji, ubio je taj koncert sa DVD-a.

comment_2338818

Meni deluje iskreno srećno kada svira, kao što svaki muzičar treba da bude, ali dobro, kažem da deluje, to je sklono subjektivnoj proceni. Ali kilavost... ne znam o čemu pričaš, gore sam već naveo njegove kvalitete. Meni je pre Derek bio kilav, jer nije mogao da stigne da skonta foru i uleti na vreme.

comment_2338837

Nismo to očekivali. :D

Vilduer ga je odsvirao iz muda, ali kontam da bendu nije potrebno tako nešto, žele više detalja u svirci. Džejms reče nešto o Pristerovom pristupu stvaranju muzike u drugim bendovima, negativno se izrazio o tome što čovek piše muziku i tekstove, ne shvatam koji je to fazon, potpuna besmislica.

Mangini je pozer sa gomilom ženskih hormona, ali neka im ga, barem se muzički uklapa. :bigblue:

comment_2338858

Po čemu ti deluje zbunjeno? Čovek je upao bez problema u svaki groove koji su mu nabacili, pokazao par stilova sviranja kao od šale, prebacivao se iz jednog u drugi. Vlada instrumentom, sabija.

Sabio je, činjenica. Ali meni se čini da je jedini on od svih sedmorice (mladih :bigblue: ) toliko želeo da upadne u Dream Theater. Ostali mi nisu delovali toliko zainteresovano (za neke znam da čak nisu ni hteli da upadnu), zbog toga se on i najviše trudio da odsvira sve kako su oni zamislili i da da svojih 100% umeća i emocija. Moj lični favorit je bio Mineman. Razvalio je, jednostavno.