Jump to content

Dream Theater


bu

Recommended Posts

Haha, izgleda da će LaBrie od sad da bude press bitch, nešto puno daje intervjue...

Zakrviće se skroz "four-fifths" DT-a sa Portnoyem ako James nastavi da priča ovakva sranja:

 

Was it a great last album with Mike Portnoy?” Yeah, sure, it was a great last album with Mike."

 

"...For instance, my solo album that’s out now, Static Impulse, and various things that we’ve done within Dream Theater. It really is unfortunate that this man at this point, Mike, has decided to go his separate ways."

 

Čini mi se da je LaBrieu baš laknulo oko cele ove zajebancije, u fazonu: "otišao je tata sad će lakše da se diše, možda i ja nešto napravim umesto da me kinje da repujem kao Steve Carell u The Office", imitiram Bellamya iz Muse ili da plazim jezik kao zadavljeni pevac na Dark Eternal Night".

 

...ako izdaju neko sranje opet, a to je mnogo realnije nego da isceđeni LaBrie i Petrucci isporuče neki masterpiece, biće mi još gadniji i jadniji nego da su nastavili da ga otaljavaju sa Portnoyem.

 

Svi su na ovaj ili onaj način ispali bulje, upropastili su Dream Theater.

 

Sere mi se krv kad čitam kakve gluposti izjavljuju, izdali su album pre malo više od godinu dana, otišao im glavni čovek i tu nešto mlate sa nekim 7 deadly drummers audicijama i čega već. Nebitno. Ko god da bude nebitno.

Edited by Лука

Share this post


Link to post
Share on other sites

^

+1

 

Ne očekujem ja nikakav stilski pomak, ako je to ono što mnogi misle sad kad je izašao Portnoy, koji je najviše zagovarao da budu metal outfit. Koliko vidim, ovde se najviše radi o parama, DT je mašina, prave se ugovori i mora da se radi da bi se to ispoštovalo. Nije to neki njihov hobi, da oni mogu da odlučuju kada će svirati, a kada palamuditi. Bar ja to tako vidim. A Portnoy se nadimao lovom u Avenged Sevenfold, pa mu je svejedno i ne mora da svira.

 

Pare su bile po meni najbitniji faktor...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, the rumours are true...sadly my time with Avenged Sevenfold has come to an end...

 

The band has decided to carry on into 2011 without me...I had a great time with them throughout 2010, but it was their choice to end the relationship at the end of 2010 as was always the initial plan....

 

I had an awesome time on stage with the guys every night and have so many cool memories from the experience with them...I am proud to always be part of the A7X family and history.

 

I also adore the A7X fans and totally appreciate the way they welcomed me aboard and were so loving and supportive during my time with the band...thank you!

 

As far as my future, I am excited by the endless musical possibilities that lie ahead of me...my love for music runs very deep and my taste is very broad and ecclectic which will give me the chance to explore many different things and collaborate with many great friends and artists I admire and respect...

 

Happy Holidaze to you all and c-ya in the New Year,

MP

 

Sa fejsbuka:

 

 

???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ako je sve što Portnoy priča istina (a nisam baš siguran) onda je sad on na neki način ipak ispao pozitivac.

Prvi je skontao da je DT krenuo da smara (iako je prvi i odgovoran za to) i hteo je ono što i svi mi - da iskuliraju par godina, da ne smaraju sa glupim albumima i najzad urade nešto što bi moglo da bude na nivou radova iz devetesetih, za prog štrebere i cvikeraše a da pritom to ima i nekog smisla a ne samo da bude neka random kreativnost namenskog sklapanja različitih stilova u bezvezne pesme od 14 minuta.

Mada nije isključeno i da bi posle par godina odmora opet izdali neki shit ali ipak želim da verujem da bi se sabrali za još jedan kvalitetan album. :D

 

ovo je zalosna situacija..

 

prvo se s DT rastavljao , pa sad sa A7X-om, ovo je previse brate..!

 

Više puta je rečeno da je Avenged Sevenfold tezga (odbijam da pišem tu skraćenicu), pitanje je da li bi Portnoy ostao, verovatno ne bi odbio ali dogovor je bio da će mu se Sevenfoldovci zahvaliti na kraju 2010 i svako na svoju stranu, realno njima treba neko mlađi kome dobro stoje kreon i tapirane šiške.

Edited by Лука

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sad će imati vremena da vežba :haha:

 

 

Sto je najgore to je on i jedom prilikom izjavio, da nema vremena od DT-a i svega da vezba, eto prilike :)

 

 

Nego ipak je Portnoy preveliko ime za Avenged, njima sto je Luka vec rekao treba neko kome stoje tapirane shishke, plus realno da li nekog zabole od fanova tog profila, devojcice '96 godiste, da li svira Portnoy ili neki drugi mudonja, a verujem i da je Portnoy skup. Mogu oni za manje pare da dobiju nekog ko ce i bolje da im radi poso', bitno da je slatkish hehe;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...