December 26, 200519 yr comment_976752 Pa pogledajte ko koga ovde proziva i trudi se da bude ironican. Ja nikoga ovde ne citiram, ironisem ili napadam, ali ako se neko tako odnosi prema meni i to bez ikakvog razloga (pa ja tu osobu cak i ne poznajem), nece ostati bez odgovora!
December 26, 200519 yr comment_977127 e jebote, idem ti ja tako na pijacu danaske, kad ono, a tamo niko drugi do moj pokojni pradeda živko!!! i ja njemu velim: more živko, ti li si se povampirio?! a on meni: šta ćeš! ima se može se, ribice lože se... ovo je bila mala digresija nadam se da će kokoške posle ovoga izgubiti želju za kokodakanjem
December 27, 200519 yr comment_977256 Ej ljudi ovo je stvarno smesno , aj malo pozitivnijih vibracija , poceli su praznci pozzz
December 27, 200519 yr comment_977729 e jebote, idem ti ja tako na pijacu danaske, kad ono, a tamo niko drugi do moj pokojni pradeda živko!!! i ja njemu velim: more živko, ti li si se povampirio?! a on meni: šta ćeš! ima se može se, ribice lože se... ovo je bila mala digresija nadam se da će kokoške posle ovoga izgubiti želju za kokodakanjem Obozavam te!
December 27, 200519 yr comment_977753 Bio sam na njihovoj svirci (tj. na dve svirke,posto su svirali 2 veceri uzastopno) pre par dana i bilo je bas veselo
December 30, 200519 yr comment_979828 Ljudi sve najlepse vam zelim za praznike i da se lepo provedete gde god bili za docek. Nadam se da cemo se gledati i naredne godine po svirkama sirom ove nase velike drzave Veliki pozdrav i zivi bili
December 30, 200519 yr comment_979831 I naravno ko prezivi docek i reprizu , nek dodje na zurku 2.1.06. u Kuglas , da napravimo Hell on Earth
December 30, 200519 yr comment_980113 I naravno ko prezivi docek i reprizu , nek dodje na zurku 2.1.06. u Kuglas , da napravimo Hell on Earth Hell in Kuglas
December 30, 200519 yr comment_980151 Ja sve sto imam da kazem na ovom svetu... najpre da se zafalim iconu na cestitkama i da pozelim njemu i njegovom bendu jos mnoogoo svirki (sto profitabilnih, sto ovih neprofitabilnih koje nazivamo zurke), da izda album sa King Size-om (mozda se to i desilo, ako jeste izvinjavam se zbog malog propusta i molim nekoga da me obavesti gde moze da se kupi), i uopste da im pozelim puno srece, zdravlja, para i svega sto coveka moze da ucini srecnim... sto se ostalih YUM-ovaca tice... njima zelim jos puno dobrih, kvalitetnih svirki... zelim im da se ne ponove slucajevi Helloween i Hit Godine, da dodju Maideni, Guardiani, Manowar, AcDc i ostali veliki bendovi... zelim im da se lepo provedu na Purple-ima (a Purple-ima zeli da sviraju pesmu Anya ) ...... takodje, i njima bi pozeleo puno srece, zdravlja i para da mogu da idu po Jevropi na koncerte ovih bendova koje verovatno necemo skoro videti ovde... i tako....... molim da mi se oproste male greskice u pisanju (BECKSovi su krivi sa sve ovo ) Aj vidimo se sledece godine...
December 31, 200519 yr comment_980563 Murgray , hvala na lepim zeljama i svima ostalima koji nam to zele , a i onima koji ne , sta da se radi. Do ponedelljka jos jedared SVE NAJBOLJE I ZELIM VAM NAJBOLJI PROVOD veceras
December 31, 200519 yr comment_980693 Srki tebi i "PROROCIMA" sve najbolje u 2006. Pa da se gledamo u Pancevu
December 31, 200519 yr comment_980805 Proročanima sve najbole u novoj godini da i dalje budete tako veseli i slatki...vidimo se drugog
December 31, 200519 yr comment_980942 eto da vam i ja pozelim srecnu i uspesnu novu godinu.. poz od ekipe... vidimo se drugog...
January 2, 200619 yr comment_981410 naravno ko prezivi docek i reprizu , nek dodje na zurku 2.1.06. u Kuglas vis' to je sutra....do yaya
January 2, 200619 yr comment_981841 Pevach Prorock-a je bio vidjen sinoj na jednoj fancy zhurci sta je tu cudno? on je fensi lik!!! Edited January 2, 200619 yr by Morgray The Dark