Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2287234

Zvuci OK album, vaistinu. Jedino je kover sranje tesko.

Mada bih najradije da Belphegor malo iskuliraju sa ovolikom hiperprodukcjom. U zadnjih 8-9 godina - izbacili su 7 albuma bjese li. Nisu Darkthrone, jebo ih pas :haha:

Eto, mogli su komotno Bondage i Hexenwahn da zipuju u jedan album. Mi kao slusaoci nista ne bi izgubili. Al ajd sad, ide da se obrne ovo.

• Replies 944
  • Views 81.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nardelorn
    Nardelorn

Nikada mi nije bilo jasno sto se dize tako velika pompa oko ovog benda.. Realno gledano nisu nis posebno

• Kakva gomila pickica lik ga pljuje i sam je njih 10 ahahaha kakva govna, pizdetine

comment_2287503

"Blood Magick Necromance"will be made available in four formats: a limited edition in black slipcase with metallic effect; a strictly limited Nuclear Blast mailorder edition box set, including a bondage necklace and chain (only 500 hand-numbered copies available); a limited picture gatefold LP on blood-red vinyl; LP on black vinyl; and a standard jewel case CD.

belph3.jpg

:haha:

• 3 weeks later...
comment_2297542

Cc, 'juce' izasao album, a tema vec zakopana na drugoj strani. Razocaran sam slaboscu BGZ duha...

Goxy delimicno u pravu,jest' da ima 4 bas dobre pesme, ostale mozda nesto slabije, ali to su mnogo bolje pesme od bilo cega sa proslog, i od vecina sa pretproslog.

Daklem, Devour, naslovna, Impaled i Sado Messiah su mi same worth the price. Bravo za Helmutha i nek' samo nastavi da nekroterorise, ali jest' da bi mogao da ga malo odmori izmedju albuma sad.

comment_2297757

Cc, 'juce' izasao album, a tema vec zakopana na drugoj strani. Razocaran sam slaboscu BGZ duha...

Goxy delimicno u pravu,jest' da ima 4 bas dobre pesme, ostale mozda nesto slabije, ali to su mnogo bolje pesme od bilo cega sa proslog, i od vecina sa pretproslog.

Daklem, Devour, naslovna, Impaled i Sado Messiah su mi same worth the price. Bravo za Helmutha i nek' samo nastavi da nekroterorise, ali jest' da bi mogao da ga malo odmori izmedju albuma sad.

meni pesme in blood,rise to fall,angeli mortis i sado najbolje.ostale tuc muc.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
comment_2329431

Sto je najgore, Walpurgis sam prvi put poslusao jednom, nije mi se dopao i zaboravio sam ga na godinu i po, da bih ga sad slusao opet i da bi mi se dopao, sad mogu da kazem da mi je cak i dobar, osim Der Gastarbeitera, koji bi mi bio sasvim dobra pesma, da nisam gledao spot i cuo sirenu za vazdusnu opasnost u trenutku kad polete koze na metlama.