Vlaja Buraz Posted May 27, 2004 Report Share Posted May 27, 2004 Ja sam ga bogami 'ladno zaobišao, pazario sam Point Blank. Ali baš mi se ne da, ni kupiti ga. A tek slušati... Čekam nekakve recenzije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 Ja sam ga bogami 'ladno zaobišao, pazario sam Point Blank. Ali baš mi se ne da, ni kupiti ga. A tek slušati... Čekam nekakve recenzije. Mozda izadje u novomk broju REX-a za 6 meseci Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 imas recenziju by PeteM u BV broj 5. ima na kompu kod mene ali mi se ne salje da kvarim prodaju zineta tezak slucaj pakla je apsolutni favorit albuma! od prve do zadnje sjajno! uz izuzetak nejasno formulisane produkcije u "Nevremena" monument. poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 Koju su ocenu dobili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 maximalna. koja je i dalje mala za nesto ovako sto je snimljeno kod nas. poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted May 30, 2004 Report Share Posted May 30, 2004 imas recenziju by PeteM u BV broj 5. Imam BV 5, vjerovatno poslednji koji sam kupio. Ta recenzija je apsolutno bezvrijedna (uostalom, kao i 90% recenzija tamo). Možda naleti neka recenzija na netu, recimo na http://glazba.monitor.hr ili http://www.wahwah.co.yu (jednog dana). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yggdrasil Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 (edited) Znate kako, da vas ja vrnem na normalitet... Nedovršeno, mada za nas sjajno...i kada brljaju, ima smisla, dobro je. Jebi ga. Gradski ro©k sa elementima hevija. Edited June 25, 2004 by Swarun Link to comment Share on other sites More sharing options...
thumb Posted June 26, 2004 Report Share Posted June 26, 2004 Po mom misljenu ovaj zadnji album je sto se muzike tice sasvim ok,produkcija je na nivou kao i na proslom albumu,jedina zamerka mi je Mitin vokal koji je na proslim albumima zvucao odlicno dok na ovom ne mogu da ga provalim,nije mi kao sto je bio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Council A Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 1. jul Balkan Fusion stage . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrniBombarder Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 Па,на истом јее месту где и протеклих година,како год да се онда звао(Рок Стејџ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomarks Posted July 17, 2004 Report Share Posted July 17, 2004 1.jul je bio propast. Zar do pola pet da ih cekam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Council A Posted July 17, 2004 Report Share Posted July 17, 2004 1.jul je bio propast. Zar do pola pet da ih cekam? 4:35, da budemo tacniji . Ja ih sacekala, odslusala sat vremena i sutradan na festival nisam ni otisla (imala sam kartu za 4 dana). Nemam ja kapacitet fanova Marka Nastica (nastupao u 7:15, lepo jedan lik rece, odspava lepo covek, probudi se u pola sedam i na posao ). Jeste li primetili da je sa prvim akordom Andreja pocela i kisa .. Toliko o Block Out-u. Koliko ja vidim, oni su poceli svojski da se zabavljaju na bini . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 Ima li potrebe da se brinem da se pretvaraju u 'party rock' bend? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 State of EXIT.... lIJEPO JE bLOCK oUT VIDJETI NA NEKOJ KLUPSKOJ SVIRCI.. Ne? Zar i BO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomarks Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 4:35, da budemo tacniji . Ja ih sacekala, odslusala sat vremena i sutradan na festival nisam ni otisla (imala sam kartu za 4 dana). Nemam ja kapacitet fanova Marka Nastica (nastupao u 7:15, lepo jedan lik rece, odspava lepo covek, probudi se u pola sedam i na posao ). Jeste li primetili da je sa prvim akordom Andreja pocela i kisa .. Toliko o Block Out-u. Koliko ja vidim, oni su poceli svojski da se zabavljaju na bini . Ma i ja sam ih sacekala ali sa nedovoljno snage.Ceo bend je bio odsutan,ali su mi se svideli Mitini repici i gluma uz Blentostamin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomarks Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 Ima li potrebe da se brinem da se pretvaraju u 'party rock' bend? mozda neka sicusna potreba,bez brige Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted July 19, 2004 Report Share Posted July 19, 2004 nemam pojma... meni su ukrali mobilan na sam pocetak te svirke pa sam bio totalno izbedachen i koncert mi je legao kao so kineskinji na krvav chmar. poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Posted July 23, 2004 Report Share Posted July 23, 2004 Da li je neko od vas aktivan na BO forumu na sajtu WWW.block-out.tk ? Cini mi se da je forum zazivio ,i da ce dobor da se prica o ovom genijalnom bendu..Inace,na irc.krstarica.com postoji soba #block-out,slabo ko navrati..ali sam cuo da je i Mita svratio par puta. Pozdrav,i pridruzite se Nedostupnim Poljima.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted July 24, 2004 Report Share Posted July 24, 2004 Имам само последњи албум. Атмосфера која је у њиховим песмама је одлична. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antioch Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 Block Out je mnogo gotivan bend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest slayer1 Posted July 31, 2004 Report Share Posted July 31, 2004 Njihova muzika je mnogo depresivna. Neki to vole a neki ne vole a ja volim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Council A Posted August 1, 2004 Report Share Posted August 1, 2004 Имам само последњи албум. Атмосфера која је у њиховим песмама је одлична. E, onda nista nis cuo.. Obavezno nabavljaj Godinu sirotinjske zabave i San koji srecan sanjas sam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Posted August 1, 2004 Report Share Posted August 1, 2004 A prvi album??? Svaki je genijalan za sebe..recimo sta me odusevljava kod prvog albuma ovih dana.. Obratite paznju na bas linije..kako genijalno ..Stvarno covjeku skidam kapu sta mu pada na pamet..Ko zna o cemu pricam..zna.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Out Of Time Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 Po mom misljenu ovaj zadnji album je sto se muzike tice sasvim ok,produkcija je na nivou kao i na proslom albumu,jedina zamerka mi je Mitin vokal koji je na proslim albumima zvucao odlicno dok na ovom ne mogu da ga provalim,nije mi kao sto je bio ako bi za neshto, vezano za novi album, moglo da se kaze: Najveci napredak... onda je to vokal... Mita po prvi put stvarno peva, i nije ravan kao daska (shto nikada nije ni smetalo, ali sada vidim da moze to i bolje), aranzmani su raznovrsni (svaka pesma je odradjena na drugachiji nachin), a postoji, u nekim pesmama, i troglasje... cela stvar je genijalna... normalno je da nije kao shto je bio... poslednji album nije nije album nego klasika... to je postao i pre nego je izashao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 Pametno zboris.. pamti sve..pamti sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts