Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.2k
  • Views 430.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vitamin K Experience
    Vitamin K Experience

I beg to differ. Screenshot je iz aprila 2001, jasno se vidi PT cover King's X-a u playlisti. 2000-2001 je taj kultni period kad sam sa neta skinuo dve mp3 kompilacije koje je user petrucci sa foruma

• ok buraz, no frx, ja sam samo izneo svoje mišljenje, ništa ne generalizujem   ali razmisli, zašto mnogo ljudi kaže nešto u fazonu "a da, amorphis su kul, tales i elegy su im klasici, a i ovi ostali

• ti slušaš Mejdene, nisi kompetentan za bilo kakvu diskusiju o muzici

comment_2398648
kapiram da kad Heritage bude izašao prvo će biti "veoma čudan album koji zvuči totalno ne-Opethovski", za par meseci će biti "baš strava album, jedan od najboljih albuma 2011." a za par godina će biti "još jedan Opeth-ov suvi klasik"

Meni uopšte nije bitno da li će da zvuči Opethovski ili ne (mada smo iz jedne pesme čuli da hoće), važno je da je album dobar. :da:

comment_2398679

Najlepse je kod Avangardne muzike sto ne smes da pljujes bend ako odluci da eksperimentise jer je to i poenta Avangardne muzike ali ako pljujes onda si supak i nemas pojma o muzici.

slažem se ali ljudi danas pljuju šta stignu, bilo to avangardno, tradicionalno ili nešto treće, misliš da je nekoga briga, to je ono žalosno

ako bend svira uvek jedno isto onda će da kažu "ovi su, uvek vrte isto", ako promene nešto u zvuku onda "zato su morali da se menjaju" itd.

tako ti je to... kao vreme, uvek se možeš žaliti na nešto :haha:

Meni uopšte nije bitno da li će da zvuči Opethovski ili ne (mada smo iz jedne pesme čuli da hoće), važno je da je album dobar. :da:

pa meni je baš važno da i dalje zadrže svoj prepoznatljivi šmek, da ne postanu nečiji klon ili tako nešto ali mislim da ovde nema mesta za brigu tako da... relax dude

a u zadnje vreme sam dosta u progu 70-ih pa mislim da će ovaj Heritage kad izađe da mi legne ko kec na deset (iliti ko dama na kralja :bigblue:)

aj pa dok se čeka:

http://www.youtube.com/watch?v=B08J-Yd6FfA

:opusteno:

comment_2398693

Najlepse je kod Avangardne muzike sto ne smes da pljujes bend ako odluci da eksperimentise jer je to i poenta Avangardne muzike ali ako pljujes onda si supak i nemas pojma o muzici.

Pa tako nekako, isto kad takve bendove svrstas u neke, da kazem, standardne bendove, ili im muziku prilagodis nekom svom shvatanju muzike pa se onda razocaras kad ne mozes da skontas sledece izdanje.