Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 1 month later...
  • Replies 1.2k
  • Views 118.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja nisam mogla očima da vidim Apartman, do pre par godina kada sam (na silu odvučena od strane drugara), uživo čula njihovu svirku na nekom Moto festu. KAKVA JE TO ENERGIJA!!! Komunikacija sa publikom

• Koji proser , sedi 1 !!!!!!!!!!!!! Poslusaj live cd kad sam reko Olgi - Pusi kurac ... TRo je predoistroznosti radi ... Kuhinjaaaaaaaa , kuhinjaaaaa ... zove te kuhinjaaaaaaaa , creno bela zastava sim

• Alice_Wrathchild
    Alice_Wrathchild

Ma odslušala sam pre par godina, dok su bili aktuelni u Čačku, svirali su non-stop i bili su jedini koji u toj rupi naplaćuju ulaz, družili se s našim bajkerima...ne znam, neću da vređam, meni su smeš

• 1 month later...
comment_2515412

Da li je moguće Negde oko '94 godine postava benda je izbacila jednog člana koji je hteo da sviraju fazon Maideni, Black Sabbath itd., dok su ostali hteli komercijalu tipa divlje jagode itd. Sad su pravi pozeri koji više znaju da prodaju priče nego što stvaraju muziku. Kad sam odslušala njihovu pesmu, tj. obradu ''Long live rock 'n' roll'', mislila sam da me neko zajebava!

• 5 months later...
comment_2594636

Ja prvi put čujem da imaju novi album. Taman sam hteo da pitam šta se s ovim bendom dešava, da li postoji još uvek.

Sad vidim da je izašao još u septembru, a pesme koje mogu da čujem... neću da komentarišem. Toliko je i njima samima veliki događaj što su izdali novi album, da nisu ni podelili tu informaciju preko zvaničnog sajta.

comment_2594643

Izdali su album za City records (Power Music).

[media=]http://www.youtube.com/watch?v=x9wClJmqL9A[/media]

[media=]http://www.youtube.com/watch?v=F_7dHNTZ2FU[/media]

Nova postava:

Zoran Kiza Zdravković, gitara

Zoran Lotke Lalović vokal

Zoran Baki Radovanović, bubnjevi

Vladimir Raja Rajčić,bas

Nebojša Neca Maksimović, klavijature

Edited by Divlji Tigar

• 1 month later...
comment_2602072

Onaj uvod na naslovnoj numeri kao da je zaboden od Bajage, mada i Bajaga ga je vrv zaboo :D

Nije los album kad se sve sabere, barem pola albuma su dobre pesme. Produkcija je bolja od one na koju smo navikli kad je Apartman u pitanju. Ono sto fali Apartmanu, kao sto zna svaki njihov dugogodisnji fan je hemija u bendu koju su imali nekad. Svirke i dalje nisu lose, ali nije to kao sto je nekada bilo. Ja sam se navikao i na prosli album, iako je Lotke tu falio.

comment_2602080

Truba jeste bila momenat koji nisam skapirao, taj deo gde je truba bi bio jos bolji da nema trube :D

Sad sto se tice Zike, bili su desetak puta na rts-u, ko zna kako su upali bas u Sarenicu :D

A power music city records, nemam nista protiv, do sada je bila praksa da imaju bolju produkciju a manju cenu, pa sam time zadovoljan.

• 4 months later...