July 26, 200718 yr comment_1462388 Guitarist Jack Owen (DEICIDE, ex-CANNIBAL CORPSE) will join forces with Ohio death/thrashers ESTUARY for the upcoming "Balkans Assassination Tour" taking place this October alongside KRISIUN, INCANTATION and INACTIVE MESSIAH. Kao sto znate 23.oktobra su kod nas. Eto prilike da konacno bar u nekom izdanju videmo Jack Owena !!!! ) Plus sto se Smilowski prikljucio Incantationu ju mama mia :)hahah
July 28, 200718 yr comment_1463859 Guitarist Jack Owen (DEICIDE, ex-CANNIBAL CORPSE) will join forces with Ohio death/thrashers ESTUARY for the upcoming "Balkans Assassination Tour" taking place this October alongside KRISIUN, INCANTATION and INACTIVE MESSIAH. Kao sto znate 23.oktobra su kod nas. Eto prilike da konacno bar u nekom izdanju videmo Jack Owena !!!! ) Plus sto se Smilowski prikljucio Incantationu ju mama mia :)hahah vidimo se tamo!
December 6, 200717 yr comment_1545748 samo za ljubitelje igrice world of warcraft http://www.youtube.com/watch?v=CXtyYiI5HDk :)
February 25, 200817 yr comment_1603942 CC je najbolji bend na svetu, ali je steta sto je otisao originalni clan Jack Owen. I moze da mi pusi kurac svako ko se sa mnom ne slaze, jer ima da mu jebem dete od kilo a mozda i dva
February 25, 200817 yr comment_1603958 CC je najbolji bend na svetu, ali je steta sto je otisao originalni clan Jack Owen. I moze da mi pusi kurac svako ko se sa mnom ne slaze, jer ima da mu jebem dete od kilo a mozda i dva Da si ti meni živ i zdrav.
March 1, 200817 yr comment_1608040 E cannibali su mi definitivno No.1... ne znam da li je vec neko ovo postavio ali ako nije evo ja cu
April 9, 200817 yr comment_1641663 CC je najbolji bend na svetu, ali je steta sto je otisao originalni clan Jack Owen. I moze da mi pusi kurac svako ko se sa mnom ne slaze, jer ima da mu jebem dete od kilo a mozda i dva CC je svakako najbolji bend na svetu uz BG, al' je Jack Owen kreten neopevani...
April 24, 200817 yr comment_1652888 CC je najbolji bend na svetu, ali je steta sto je otisao originalni clan Jack Owen. I moze da mi pusi kurac svako ko se sa mnom ne slaze, jer ima da mu jebem dete od kilo a mozda i dva solidarishem se sa Lord_Ahrimanom, a nedo ti ko god, da nam jebesh dete, jer cesh se uplashiti koliko ih je!XD haha, ah, a i bice nasha djeca mnoooogooo big black, death, agresivno nastrojena!..
April 24, 200817 yr comment_1652905 CC je najbolji bend na svetu, ali je steta sto je otisao originalni clan Jack Owen. I moze da mi pusi kurac svako ko se sa mnom ne slaze, jer ima da mu jebem dete od kilo a mozda i dva Mozes da mi popusis kurac jer se ne slazem sa tobom. Voleo bi da to nekome kazes u lice
April 24, 200817 yr comment_1653181 CC je svakako najbolji bend na svetu uz BG, al' je Jack Owen kreten neopevani... nadam se da je BG - bling guardian?
April 24, 200817 yr comment_1653220 nadam se da je BG - bling guardian? Naravno, ja zhivim za njih i CC....
April 24, 200817 yr comment_1653268 Naravno, ja zhivim za njih i CC.... tako i jedan ortak moj, mozda ga i znas...zivi za CC ja za iced earth i bg I HELLER naravno nego, je l' istina ili glasine da sledece god. sviraju zajedno CC, BG, i kreator? Edited April 24, 200817 yr by Amon-Ra
April 24, 200817 yr comment_1653271 Ne verujem, vecj bi se znalo neshto o tome...mada je to moje ispunjenje snova...
May 1, 200817 yr comment_1658147 Primite moju izvinjotinu zbog ovog upada, ali koga boli odredjeni dio anatomije da li je Owen kreten ili ne? Kanibali su Kanibali (najbolji bend na svijetu -- bar po mom mishljenju) sa njim ili bez njega. :smajlikojivrishtiodsrecjejermujekonachnostigaoLiveCannibalismoriginalanDVD: