November 25, 2025Nov 25 comment_3119738 5 hours ago, Haos sam ja said:Inače, autor cele muzike ovde je klavijaturista Kamelota.Ne znam sto je morao lik da snimi i gitaru, posto ovde zvuci kao da je inace ne svira. Report
14 hours ago14 hr comment_3122095 Isto sranje, drugo pakovanje. Jedna otisla, druga dosla.Tako su i sa Alissom izbacili u pocetku malo "agresivnije" singlice pa su posle brzo dosle pesme 'orao leti sam, digni se obrisi suzice'Bitno da je ispred njih matoraca naduvana Instagramusa, jos ako se utegne na bini i razbacuje plesne poteze. Pun pogodak za Arch Enemy fanove. Report
14 hours ago14 hr comment_3122096 Ne, nego će da zovu nekog random lika. Odlična je Lauren i jedini izbor za njih, znao sam da će nju pozvati. Na stranu što AA nikad ne bih pustio kod kuće Report
13 hours ago13 hr comment_3122099 38 minutes ago, Grobodan said:Treba ovoj pokazati srednjakNišta najbolji bend???Razočarosime.. Report
10 hours ago10 hr comment_3122100 I ti mene, umesto da si bio na Artillery provodiš veče na ovoj temi Report
9 hours ago9 hr comment_3122102 Naaah gledao sam te matorane pre dvaes godina, još tad su bili ko ispušena lula..kako bilo večeras? Report