November 25, 2025Nov 25 comment_3119738 5 hours ago, Haos sam ja said:Inače, autor cele muzike ovde je klavijaturista Kamelota.Ne znam sto je morao lik da snimi i gitaru, posto ovde zvuci kao da je inace ne svira. Report
Yesterday at 06:02 PM1 day comment_3122095 Isto sranje, drugo pakovanje. Jedna otisla, druga dosla.Tako su i sa Alissom izbacili u pocetku malo "agresivnije" singlice pa su posle brzo dosle pesme 'orao leti sam, digni se obrisi suzice'Bitno da je ispred njih matoraca naduvana Instagramusa, jos ako se utegne na bini i razbacuje plesne poteze. Pun pogodak za Arch Enemy fanove. Report
Yesterday at 06:19 PM1 day comment_3122096 Ne, nego će da zovu nekog random lika. Odlična je Lauren i jedini izbor za njih, znao sam da će nju pozvati. Na stranu što AA nikad ne bih pustio kod kuće Report
Yesterday at 07:02 PM1 day comment_3122099 38 minutes ago, Grobodan said:Treba ovoj pokazati srednjakNišta najbolji bend???Razočarosime.. Report
22 hours ago22 hr comment_3122100 I ti mene, umesto da si bio na Artillery provodiš veče na ovoj temi Report
21 hours ago21 hr comment_3122102 Naaah gledao sam te matorane pre dvaes godina, još tad su bili ko ispušena lula..kako bilo večeras? Report
7 hours ago7 hr comment_3122113 19 hours ago, Chicken Little 420 said:Ne, nego će da zovu nekog random lika. Odlična je Lauren i jedini izbor za njih, znao sam da će nju pozvati.Na stranu što AA nikad ne bih pustio kod kućePa sta bi falilo da im neki lik bude na vokalima, da im ne bi mozda naskodilo pregledima i prodaji mercha?Ne kontam lozenje ljudi na naduvane Instagramuse kao frontmenke bendova. Nije kao da ce je svi jebati kada su toliko primljeni, a vecini takvih zena su vokali totalno sranje i oslanjaju se na clean deonice. Report
7 hours ago7 hr comment_3122115 Pa onda očigledno ne znaš kako marketing funkcioniše, evo posle manje od 24h imaju pola miliona pregleda.. da je neki random lik teško da bi bila tolika pompa i loženje.. Report
7 hours ago7 hr comment_3122117 Haha, znao sam da će biti neka fitnes instruktorka opetČak ni pesma nije baš tolika buljčina Report
6 hours ago6 hr comment_3122119 14 hours ago, HUMAN said:Naaah gledao sam te matorane pre dvaes godina, još tad su bili ko ispušena lula..kako bilo večeras?Zar matorani nisu tvoj omiljeni žanr? Odlični bili fosili, bilo neke dece pun kurac strašno, samo da dođe raj Merzbow više Report
4 hours ago4 hr comment_3122127 A pritom ona nije nikakav anomimus, ima staža i turneja, čak je i Dino regrutovao za budući Divine Heresy ali kapiram da ništa od toga neće da se desi sada, ovde je naravno sa Loganom Maderom, radila i sa Kamelot Edited 4 hours ago4 hr by Chicken Little 420 Report
4 hours ago4 hr comment_3122128 Trebali su da uzmu nekog debelog bradonju da se ne naljute trojica s Yuma kojima ništa ne ne valja. Report
3 hours ago3 hr comment_3122133 56 minutes ago, Grobodan said:Trebali su da uzmu nekog debelog bradonju da se ne naljute trojica s Yuma kojima ništa ne ne valja.Nije stvar da je potreban tu debeli bradonja, vec da je i vise nego ocigledno da se guraju iskljucivo zene odredjenog izgleda. Da je postao bitniji vizuelni deo, nego muzicki.Pustio sam bas danas opet taj novi singl i odmah posle njega Live Apocalypse koji nisam gledao/slusao dobrih 15 godina, ako ne i vise. Angela, zena koja jede sve ove otekle "barbike". Kakva sminka, kakve frizure i kostimi. Zena koja je tu bila zbog vokalnih sposobnosti, a ne da se lovi dobar ugao za slikanje i ako se previse mlati glavom pokvarice se frizura pa se nece dobro izgledati na bini. Report
3 hours ago3 hr comment_3122135 I Angela je imala vokal u pm, glesao sam ih s njom, tri pesme pa instrumental da se ona odmori i pored kile procesora. Report
20 minutes ago20 min comment_3122141 sto se svadjate o ovom bendu imate 40 god ljudievo par slika iz old man arhiveJan 2000 autogramiApril 2002 Report