Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Arch Enemy

Featured Replies

5 hours ago, Haos sam ja said:

Inače, autor cele muzike ovde je klavijaturista Kamelota.

Ne znam sto je morao lik da snimi i gitaru, posto ovde zvuci kao da je inace ne svira.

• 2 months later...
  • Replies 1k
  • Views 99.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Isto sranje, drugo pakovanje. Jedna otisla, druga dosla.
Tako su i sa Alissom izbacili u pocetku malo "agresivnije" singlice pa su posle brzo dosle pesme 'orao leti sam, digni se obrisi suzice'
Bitno da je ispred njih matoraca naduvana Instagramusa, jos ako se utegne na bini i razbacuje plesne poteze. Pun pogodak za Arch Enemy fanove.

38 minutes ago, Grobodan said:

Treba ovoj pokazati srednjak

Ništa najbolji bend???

Razočarosime..

I ti mene, umesto da si bio na Artillery provodiš veče na ovoj temi

Naaah gledao sam te matorane pre dvaes godina, još tad su bili ko ispušena lula..

kako bilo večeras?mhihi

19 hours ago, Chicken Little 420 said:

Ne, nego će da zovu nekog random lika. Odlična je Lauren i jedini izbor za njih, znao sam da će nju pozvati.

Na stranu što AA nikad ne bih pustio kod kuće

Pa sta bi falilo da im neki lik bude na vokalima, da im ne bi mozda naskodilo pregledima i prodaji mercha?
Ne kontam lozenje ljudi na naduvane Instagramuse kao frontmenke bendova. Nije kao da ce je svi jebati kada su toliko primljeni, a vecini takvih zena su vokali totalno sranje i oslanjaju se na clean deonice.

Pa onda očigledno ne znaš kako marketing funkcioniše, evo posle manje od 24h imaju pola miliona pregleda.. da je neki random lik teško da bi bila tolika pompa i loženje..

Haha, znao sam da će biti neka fitnes instruktorka opet

Čak ni pesma nije baš tolika buljčina

14 hours ago, HUMAN said:

Naaah gledao sam te matorane pre dvaes godina, još tad su bili ko ispušena lula..

kako bilo večeras?mhihi

Zar matorani nisu tvoj omiljeni žanr?

Odlični bili fosili, bilo neke dece pun kurac strašno, samo da dođe raj Merzbow više

ma kakvi, evo čekam sad AE sa ovom novom da poTVRDIIIIIred

Trebali su da uzmu nekog debelog bradonju da se ne naljute trojica s Yuma kojima ništa ne ne valja.

56 minutes ago, Grobodan said:

Trebali su da uzmu nekog debelog bradonju da se ne naljute trojica s Yuma kojima ništa ne ne valja.

Nije stvar da je potreban tu debeli bradonja, vec da je i vise nego ocigledno da se guraju iskljucivo zene odredjenog izgleda.
Da je postao bitniji vizuelni deo, nego muzicki.
Pustio sam bas danas opet taj novi singl i odmah posle njega Live Apocalypse koji nisam gledao/slusao dobrih 15 godina, ako ne i vise. Angela, zena koja jede sve ove otekle "barbike". Kakva sminka, kakve frizure i kostimi. Zena koja je tu bila zbog vokalnih sposobnosti, a ne da se lovi dobar ugao za slikanje i ako se previse mlati glavom pokvarice se frizura pa se nece dobro izgledati na bini.

Ma ko njega pamti..

AE se uvek trudio nove klince da navuče

I Angela je imala vokal u pm, glesao sam ih s njom, tri pesme pa instrumental da se ona odmori i pored kile procesora.