October 28, 200618 yr comment_1224324 I meni fale melodije koje su ranije imali,dobar je album,ali Djinn ostaje najbolji,shto kazhe Black Desire.
October 28, 200618 yr comment_1224479 Nikak da ga skinem sunce mu. A i sada ne znam sta cu pre da slusham koliko ima dobrih novih albuma(Olivin Pain, Angra, Krux, Wuthering Heights, I,..)..tak da mozda i bolje da ne zurim..
October 28, 200618 yr comment_1224623 I ja tako,samo se gomila,ne stizhem ni na plejeru da preslusham..
October 30, 200618 yr comment_1225584 Posle preslusavanja i preslusavanja...dodjoh do zakljucka da je novi album fantastican.
October 30, 200618 yr comment_1225759 Opet efekat Prljavih Gaca...svidza mi se ona 1 pesma sa tvog Mp3 playera, ali nekako nemam sad zelju da preslusam ceo album...opusteno...
January 9, 200718 yr comment_1270720 Molim lepo, ako iko zna ista vezano za ovaj bend, a da je pikantno i da nije nesto sto je opstepoznato, neka mi javi posto bih trebao da radim intervju sa njima. Unapred zahvaljujem... Vidis, ovo mi nikako nije bilo jasno... Prokleti Max, rekao sam mu da da meni da radim 'view, slusam ih od prvog albuma, i da pojasnim vec jednom idiotarije tipa da je Mother Serbia ritam "pokupljen" od Melechesh-a, tj. dokazem da smo snimili pesmu pre nego sto smo znali za njihovo postojanje Emissaries je cool, mada nista preterano novo u odnosu na dva prethodna. Odlicna svirka u svakom slucaju
January 10, 200718 yr comment_1271337 To da, ali bez brige, ovo je jedan od bendova koji zna sta radi i sta hoce, tako da mozemo da ocekujemo jos dosta dobrih albuma...
February 19, 200718 yr comment_1316628 Ух, ово ми је грешком запало (да није тако, никад га не бих ни чуо) и могу дефинитивно да кажем да ово откида! Цела прва ствар, а нарочито увод, је једна од најјачих ствари које сам чуо у последње време!
April 20, 200718 yr comment_1377853 tek prekjuce nabavih emisare,ne pitajte sto...album me je ODUVAO.Mozda i bolji od Sphynx.Jebote... i Sphynx nije na prodaju
April 22, 200718 yr comment_1379901 Melechesh je jedan od najgenijalnihjih bendova u metalu, sadrzi fenomenalne muzicare koji imaju neverovatne ideje...
May 7, 200718 yr comment_1392903 Rebirth of the Nemesis... Имам ту песму и могу рећи само да кида! Само што ми је било смешно кад сам прочитао да свирају "Месопотамијски метал".
July 25, 200718 yr comment_1461669 Не, стварно је песма "Rebirth of the Nemesis" нешто најбоље што је метал у стању да понуди, мени је ово врх врхова, апсолутно невероватно и ако и због чега волим метал - то је због оваквих ствари (да не помињем како бих добар спот могао да направим за ово! ух, тако инспиративно!). Њој бих додао "The Scribes of Kur" која је тако егзотична и храбра и ово се ретко среће чак и у блек металу а ту је и "Emissaries and the Mysterium Magnum" која ми је такође јако, јако добра и покретачка ствар и ако ништа друго, бар због ових ствари заслужују да им се има уреже златним словима у метал енциклопедију.