Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 183
  • Views 23.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vlaja Buraz
    Vlaja Buraz

Мелодичност? Е, ено вам га тамо Џоји Темпест.   Елем, скинух овај албум јер некако и Хелстар дође на ред... и морам признати да није лоше. Штавише, веома поштено. Нисам љубитељ халфордисања, али ек

• Angelystor
    Angelystor

Zbog vrištanja ili boja?   Drugi dan slušanja, još sam u šoku kakav album. Evo za one koje sumnjaju, instant proba:     Jedna od pesama godine, bez ikakvog problema.

• dr.lecter
    dr.lecter

Naravno da nije to Tempestovska melodicnost nego ona sa BS,ROW,DT,Nosferatu...Boro srce me zaboli kad odem na koncert ovih stvarno iskrenih ljudi i vidim 40-50 prisutnih

comment_1766853

Meni se zadrzao na tome, heh..onako, definitivno bolji od "MOB", ali to i nije neka preporuka.. Sta znam, zao mi je sto materijal nije malo vishe heavy i melodichniji, a manje thrash, tj. blize starim radovima.. Ovak' mi je "Warball" npr. u istom rangu, pa i bolji od "King"a, a od "Year Of The Witch" da ne prichamo. (Uporedjujem skorashnje redove Rivere, mozda nepotrebno, ali ipak mi je on glavna prednost ovog benda :da: ). Najjache su mi "The Plague Called Man", "Tormentor" i "In My Darkness" (jedna od onih pesama koja mi je ishal od najdosadnije, do medj' najboljima).

Sve u svemu, pristojan comeback.

comment_1767504
Meni se zadrzao na tome

U pravu si, definitivno me nije povukao na neko besomucno preslusavanje. OK je, ali nista senzacionalno.

Ali...The Sins Of The Past! Kako je ovo dobro (to je i isteralo King of hell iz liste :) )! Pesme istresirane, Rivera nikad jaci... nabavljajte!

• 3 weeks later...
comment_1780918

Ma "Shadows Of Iga" :mrgreen::rockdevil:

Skinuo sam celu diskografiju i sada polako preslušavam album po album.

Prvi album je odličan a posebno pesama "Run with the pack". :rockdevil:

Pevač je zakon.

Nabavi bend Distant Thunder, "Welcome The End" album, tu ima "RWTP" rerecorded, josh mocnije zvuchi!

• 2 months later...
comment_1835824

Reactivated Texas heavy metal legends HELSTAR have signed a worldwide management and booking deal with Intromental Management. A European tour will take place in May 2009, with more than half of the shows having already been confirmed.

FRUBI, je l' da se nadamo nechemu? :D

• Author
comment_1835832

Знајући њихову популарност код нас - тешко, осим ако не буду ишли на турнеју са неким познатијим бендом.

comment_1835838

Било би дивно да их видимо у пакетићу са Megadeth, негде на лето ... ако Фруби не банкротира у међувремену. :zeleni:

НОСФЕРАТУ!!!

• 3 months later...
  • 3 months later...
comment_2020190

Nisam ni sumnjala da postoji tema, i ko ju je otvorio :P Kopajući nešto za Rumors setih se ovog sjajnog benda, slušam sinoć poslednji album i moram reći da nisam oduševljena... Možda još malo da ga pustim da se krčka, kakvi su vaši utisci?

Edited by Ајлин

comment_2020195
Nisam ni sumnjala da postoji tema, i ko ju je otvorio :P Kopajući nešto za Rumors setih se ovog sjajnog benda, slušam sinoć poslednji album i moram reći da nisam oduševljena... Možda još malo da ga pustim da se krčka, kakvi su vaši utisci?

Dosta dobar. Svideo mi se odmah na prvo slusanje. Dobro, nije kao Remnants Of War, ali ni neocekujem od njih da opet naprave takav album. Generalno, dobar i slusljiv US power/thrash.

Edited by Thrasher

comment_2020214

'Al si brz

Nema toga, ali ima nešto drugo zanimljivo:

Band: Helstar

Tour: A Distant Thunder Tour

Place: Mels, Switzerland

Date: Saturday December 3, 1988.

SETLIST:

1 The King Is Dead/Bitter End

2 Evil Reign

3 Abandon Ship