March 11, 200619 yr comment_1058025 Bend iz SREMCHICE trazhi ozbiljnog Bassistu za rad ! Upitanju Hard Rock (Jimi Hendrix,AC DC,Deep Purple,Cult...) i autorske stvari!!! Studio u posedu benda 00-24 ! Zainteresovani Bassisti neka se jave na telefon:063 72 59 027 Zar niko nije iz sremchice!!!???
March 11, 200619 yr comment_1058359 'Oce neko da svira bas za thrashinu na fintu rli(early) Metallica, Megadeth. BGD, negde oko '90 godista, do +tri-cetri godine? Ne mora da ima vece iskustvo, dovoljno da zna da svira. Ogroman akcenat na autorskim, malo obrada, samo za uvezbavanje i za nasu dusu.
March 12, 200619 yr comment_1058552 Potreban solo gitarista za bend. U pitanju je (ex)tribute to Death, imali smo svirku skoro u SKC-u, bilo je dobro, ali stari gitarista vise nije u mogucnosti da svira svakog vikenda zbog obaveza, pa nam je potreban neko ko moze da ispuni taj uslov, naravno i da ima bar dve godine iskustva na instrumentu i da voli Thrash i Death Metal. Sviraju i svirace se i druge grupe kao sto su Sodom, Slayer, Carcass, Coroner, Morbid Angel... Znaci ima Thrasha ali uglavnom Death metal. U skorijem planu su i autorske, vec ima ideja. Pa javite se na 063/105-53-54 064/21-82-054 Urosh, a.k.a Heavy Jerk ili na pp ili posaljite pp Bati, a.k.a I am the black wizards Poz Samo da dodam da se jave ljudi koji VOLE Death Metal, da ne bude opet nesporazuma i zabune. sto ne zivim u BG .
March 12, 200619 yr comment_1058949 'Oce neko da svira bas za THRASHINU na fintu rli(early) Metallica, Megadeth. BGD, negde oko '90 godista, do +tri-cetri godine? Ne mora da ima vece iskustvo, dovoljno da zna da svira. Ogroman akcenat na autorskim, malo obrada, samo za uvezbavanje i za nasu dusu. i tako je nastao jos jedan metalikin tribute...hahahahaha... za THRASHINU kad sam to procitao ja reo sodom,tankrad...a ono metalika
March 12, 200619 yr comment_1059026 Neznam za IN FLAMES moram jos malo da se naviknem na njih a sta bi radili, koje pesme?
March 12, 200619 yr comment_1059117 i tako je nastao jos jedan metalikin tribute...hahahahaha... za THRASHINU kad sam to procitao ja reo sodom,tankrad...a ono metalika haha Sodome zar nisi naucio do sada da su Metallica i Megadeth pravi thrash a da su Sodom,Tankard i Destruction gej bendovi
March 12, 200619 yr comment_1059271 haha Sodome zar nisi naucio do sada da su Metallica i Megadeth pravi thrash a da su Sodom,Tankard i Destruction gej bendovi jeli ovo sala ili ozbiljno mislis . AKo je ozbiljno dobro razmisli Edited March 12, 200619 yr by -AleksandaR-
March 12, 200619 yr comment_1059357 jeli ovo sala ili ozbiljno mislis . AKo je ozbiljno dobro razmisli brate ironican sam bio Metalika je moj dobar drugar
March 12, 200619 yr comment_1059362 brate ironican sam bio Metalika je moj dobar drugar hehe . Odlicno
March 13, 200619 yr comment_1060420 Da, Metallica i Megadeth (i Exodus i Anthrax) su pravi thrash, a ovo ostalo su gay bandovi. Vise lice na death nego na thrash. I nece biti Metallica tribute. Sviracemo mozda dve pesme, po dogovoru. I obavezno Holy Wars, a ostalo sve autorske. ...
March 16, 200619 yr comment_1065272 Neo-classical atmo\doom bendu\projektu potreban violinista\violinistkinja. Nije bitno mesto prebivalista. Svi koji zele da pomognu neka mi se jave na pp ili mail. Hvala unapred.
March 16, 200619 yr comment_1065288 Neo-classical atmo\doom bendu\projektu potreban violinista\violinistkinja. ma idi
March 17, 200619 yr comment_1065634 ne kontam kako solo/ritam gitare za in flames? koliko ja znam oni stalno nesto cepaju u tercama, imaju hermonije i dok sviraju rifove.. nije da nema solo deonica, ali uglanvnom sviraju zajedno. u tom svetlu bi (po meni) trebalo 3 gitare da bi tribute to IF bio do jaja: dvojica da cepaju terce, a jedan da krlja rifove da ne bude "prazno"... bar je to moje misljenje. u svakom slucaju, javi kad bude svirka. Probao vec jednom veruj mi ne ide imali smo 3 gitarista,na kraju je bolje zvucalo bolje sa 2 koje su cepale terce celu pesmu ko flamesi na live-u!!! Zato sam sada napomenuo ne gitarista nego ritam gitarista koji bi me pratio i svirao terce...
March 17, 200619 yr comment_1065667 Bendu Almagest potreban klaviaturista u pitanju je prog\melodic death. Svramo samo autorske stvari.Ako ima zainteresovanih neka mi se jave na PP.
March 17, 200619 yr comment_1065822 potreban bubnjar za punk rock bend. bend postoji dve godine ,svira svoje stvari za dalje informacije javiti se na pp.
March 17, 200619 yr comment_1065978 Ljudi,ima li neki gitarista koji bi svirao indie rock,punk rock,r'n'r......Ovde sve sami metalci.....Pustajte pp.....
March 17, 200619 yr comment_1065989 Probao vec jednom veruj mi ne ide imali smo 3 gitarista,na kraju je bolje zvucalo bolje sa 2 koje su cepale terce celu pesmu ko flamesi na live-u!!! Zato sam sada napomenuo ne gitarista nego ritam gitarista koji bi me pratio i svirao terce... hmm... meni se nesto ne dopadaju in flames uzivo (bar na onom tokiju sto sam slusao), ali mozda si i u pravu... teze je da se uskade trojica nego dvojica (pre ce nego da zajebe ). mada, kad cujem kako maideni zvuce sa 3 gitare => anyway, samo napred!
March 19, 200619 yr comment_1067509 Bend Seljacka buna trazi pevacha, svira se agro metal, tj nase stvari, od obrada se rade Nervozni postar i Indira & Rammstein, potencijaln pevac ce dobiti stvari da preslusa, potrebno je da covek bude agro, shirokih shvartanja, da voli System Of A Down i Panteru i da poseduje neko znanje o Manowaru, iako je tematika neozbiljna, bend je ozbiljan, javljajte se agrarci Edited March 19, 200619 yr by Herr_Wolf
March 19, 200619 yr comment_1067559 JA sam bio drugi na zvezde granda u krusevcu al necu da pevam sa nu metalcima
March 19, 200619 yr comment_1068188 oglas za pevaca i dalje vazi!!!!!!!! (oce li se neko javiti ?!) znaci sviraju se gunsi,metallca,ac-dc,motorhead,velvet revolver,itd... mozete se javiti na [email protected]