Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Author
dominator se zove

verovatno je keva

Znam ja kako se zove,ali da li ima negde da se skine???

• Replies 2.3k
  • Views 220.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ajde bre idi slusaj KKN sta ti bre seres o Satanama i Isusu i budalastinama   Nabij repetiror na glavu i nastavi da se nadimas pred haven Rain   Uhvati se u kolo sa Gru moderatorom i pisite dzanke

• A vec se vide i posledice novih navika, radijator repetitor lepak udara identicno.

• Ma prvi koncert u BG-u je bio savrsen,samim tim nema potrebe za nekom sekiracijom.A i vamo smo isli vise da se zajebavamo u gradu,a koncert usputno.Ali svejedno,katastrofa sta radi ovaj bend...zapravo

Rekose da album izlazi u januaru, a da opet dolaze u martu.

Nadam se da ce tako i biti icon_smile.gif

• Author

U januaru?Ja cuo da album izlazi u novembru.Pa ako izlazi u januaru,onda je jos uvek malo rano za nabavljanje.

Neka dodju u martu....opet cu ici,bez razmisljanja.

Znam ja kako se zove,ali da li ima negde da se skine???

Cekaj da izadje album, pa kupi original, barabo!

• Author

Covece,novi Motorhead i Slayer nemam na originalu,W.A.S.P. tek necu kupovati...tri cd-a par novih patika ili cipela,a diskove nemogu staviti na nogu i hodati u njima. icon_wink.gif

Mislis, zato sto ti se ne svidjaju? Ako ti se albumi svidjaju, necu da komentarisem.

Cekaj da izadje album, pa kupi original, barabo!

Podrska za komentar icon_rockdevil.gif ...

P.S. - album treba da izadje sad,na jesen,koliko znam... icon_confused.gif

• Author
Mislis, zato sto ti se ne svidjaju? Ako ti se albumi svidjaju, necu da komentarisem.

Albumi mi se jebacki svidjaju i odlicni su,a to da li ih i u kom formatu imam,nije tvoja stvar i nije do tebe da to komentarises. icon_da.gif

• Author

P.S. - album treba da izadje sad,na jesen,koliko znam... icon_confused.gif

Pa koliko i ja znam,treba da izadje u novembru a ne u januaru....

Trebalo je, ali je odlozen, i to za pocetak februara ako se ne varam. Sve u svemu, sam pocetak 2007e godine. A na netu ga jos nema.

Sto se tiche originala WASPa, ja imam zarku zelju da posedujem jos neki pored "Unholy Terror"a..a posebno Crimson Idol i KFD.

Onaj lik sto je stajao desno na bini za vreme svirke (duga kosa, procelav) mi je rekao da album izlazi u januaru. Isto to mi je rekao i bubnjar.

@RNA: da ne radis ti za neku izdavacku kucu, ili mozda imas prodavnicu diskova, kad tako zestoko agitujes za nabavljanje originala icon_wink.gif

Na novom albumu će biti i obrada Burn od Purple-a! icon_rockdevil.gif

Što se tiče originala.... Nezaposlen student iz radničke (tj već penzionerske) porodice - moraće još malo da sačekaju originali... icon_rolleyes.gif

Naročito nakon ove navale dobrih koncerata! icon_da.gif

To za Burn kao obradu nije zvanicna vest. Ja sam na WASP forumu chak i citao nesto da ce na albumu stvarno biti pesma "Burn", ali ne obrada, vec WASPova pesma..no videcemo.

Uf... valjalo bi da je Burn od DP! icon_da.gif

WASP ima fenomenalne obrade.... Paint it black, Easy livin', Somebody to love, THE REAL ME...

Ja sam na naleteo slucajno na neki njihov snimak na Roktagonu i dobro zvuce. A Bljaki se malko udebljao koliko mi se cini.

WASP ima fenomenalne obrade.... Paint it black, Easy livin', Somebody to love, THE REAL ME...

Slazem se. icon_da.gif Meni se recimo Easy livin' vise dopada od originala.

Ok su im obrade..al ne razumem zasto su tolko silovali The real me na turnejama..

Ja sam na naleteo slucajno na neki njihov snimak na Roktagonu i dobro zvuce. A Bljaki se malko udebljao koliko mi se cini.

gleda dji u bg i ima da se malko udebelil

Svaka čast onom kosturu kako je izržao! :lol:

• Author

Ok su im obrade..al ne razumem zasto su tolko silovali The real me na turnejama..

Zato sto je odlicna pesma i zato sto je svojevremeno bila singl.

Odlicna je stvar, nema sta, ali ima Blackie i mnogo odlicnijih. Heretic, npr...

Auuu...the Fucking Lost Child...jeste...fenomenalna je...ali i Real Me nije za bacanje,naravno...veleo bih da je cujem uzivo!!!

• Author

Heretic (The Lost Child) je sjajna stvar,ali i predugacka za izvodjenje uzivo.Skoro 8 minuta traje.Eto,i Chainsaw Charlie jako retko izvode u celosti.

Meni se sa "Headless Children" mnogo svidja i Thunderhead...refren je zarazan ko sida!

Meni je dovoljno sto sam cuo full verziju Chainsaw Charlie IPB Image

Ali definitivno vrhunac tih duzih pesma jeste The Great Misconceptions Of Me, poslednja pesma sa Crimson Idol-a. :muzicar:

Jeste li culi Story of Johnatan?

So sad... :icon_ne:

The Great Misconceptions Of Me sumira sve to.. celu pricu... ja dok nisam cuo Story nisam kontao sve iz The Great Misconceptions Of Me... u stvari ceo The crimson idol album da bi razumeli mora da se cuje Story of Johnatan..

:opusteno: