Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.3k
  • Views 216.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ajde bre idi slusaj KKN sta ti bre seres o Satanama i Isusu i budalastinama   Nabij repetiror na glavu i nastavi da se nadimas pred haven Rain   Uhvati se u kolo sa Gru moderatorom i pisite dzanke

• A vec se vide i posledice novih navika, radijator repetitor lepak udara identicno.

• Ma prvi koncert u BG-u je bio savrsen,samim tim nema potrebe za nekom sekiracijom.A i vamo smo isli vise da se zajebavamo u gradu,a koncert usputno.Ali svejedno,katastrofa sta radi ovaj bend...zapravo

comment_1218761

Trebalo je, ali je odlozen, i to za pocetak februara ako se ne varam. Sve u svemu, sam pocetak 2007e godine. A na netu ga jos nema.

Sto se tiche originala WASPa, ja imam zarku zelju da posedujem jos neki pored "Unholy Terror"a..a posebno Crimson Idol i KFD.

comment_1219126

Onaj lik sto je stajao desno na bini za vreme svirke (duga kosa, procelav) mi je rekao da album izlazi u januaru. Isto to mi je rekao i bubnjar.

@RNA: da ne radis ti za neku izdavacku kucu, ili mozda imas prodavnicu diskova, kad tako zestoko agitujes za nabavljanje originala icon_wink.gif

comment_1222384

Na novom albumu će biti i obrada Burn od Purple-a! icon_rockdevil.gif

Što se tiče originala.... Nezaposlen student iz radničke (tj već penzionerske) porodice - moraće još malo da sačekaju originali... icon_rolleyes.gif

Naročito nakon ove navale dobrih koncerata! icon_da.gif

comment_1227144

Meni je dovoljno sto sam cuo full verziju Chainsaw Charlie IPB Image

Ali definitivno vrhunac tih duzih pesma jeste The Great Misconceptions Of Me, poslednja pesma sa Crimson Idol-a. :muzicar:

Jeste li culi Story of Johnatan?

So sad... :icon_ne:

The Great Misconceptions Of Me sumira sve to.. celu pricu... ja dok nisam cuo Story nisam kontao sve iz The Great Misconceptions Of Me... u stvari ceo The crimson idol album da bi razumeli mora da se cuje Story of Johnatan..

:opusteno: