Yesterday at 02:24 PM1 day comment_3125611 Pa ne znam kako moze biti dan festivala kad smo uzeli odvojeno kartu za koncert a ne za festival.. Report
Yesterday at 03:46 PM1 day comment_3125614 Eh, govnjiva ćacad je to, ništa me više ne čudi, a da ubace Jakova i slične gluposti taj dan mi i ima smisla od njih. Samo da ne izađe na kraju žvalavi umesto Halforda pa da ispadne kao da ima neki 'skup'. Report
10 hours ago10 hr comment_3125632 ^ Halford bi prvo nokautirao picoustog nasred bine... a onda bi mu pružao veštačko disanje.. Report
9 hours ago9 hr comment_3125633 nema sanse da bude neki program uz JP tog dana, ne vidim kako bi moglo to da se izvede na neki normalan nacin.ali nije iskljuceno da su ih platili za kraci "festivalski" nastup. Report
8 hours ago8 hr comment_3125634 E moj judas priste cta si dočekao, da pevas u Srbiji za male pare i pred šakom ljudi Report
6 hours ago6 hr comment_3125637 Mada jeste bilo sumnjivo od starta, setimo se da je kasnila prodaja karata.. Report
5 hours ago5 hr comment_3125639 Verujem da je prevara, tj da su ih platili za festivalski nastup a da reklamiraju kao full koncert. Nadam se da grešim ali ovo je jebema Srbija, sve je prevara što rade Vućićevi...a mislim da im je bitno da sve provuku kroz beer fest da bi izvukli pare iz budžeta, tako da nemaju troškova, mogu samo da zarade. Nemam dokaza, samo imho.Baš me zanima koju će cifru da odvale za pivo na taj dan. Report
2 hours ago2 hr comment_3125644 Баш сам погледао данас страницу бир смећа на фејсу и лепо су окачили плакат још у марту... Како смо сви пропустили тај моменат ево не знам... Report
2 hours ago2 hr comment_3125645 Da, koncert benda Judas Priest na Ušću je povezan sa organizacijom Belgrade Beer Fest-a, ali se održava kao poseban, samostalan koncertni dan za koji je potrebna posebna ulaznica. [1, 2] Iako zvanične stranice [Belgrade Beer Fest-a](https://www.facebook.com/belgradebeerfest/) intenzivno promovišu i organizuju ovaj događaj, on funkcioniše po principu ekskluzivnog festivalskog dana ili izdvojenog koncerta na istoj festivalskoj lokaciji. [1, 3] ## Ključne informacije o koncertu:* Datum i vreme: Petak, 28. avgust 2026. godine od 18:30h.* Lokacija: Park Ušće, Beograd.* Turneja: Koncert se održava u okviru njihove svetske "Faithkeepers" turneje.* Organizatori: Skymusic Production i Live Nation. [1, 2] ## Ulaznice i cene:Za razliku od regularnih dana Beer Festa gde važe standardne festivalske propusnice, za Judas Priest je potrebno kupiti posebnu kartu preko [eFinity platforme](https://efinity.rs/event-details/judas_priest_32199). Cene ulaznica su podeljene po zonama: [2, 4] * Parter (Standing - GA): 4.500 RSD* Fan Pit (Standing A): 5.900 RSD* VIP barski sto (Standing): 7.500 RSD [4] Report