January 12, 200619 yr comment_992190 Ma otkazali bi i oni, čisto iz fazona! To je sad kod nas najpopularnije!!!!!
January 13, 200619 yr comment_994195 Dobro, za one koji nisu upuceni u glavne tokove univerzuma: ACCEPT ne postoji od '97-e. To sto sam ih Ja gledao je bila neka turneja po najvecim festovima radi 25-ogodisnjice benda. Dakle, Accept nece doci i tome uopste nemojte da se nadate. Zadnji popravni je bio ljetos, a Bogovi su odrzali svoj oprostajni kocert u Bugarskoj.
January 13, 200619 yr comment_994345 Zato sam i rekao "kad bi"...a to za bugarsku je bio tragican slucaj...nisam imao net pa nisam ni znao da dolaze...propustio sam i GAMMA RAY...hteo sam da se ubijem kad sam saznao...
January 15, 200619 yr comment_996878 ACCEPT guitarist Wolf Hoffmann is in talks with Uli Jon Roth (ex-SCORPIONS, ELECTRIC SUN) and Michael Schenker (MSG, ex-SCORPIONS, UFO) about joining forces for "an all-German G3"-type of tour, Hoffmann revealed during a recent interview with MetalEater.com. "I would just play instrumental songs and all different guest musicians would just come together and jam," he said. "But with Uli Roth and Michael Schenker, that is something that I am really excited about." On the probability of the tour happening as planned, Hoffmann said, "It's kind of 95 percent sure. We're still talking and there are still a few kinks to be worked out, but hopefully it can be worked out. That would be next spring, starting in Germany. We'd probably be concentrating mostly on Europe, but they're already talking about maybe taking it to America." As BLABBERMOUTH.NET reported on October 29, Hoffmann has agreed to join former SKID ROW frontman Sebastian Bach's solo band for a one-time-only appearance at the Mid-Hudson Civic Center in Poughkeepsie, New York on November 26. Hoffmann accepted the offer to play the show during Sebastian's live appearance on Eddie Trunk's "Friday Night Rocks" radio program on New York's Q104.3 FM on October 28. In addition to Bach, the Mid-Hudson Civic Center show will feature performances by TWISTED SISTER, YNGWIE MALMSTEEN and GEORGE LYNCH.
January 16, 200619 yr comment_998491 Gledah jucer na Rocktagonu profil Accept-a a bejase i jedan spot: Protectors of teror ili kako se vec pise. Inace prikazivali su Accept kako u nekoj blesavoj emisiji peva I'm a Rebel. Udo imo dugu kosu, Edited January 16, 200619 yr by Pringler
March 9, 200619 yr comment_1055584 Ima li neko mozda neki koncert sem Live in Japan???Bio boh zahvalan za snimak istog... Daj bre sto ljudi ucutaste...otkako postade vazna tema niko veise ne postuje...Accept
March 9, 200619 yr comment_1055641 Ja imam Staying A Life..majka. A i treba od Invictusa uskoro da mi stigne dvd nek..
March 9, 200619 yr comment_1055645 Imam Staying A Life, dokumnetarac/koncert/kojeshta, traje 64 minuta, na DVD-u, grebovano sa VHS-a, gledljivo, zvuk 256kbps. javi ako ti treba.
March 10, 200619 yr comment_1056296 Ma to imam i ja...mislim na konkretno neki koncert...ovo je sve i svasta ko sto rece metalbeer...
March 10, 200619 yr comment_1056434 Metal blast from the past dvd je to sto vam treba. Sadrzi Staying A Life koncert, sve spotove, tri live stvari iz bugarske, backstage footage + bonus cd neobjavljenih stvari. Kvlt!!!
March 10, 200619 yr comment_1057076 Imam taj DVD...stvarno je odlican materijal.Sve sto treba jednom Accept fanu.
March 11, 200619 yr comment_1057136 Metal blast from the past dvd je to sto vam treba. Sadrzi Staying A Life koncert, sve spotove, tri live stvari iz bugarske, backstage footage + bonus cd neobjavljenih stvari. Kvlt!!! Posedujem ga. Zakon...
March 11, 200619 yr comment_1057727 E Invictuse care stigli DVDi!!! Sa'ce se uziva u legendama...odma posle Golog Pishtolja 3
March 13, 200619 yr comment_1060361 Svojevremeno smo Black Knight i Ja kupili Feanoru za rodjendan dvd ispred SKC-a na kome su bili spotovi Judasa i Staying a Life. Zanimljivo je da je to bila verzija bez price onog komentatora, tj. pjesme nisu sjechene. Drugim rijechima, kompletan Breaker. ima li ko to? Vanish, nadam se da ti se svidja posiljka, ako ti treba jos sta, samo kazi.
March 13, 200619 yr comment_1060794 Staying A Life je dobar..al ne zadovoljava..ne potpuno... I da..JEBEM MILU MAJKU ONOM KOME SE SETIO DA SECKA BREAKERA SA ONIM NARATORNIM DEBILOM MAMU MU SHVAPSKU GLUPU!!!! BREAKER!
March 13, 200619 yr comment_1060928 starBREAKER Ali kako bi pao jos jedan anual reunion...ahhh...pusti snovi...