Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.5k
  • Views 313.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Author
comment_415903

lepo, nisam ga jos skinuo sa neta icon_mrgreen.gif

Nego je si li ono na fotografiji na vrhu strane ti?

ja prosle godine icon_da.gif tacnije, pre 4 meseca... >>>>>>>>>>> NE NE NE, pogresno sam te shvatila!!!! heheheheh... mislila sam na deviantart stranu!!!

ovo sam ja ,a evo je crno-bela verzija koja je takodje ok

sto pitas?

Edited by NeSlusamMetal

comment_416131
pa ono udjes u galeriju klasika. Samo stavi tamo na dnu da prikazuje slike od 640x480 pa na dalje icon_smile.gif)

A ono nije bila beretka negoirska kapa za golf mhihi.gif

P.S. A koje sam to ja neljudske slike napravio?? 233.gif bas me interesuje mhihi.gif

aaaa...pa ti bas mislis da sam retard, je li ? icon_wink.gif

Cek cek, moram jos malo da ih proucim, pa da izbacim svog favorita... ne moze to tako, eto sutra cu to fino da pregledam... onako natenane. icon_mrgreen.gif

Ja osstajem pri beretki. icon_da.gif Ali u svakom slucaju, mnogo je tjakana ! icon_cool.gif

Eeeee, pa slikaj nju, ona je toliko dojajna, evo vec ima par meseci kako samo o njoj mastam ! icon_mrgreen.gificon_smile.gif

Sutra cu da ti kazem koje si to neljudske slicke stvorio...polako, sutra cu fino to da ti obrazlozim. icon_da.gif

Nesto sam u frci a vi ste mnogo brzi za mene, pa sam malo iszgubila tok rasprave... doh !

comment_416230

Nije sređivanje slike nabacaš 5-6 filtera i to je to...Ja po jednu običnu sliku radim i po 2-3meseca i uvek mi deluje nedovršeno...

A onaj efekat bi rekao da se postiže sa layerima+par bloor-ova i ona cetka koja ima opciju prsta na papiru(pozaboravljao sam kako se sve to zove u PS-u)Ali ono nije teško izvesti... icon_da.gificon_da.gificon_da.gificon_wink.gif

comment_416249

Da, lepo rečeno.

Blurovanje se odmah vidi da je sređeno. Vidi se i da je koloritet sređivan ali to stvarno ne znma da radim (analiza histograma i ta sranja jebiga).

Meni je najgore kada uradim svoju fotku i kada mi ljudi kažu da je sredim u p-shopu. Nekima je previše siva, drugima smeta što sam "zahvatio previše neba", trećima je super. I na kraju ostavim takvu kakvu sam je uslikao!!!

Inače, u p-shopu nisam radio jedno dve godine tako da mi izbledelo koji je koji filter, ali imam dobar tut za ta sranja tako da mogu da obnovim gradivo vrlo lako:) Al' me mrzi:)