February 20, 200619 yr comment_1037570 Срећом сам,игром случаја,избег`о гужву у суботу иначе би опет нека несрећница платила цену(тј. била израчена). Зато среда+домаћица+довољно простора за губљење=лудило!!! Шта је било курац у петак,цело вече сам био у "малом" клубу тако да нисам у току?
February 20, 200619 yr comment_1037647 kad smo vec krenuli, ja hocu veche azre, kerbera, bon jovia, powera i skid rowa. eto i da ubace tu negde pilote i fit @moni: mislim da znam na koga mislis jedva cekam da vas vidim u sredu
February 20, 200619 yr comment_1037707 i da ubace tu negde pilote i fit moras to da mi narezes.....sjebo mi se hard pre nedelju-dve imao sam milijardu stvari koje nisam imao po diskovima na njemu a pogotovo domaci rock.........ubicu se Edited February 20, 200619 yr by shock!
February 20, 200619 yr comment_1037768 e tuga fit= kao machka tiii ikrzuhish oko mene.. to je kul zamislite... veche The greatest ballads of yu ex rock. umrla bih. zhilet
February 20, 200619 yr comment_1037946 a jel sad u sredu domacica? nesto se kroz maglu secam da je pricao DJ......i sta ima ove nedelje uopste?
February 20, 200619 yr comment_1038007 domacica je 22og, tj u sredu. mislim da su 90e u subotu. i neki gothic ili electro, sta vec, u cetvrtak... ali nisam sigurna.
February 20, 200619 yr comment_1038015 a jel sad u sredu domacica? nesto se kroz maglu secam da je pricao DJ......i sta ima ove nedelje uopste? Sreda 22. februar: Domaćica veče domace muzike dj's Goran-Che & Luke Selecta Četvrtak 23. februar: Gothic Night dj Stevie Petak 24. februar: Can't Stop The Rock veče alternativne muzike dj Mouse J Subota 25. februar: Devedesete dj's Mouse J & Duca Kada smo vec kod veceri. E, ovako ja za pocetetak zelim vece EKV-a! STO PRE! Potrebno mi je! E, a od nepostojecih veceri - vece QUEEN-a, vece Riblje corbe, Filma i Idola (zajedno), mogu i Piloti sa njima. Vece U2-a, koje sam propustila... Vece cranberries-a i dire straitsa! Ah... @Maja - vece domacih balada! Jbt! Zamisli to - Shal od svile, Anestezija, Noc bez sna, Jedino moje, Rekla je, Nebeska tema, Cuvam noc od budnih, Docicu ti u snovima, Tonemo, Pijan, Sve jos mirise na nju, Jesen u meni, Ako trazis nekoga, Brod od papira, Da te bogdo ne volim, Kad zaboravis juli, Kao ptica na mom dlanu...aaaaaaaaaaaa I sve ostale koje sam zaboravila!
February 20, 200619 yr comment_1038040 @dunja: vece cranberriesa je bilo sa u2 To je bilo vece U2-a na kome su pustili dve ipo pesme cranberriesa tako da to nije to! Uostalom JA ove godine slusam U2 uzivo! Oni su mi iskreno trenutno na prvom mestu! Zajebali su i whitesnake! I naravno da si sve pogodila kada ne izbijas iz kst-a (danju)... Ovo ce biti prve 90e posle koje propustam posle 9 meseci!
February 21, 200619 yr comment_1038287 Šta je 27-og? nista znaci domacica u sredu........do yaya ima da smaram DJ-a celo vece vece domacih balada! eeeee to bi bilo vece.......mozda bolje da naprave night balada uopste - domaci, strani rock nebitno.......
February 21, 200619 yr comment_1038440 kad smo vec krenuli, ja hocu veche azre, kerbera, bon jovia, powera i skid rowa. eto i da ubace tu negde pilote i fit @moni: mislim da znam na koga mislis jedva cekam da vas vidim u sredu koja tuga, ove maja nista ne kapira bibi razumemo se e da, ja hocu vece ekv-a i novog talasa. a mogao bi i neki punk, da zvanicno isecem vene kada bude bilo hladno pivo , pijan i dobri prijatelji
February 21, 200619 yr comment_1038901 @Moni - sada kada sam malo razmislila dopada mi se tvoj demon. Mislim meni se nikad ne bi dopao, ali mi je dopada sto je drugaciji, a to se ceni! Ti si moj majstor za poljupce... Jedva cekam da izadje yellow cab da vidim sta ce biti one cetvrte subote u mesecu. To vece me trenutno jedino zanima! Skocicu do neba ako bude ekv!
February 22, 200619 yr comment_1039201 HOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE I DOMACI KVALITETAN ROCK/PUNK da budeeeeeeeee ALI NAJVISE KERBERI I CORBA ))
February 22, 200619 yr comment_1039574 Dodjavola...ko je demon? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. wc demon ok.odustajem.reci cesh mi glasom ah, to za veche balada bilo kojih bi bilo divno i bolno. ali ..shta bismo radili... plakali...i plesali
February 23, 200619 yr comment_1040194 uf bilo mnogo dobro na domacici.....samo opet nista od balada na kraju.....samo neki Vampiri........ nista bez balade - nighta.................moracemo snazno da agitujemo........i mene za DJ-a aaaaaaaaa........... Edited February 23, 200619 yr by shock!
February 23, 200619 yr comment_1040511 i ja sam imala duge camper fancy chizmice E zato je sinoc bilo relativno prazno i odlicno...prava stara domacica...punk-rok vece...milina @ZmYchE To samo u privatnoj varijanti...u kstu neces doziveti...