Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 6.6k
  • Views 533.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• El Karnisero
    El Karnisero

Знао сам да се ово спрема још кад сам видео да је Леми постовао на Науци пре годину дана.

• Ovaj book koji trenutno čitam je najbolji ikada.   Zove se The Book Of Souls.       hahahahaha, baš sam vas prešao, hehe, ostanite sa mnom imam još opakih forica.       Poyyy

• Od Lovecrafta?

comment_893187

Eeeee...Znam je i to dobro...

Super pise, ona je dobitnica NIN-ove nagrade... icon_da.gif

Jedino sto u njenim knjigama ima ponegde zamornih, detaljnih opisa(tipa hrane i sl., mislim, kao i ostatak drustva, da je opterecena time malo)... Inace, pohvale...

Edited by ALEXIE_AIC

comment_893534

Hm... Bjuik 8, jedna od najgorih Kingovih knjiga, ocaj blagi..

trenutno citam, Kisona - Sreckovica, posle toga Palahnjuka - Preziveli, pre toga Palahnjuk - Zagrcnut, pre toga hm.... Bukovski, Zene I Faktotum, pre toga Pilgrim, pre toga Zlatna krv... Ponekad imam trip da pocnem da citam vise knjiga odjednom... I sto je najlepse, danas posle posla idem na mali sajam knjiga koji je tek otvoren u Domu Sindikata. Odusevilo me sto su ga otvorili bey najave, znaci sledeci mali sajam u DS je trebao da bude tek za Bozic, a ovo je valjda neka uvertira za veliki Oktobarski salon knjiga.

Imam druga koji radi u jednoj izdavackoj kuci, i ponekad mu se uvalim na jedan dan da odradim smenu na tom malom sajmu knjiga, i uvek uzmem knjige umesto dnevnice, i moji me doma tako cudno gledaju.. ali nije bitno.. meni knjige znace mnogooooooooo.. Knjige i snovi su nasa utocista.

comment_893596
Slazem se! icon_da.gificon_da.gificon_da.gificon_da.gificon_da.gif

Jedva cekam Sajam knjiga u oktobru! biggreens.gif

icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

Definitivno jedan od mojih omiljenih dana u godini, nadam se da cu ove godine imati vise strpljenja, da se necu nervirati zbog guzve i da cu naci knjige koje mi trebaju.

comment_893962
icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

Definitivno jedan od mojih omiljenih dana u godini, nadam se da cu ove godine imati vise strpljenja, da se necu nervirati zbog guzve i da cu naci knjige koje mi trebaju.

e,to...kao krenem,planiram da uzmem oko 3 knjige...naravno da ne dojdem sa ispod 8 knjiga.. laugh.gifbiggrin.gif

comment_894267
e,to...kao krenem,planiram da uzmem oko 3 knjige...naravno da ne dojdem sa ispod 8 knjiga.. laugh.gifbiggrin.gif

Takodje, samo treba imati zivaca i taj dan se posvetuti tome, ja nemam zivce zato svake godine ( zbog guzve ) jedva i da nadjem sto mi treba, neke knjige je stvarno tesko naci.

Jedino sajam moze pomoci

comment_894478
knjige su jedna od stvarno retkih stvari za koje mi nikad nije zao da dam novac, i uvek hocu jos vise i vise...

Odmah posle diskova icon_wink.gif

Inace ne volim da kupujem bestselere i ostale IN knjige... za to postoji biblioteka icon_smile.gif Uvek cu radije dati pare za neku dobru enciklopediju, recnik ili eventualno muzicku literaturu icon_da.gif