Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_546704
Odokativna procena: dovoljna količina antidepresiva, upera, downera, tableta protiv bolova prošla je kroz tvoj krvotok i sada ti je Tool konačno Cool? icon_smile.gif

P.S. Kao što vidiš, nisam otiš'o s' foruma icon_smile.gif Sad jopen mogu da šaljem poruke po muzičkim temama ph34r.gif

daj choveche ispadoh narkoman

ali pokupila sam disk jedan koji se zove

tool je cool

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

• Replies 2.2k
  • Views 217.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_547772

kahhhmm, khm..... samo sam nenametljivo htela da nabacim,... mnogo jak osecaj svirati Forty Six and Two temu over and over again na akustari tako da ti prsti otpadaju i pritom slushati Closed Eye Visuals u potpunom mraku...... ok,... I'm over and out now...

comment_549105

CLOSED EYE VISUALS je stvar shvedskog benda zvanog MESHUGGAH (chitaj, one and only) sa njihovog e-tako-se-pishe-muzika-!-!-!-!-! albuma iz 2002. NOTHING... (ako ne verujesh meni, pitaj bracu iz Tool-a icon_da.gif)

...ako ih nisi chuo, obavezno to uchini... na yum-u imash temu na Avantguarde Metal...

http://www.meshuggah.net .... enjoy..

comment_552294

Uh, ne mogu da verujem da sam tek sad video ovaj topic!!!

Tool je ono sto me pokrece... Tool je rec koja mi je istetovirana na mozgu... Tool je umetnost, uzvisenost i mudrost... Najinteligentnija muzika, najdublji tekstovi... Tool je veliki deo mene...

Dobro, malo sam preterao, nisam fanatik, samo mi se JEBENO MNOGO svidja taj ludacki bend!!!!!!!!!!!!!! icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif Ne mogu da kazem da je bolji ili gori od ( ... ) benda, jednostavno, ne moze se porediti ni sa jednim bendom, jer ne lici ni na jedan bend. Tool ima svoju atmosferu, odredjen spektar osecanja koja izaziva, a po tome znam da je bend dobar (i ne govorim samo o bendovima). Autenticnost kao prvi uslov kvaliteta... Po istom kriterijumu, Tool (i APC, naravno) svrstavam u isti rang sa npr Primus, Aloce in chains, Block out-om... To su po meni ODLICNI bendovi! I nemojte mi sad kenjati o tome kako Tool ne moze da se poredi sa njima jer je muzika komplikovanija itd. To ostavite po strani, jer se sa tim i ja slazem, a i ko rangira muziku po tehnickoj osnovi, taj boje da prestane da slusa muziku i da pocne da se bavi slepim kucanjem na pisacoj masini (ni zajebanije tehnike ni cudnije muzike)...

Pozdrav vam svima!

comment_552306

Ma taj Toma Shvedjanin nema pojma, samo ispada icon_razz.gif

Tool je keva, Meshuggah ima loshOg bubnjara. I tu se samo nesto dernjaju.

Pre nego sto neko krene da me psuje, ovo bi trebalo ljubicasto da svetli i vristi "ironija" tj. shala, ali mislim da je Tool zanimljiviji za slusanje, mada, stvar je ukusa.

I ju, nemojte nesretni blokaut i Tool u isti kosh! Mislim, alo!

comment_554195
Imam njihovu pesmu sa RATM.

Gitarista tool-a Adam Jones je svirao u s.sh. u bend sa Tom Morelom iz RATM-a u bendu "electric sheep"