Saturday at 11:45 PM2 days comment_3121359 Ponekad je bolje otići u tišini.Rust in Peace, megadeda. Report
8 hours ago8 hr comment_3121412 meni MD.45 bio kul album kad je izasao, mada nisam bas dugo pustio. haha jbt odem na Tidal i izgleda da nema originalna verzija, samo neka gde on peva, jer, naravno da je tako kakav siptar Report
8 hours ago8 hr comment_3121414 Pa i oni Megadeth remasteri s presnimavanjima, jedino je gori posao Ozi odradio. Uvek je bio smećar jbg, najgori lik ikad ali kad je davao vrh albume nema problema Report
8 hours ago8 hr comment_3121415 ja bih voleo od njega još neku akustiku da čujem tipa Use The Man Report
8 hours ago8 hr comment_3121416 taj MD.45 sa Lee Vingom originalni je naravno mnogo bolji album od Loada. Report
4 hours ago4 hr comment_3121424 Novi album...Well, podeljena su mi mišljenja. Prvo, produkcija očajno sterilna, bukvalno ne znam kako je to nekom dobro da tako eksportuje, potpiše i prodaje. Drugo, ne smeta mi što je većina albuma mid-tempo, to i jeste neki Megadeth koji ja volim, Youthanasia/Cryptic, taj neki '90s trip u momentima, doduše nema ovde previše takvih hitova, ali ajde, pesme su nekako kraće, jednostavnije za slušanje, opet kažem, to je Megadeth koji ja volim. Tekstovi krindž, refreni pogotovo. Obrada je naravno ništa posebno, bukvalno su je presvirali sa lošijim pevanjem i lošijom produkcijom, ali me je bar podsetilo kako ta pesma zapravo kida. Bonus pesme nisam baš izučio, ali čim su bonus, jasno je sve. Sve u svemu, za nekoliko klasa mi je ovo bolje od recimo prethodnog nepotrebnog izdrkavanja od albuma koji su nekako svi i zaboravili. O ovom se bar priča, ponajviše zbog Metallice, jbg, dobra reklama, nema šta. Solidnih 6/10 od mene. Bolje nego što sam očekivao. Laku noć Megadeth, hvala na svemu! Report
3 hours ago3 hr comment_3121427 koja sprdačina je ovo smeće od obrade ostalo đubre naravno nisam ni pustio Report
3 hours ago3 hr comment_3121429 najjavljeni solo album ce zapravo biti obrade celog kill em all Report
1 hour ago1 hr comment_3121434 1 hour ago, Grobodan said:Konačno da se čuje ta pesma s dobrim bubnjem i solažamaZa bubanj se slažem, ali mi i dalje bolje zvuči Kirkova solaža.. btw jedna od najboljih u istoriji55 minutes ago, Kumodraski Vo said:Kell em all reMaster.. of Puppets Report
36 minutes ago36 min comment_3121436 Ja sam tu pjesmu uvijek i na RTL preskakao, tako mi i nije bitna u Megadeth verzji. Mnogo veći problem albuma je što ne postoji nijedna jedina baš dobra stvar. Edited 35 minutes ago35 min by Vic Rattlehead Report