Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

izvinjenje od jos jednog clana klana, zbog ne dolaska na plazu hotela Krstur zbog gore navedenih razloga. Takodje sam cuo iz prve ruke za dobru svirku i pomenuti incident ali i za Gothicu-sankericu :rockdevil:

• Replies 2.8k
  • Views 305.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ama idite svi u kurac i jebo vas pero deformero dupelisci jedni, svi ste picke crko vam je metal zbog ovakvih sranja, samo cekam kad ce na pinku nastupiti ove pedercine matore napusite se kurca svi

• http://www.youtube.com/watch?v=c_0Dza667Bs

• moram biti iskren da nisam preterano odusevljen pravcem kojim je krenuo novi album, kao ni ovom pesmom. od 4 sa novog albuma, jedino mi je sedmica super, ovde tri su mi bas dosadne. meni ej generalno

Ne znam samo kako se završila epizoda: Jack the Riffer vs. Gothica-Šankerica... :pivopije:

Koliko sam ja cuo, neuspesno...

Koliko sam ja cuo, neuspesno...

nemo' me prozivash pred klanom :violent: samo nismo imali vremena, inache bi ljubav procvala :mhihi::mhihi::mhihi: malo sutra :zuba:

nego, celo selo je bilo kul i spektakl je bijo do j@j@, osim gorepomenutog Ace-Stoke. al' nije ni on mogao to sve pokvariti :rockdevil: pet bambija :pivopije:

pozdrav za Zakija, hvala za voznju, nadam se da nismo mlogo smarali :pivopije:

Edited by Jack The Riffer

nemo' me prozivash pred klanom :violent: samo nismo imali vremena, inache bi ljubav procvala :mhihi::mhihi::mhihi: malo sutra :zuba:

Ne prozivam, samo kazem sta sam cuo... Od vas dvojice... U pola pet ujutru... :spava::mad:

:pivopije:

pozdrav za Zakija, hvala za voznju, nadam se da nismo mlogo smarali :pivopije:

Nema na cemu, vidimo se na sledecoj svirci!

Dali smo sebi malo oduška, pa ćemo da odmaramo u augustu: Dunav, more... itd. :cool:

Trebalo bi 7-og, 8-og septembra, tu negde, da sviramo kraj moto-sezone. Svirka će se održati ispred NS TIME kluba... Javiću još detalje, kada i ja budem znao preceznije šta se dešava. :pivopije:

• 3 weeks later...

e bas ste se dobro setili da napravite tu kombinaciju metala i narodnjaka hahahaha... ne znam da li se genije na gitari (izvinjavam se sto ne znam cenjeno ime) seca te recenice nekog klinca posle svirke u rumi... mali je bio degenijalan sa tom recenicom!

čoveče, taj incident je biser za biografiju benda, genijalno

p.s. danas u rumi moto susret, a vas nema

čoveče, taj incident je biser za biografiju benda, genijalno

pa da su oni dosli, onaj borkovac bi se rasturio! ali bi bar dobili onaj kotlic (valjda) koji su zasluzili prosli put...

Vazno da se trandze skidaju...

Nervira te sto nisi bio na moto skupu na kome je trandza izveo striptiz?! :uhoh:

POZDRAVLJAM KLAN!!! :rockdevil:

Bend je na letnjem raspustu do 01.09. kao i svi školarci, a onda u nove radne pobede! :pivopije:

Nekakav multi-medijalni debakl bi trebalo da se održi 08.09. ali ću tačno mesto i vreme još da javim...

POZZ!!! :muzicar:

Skolarci su na raspustu do 4. 9. :bigblue:

Ne, nego krecem u vojsku kad i oni u skolu. :)

ohoho!!!