Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.8k
  • Views 299.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ama idite svi u kurac i jebo vas pero deformero dupelisci jedni, svi ste picke crko vam je metal zbog ovakvih sranja, samo cekam kad ce na pinku nastupiti ove pedercine matore napusite se kurca svi

• http://www.youtube.com/watch?v=c_0Dza667Bs

• moram biti iskren da nisam preterano odusevljen pravcem kojim je krenuo novi album, kao ni ovom pesmom. od 4 sa novog albuma, jedino mi je sedmica super, ovde tri su mi bas dosadne. meni ej generalno

comment_2193024

Jos jedan t.a.t.a Pero koncert!

Seriously, 5. put gi gledah, opet odlazio sa 'certa pod utiskom da je bilo najbolje ikada, da smo pevali "Silvana" glasnije nego ikada, da "Na dan kad si posla.." ne moze bolje da zvuci kad ono medjutim...i Bisketu skidam kapu, kralj, uvek mi nanese sirok osmeh na facu koji traje do sutradan, minimum.

Jedino mi sad "Sedmica" nije nesto legla...pozdravljam sto je refren 'prosiren', al' mi mjuza sad nije legla...sa druge strane "Salas", na prvu loptu, je zvucao super!

comment_2193547

Jos jedan t.a.t.a Pero koncert!

Seriously, 5. put gi gledah, opet odlazio sa 'certa pod utiskom da je bilo najbolje ikada, da smo pevali "Silvana" glasnije nego ikada, da "Na dan kad si posla.." ne moze bolje da zvuci kad ono medjutim...i Bisketu skidam kapu, kralj, uvek mi nanese sirok osmeh na facu koji traje do sutradan, minimum.

Jedino mi sad "Sedmica" nije nesto legla...pozdravljam sto je refren 'prosiren', al' mi mjuza sad nije legla...sa druge strane "Salas", na prvu loptu, je zvucao super!

HVALA, Beogradu na podršci, bilo je predobro:rockdevil: :muzicar::pivopije:

Silvanu ste ubili, potpisujem, ja sebe na bini jedva da sam čuo ;) , nikada ovako. Zbog toga se i vredi znojiti...

"Sedmica" ti možda nije legla, zato što joj mi, možda, nismo našli pravo mesto u repertoaru, što je izuzetno važna stvar. Opet, "Salaš" ima ubitačan riff, pesma te vozi, dok je strofa kod "7" neparno brojanje... Mislim da će sve leći kada je snimimo, pa kad je se naslušate, biće posela :mhihi:

Hvala svima još jedared, i... vidimo se na nekoj svirci uskoro!

comment_2194994

Koliko sam ja cuo, ove godine ce nastupiti rekordan broj bendova (16), umesto dosadanjih 10. Spisak ucesnika:

Pero defformero

Zona katastrofe

Watt

Puls

Grooversi

Ruke u vis

Oldtimer's Band

Kolaps

Dnevni red

Sangre Eterna

Vrišti pijaca

New Mitology

Omnia

Sirius

Inkvizicija

Reforged

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
comment_2229184

Na Perinem FB budžaku stoje sledeće glazbene manifestacije: 

- 21.08. "Međunarodni Muzički Festival", KRUŠEVAC

- 28.08. "Rock Village", BANATSKI SOKOLAC

- 04.09. club "Celts", JAGODINA

Pitam: gde konkretno se održava ovaj muz.fest u gradu Kruševcu i od koliko praši pera, od 21h?

comment_2229860

Biću kratak: na pomenutom festivalu u Kruškevcu PDF je, kao i obično, spržio. Odlično (doduše, ostalo se uskraćeno za Na dan kad si pošla... i grand hitove :mrgreen:)

p.s. drago mi je što se ekipa PDFa još jednom setila ko je "naručio" kod pevaljke Kauboja  :pivopije: i pozdravila ekipu iz knj!