rustik Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 Meni je Vice City mnogo bolji.... To je Dusanov zakonik za sve igrice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 To je Dusanov zakonik za sve igrice Sjajna rechenica Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_raBo Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 Meni je ovaj GTA ipak bolji. Da niste mozda rasisti pa diskriminisete crnacku populaciju Ne znam, mnogo je detaljniji od vice city-a i same misije su bolje osmisljene, ne znam nekako su realnije, mada i ovde ima dosta tripova Link to comment Share on other sites More sharing options...
rustik Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Jel zna mozda neko u cemu je problem kod mene, zasto nece da mi prikazuje ljude na ulici?? Smanjio sam kvalitet slike na najnizi, i opet nista . Imam ATI Radeon 9200 sa 128 MB-a i 2.5 GHz, i 512 MB i nece usrani crnja da se pokrene !! Ako neko mozda zna sta da uradim neka postuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 evo ja sam danas kupio igricu i mogu da kazem samo da je fenomenalna a posebno mi se svidja sto mora da se jede, ide u teretanu. samo me zanima da li neko od vas zna sifre osto uopste na netu nemogu da ih nadjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
[retardus] Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Jel zna mozda neko u cemu je problem kod mene, zasto nece da mi prikazuje ljude na ulici?? Smanjio sam kvalitet slike na najnizi, i opet nista . Imam ATI Radeon 9200 sa 128 MB-a i 2.5 GHz, i 512 MB i nece usrani crnja da se pokrene !! Ako neko mozda zna sta da uradim neka postuje Posto Rockstar Games preporuchuje da se instaliraju najnoviji driveri za grafichke karte. Probaj skini najnovije drivere >>> ATI Meni radi extra: AMD Athlon 1.67GHz, 512MB DDRRam , Ge-Force 4MX440 64MB Windows XP Pro (service pack2), extra je radila i na SP1.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 samo me zanima da li neko od vas zna sifre osto uopste na netu nemogu da ih nadjem Evo ti shifre ali shifre ubijaju osecaj igranja... http://www.gamewinners.com/DOSWIN/blgrandt...osanandreas.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 ma necu ih ja ni koristiti, samo bas kad mi zagusti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 10 dinara Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 ja sad ne znam gde trebam da iskocim iz aviona kad radim onu misiju kod woozija kad se pripremamo da pljacakmo kazino.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Trinitus - Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 ' date='4. 7. 2005, 21:04'] Posto Rockstar Games preporuchuje da se instaliraju najnoviji driveri za grafichke karte. Probaj skini najnovije drivere >>> ATI Meni radi extra: AMD Athlon 1.67GHz, 512MB DDRRam , Ge-Force 4MX440 64MB Windows XP Pro (service pack2), extra je radila i na SP1.. GeForce 4 rulez . Najjaca mi je ona Terminator 2 misija,na pocetku igre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 smorio sam se jer ne mogu da predjem one misijekad kupis aerodrom pa kad trebada ucis da vozis avion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 smorio sam se jer ne mogu da predjem one misijekad kupis aerodrom pa kad trebada ucis da vozis avion Ma ja sam to preshao bez problema....ali me je igra smorila...valjda sam je se zasitio ..vec vishe od nedelju dana mozhda chaki i vishe je nisam igrao.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 Jel postoji neka sifra za prelazak misije ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Trinitus - Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 smorio sam se jer ne mogu da predjem one misijekad kupis aerodrom pa kad trebada ucis da vozis avion Ja sam na toj misiji,ali me mrzi da skupljam pare imam 40000 $,a treba 80000$.Upravu ste ,brzo smori igra,neznam kako,ali kad sam igrao Vice City imao sam nekako volju da je prelazim.Sad upalim odradim jednu misiju i izadjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 ne znas kako igra je mnogo dugacka(mnogo misija) koje sve pocinju da lice jedna na drugu.Svaka cast programeri sto napravise tolike gradove ali ljudi sto je mnogo mnogo je. E da ako nekom trebalak kes neka uzme vatrogasna kola da gasi pozare.Znaci opusteno se predje svih 13 misija na vatrogascu(jednom mi ostalo jos 10 minuta fore). Na kraju dobijete vise 50 000 i zastitu da ne mozete da se zapalite.Super stvar probajte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Ako vam trebaju pare idite u grad Blueberry...tu negde blizu kupite kucu za saveovanje..u Blueberryju imate da se kladite na konjske trke(zgrada sa nacrtanim crvenim konjem)...znachi lepo kupite kucu lupite jedan save odete do kladionoce i ulozhite sve pare na favorita ako izgubite(shto je vrlo moguce) uchitate pa ponovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Ako vam trebaju pare idite u grad Blueberry...tu negde blizu kupite kucu za saveovanje..u Blueberryju imate da se kladite na konjske trke(zgrada sa nacrtanim crvenim konjem)...znachi lepo kupite kucu lupite jedan save odete do kladionoce i ulozhite sve pare na favorita ako izgubite(shto je vrlo moguce) uchitate pa ponovo hvala druze korisna stvarcica Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 izvinite zbog dupolog posta ali pronasao sam veoma zanimljivu stvar juce. Prekoputa aerodroma ima vojna baza.Ako pokusate da udjete automatski dobijate pet zvezdica. Ali ipak vredi.Kada udjete unutra udjite u neki od hangara i tu cete naci tenk! Dalje ne moram da pricam.Samo cu reci da je posle toga u Las Venturasu bilo sat vremena totalnog unistenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzuva Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Perverzija... Mene je igra smorila, al nekad uzmem bicikl i vozim se po pustinji ko debil I onda dodjem do nekog unique jumpa, skocim i uradim backflip, al zavrsim u vodi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 BMX zakon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzuva Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Ja sam ono radio mountainom... A BMX jeste zakon... Jesi li uspeo da uradis onaj BMX challenge u prvom gradu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Ja sam ono radio mountainom... A BMX jeste zakon... Jesi li uspeo da uradis onaj BMX challenge u prvom gradu? gde je to? nisam to ni nasao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 Mene je igra smorila... Skoro svakog koga znam kazhe da ga je igra smorila...mislim ono sranje da idesh u teretanu,da jedesh,da izvodish ribu u shetnju..nevidjena glupost Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 ono sa ribom je najveca glupost koja je ikad izmisljena u svetu kompjuterskih igara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 ono sa ribom je najveca glupost koja je ikad izmisljena u svetu kompjuterskih igara Ja ni u stvarnom svetu ne shetam ribu a treba da je shetam u virtuelnom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts