Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2511959

Da je nesto do jaja, na prvo slusanje bi me zainteresovalo. Ovako, preslusao 2-3 puta, i dalje nije to to. Neubedljivo je totalno. Luka je u prvom planu, slabe su klavijature, vokal takodje slab. Valjda sam navikao na standard koji RoF postavlja, pa mi ovo nije ni prineti.

• Replies 1.4k
  • Views 123.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Gay as fuck

• FëanorSonOfFinwë
    FëanorSonOfFinwë

Tako je!!! Dosta vise Ruznih slika bendova u posterima metal casopisa!!! HOCEMO ZMAJEVE, VILENJAKE I CAROBNJAKE!!! Thats whats metal is all about!!!   a realno sta ce nekom koi ... slika clanova b

• FëanorSonOfFinwë
    FëanorSonOfFinwë

aaaa.... bre ne verujem da spot ne sadrzi ni jedno jedino EPIK stvorenje!!! Pa mogli su bar da ubace neku EPIC ribu sa bujnim poprsjem da se setka okolo polugola i mlatara macem, to ih ne bi kostalo n

comment_2512108

Luka je u prvom planu

Ja bih bas suprotno rekao, mnogo su slabije gitare nego na poslednja dva ROF-a. Bas mi je cudno da gitarista pise pesme u kojima samu gitaru stavlja u drugi plan. Vrlo je moguce da Staropoli nije hteo orkestar na novom albumu (ko ne zna, orkestar je na celom ovom Lukinom Rhapsody-ju) jer prakticno ne bi imao sta da svira onda.

comment_2512156

Iskreno, na prvo slušanje - meni se ovo i ne razlikuje nešto previše od zvuka/stila poslednja dva RoF albuma, osim što, naravno, MNOGO nedostaje Lione. Ni meni se pesma ne sviđa nešto, a vokal mi definitivno najviše smeta.

comment_2512183

Ja bih bas suprotno rekao, mnogo su slabije gitare nego na poslednja dva ROF-a. Bas mi je cudno da gitarista pise pesme u kojima samu gitaru stavlja u drugi plan. Vrlo je moguce da Staropoli nije hteo orkestar na novom albumu (ko ne zna, orkestar je na celom ovom Lukinom Rhapsody-ju) jer prakticno ne bi imao sta da svira onda.

Mislim da si nesto pobrkao... Strapoli svira u RoF, a Luca Turili's Rhapsody je ovo sto si slusao gore. I Strapoli nije svirao klavijature na tom albumu. Zato mi i zvuci njanjavo. Klavijature zvuce ispod nekog mog ocekivanja. A gitare su sve sto ja i cujem na ovoj pesmi gore poslusanoj.

comment_2512208

Što reče neko gore, ovo kao Lukin solo bend, meni najviše baca na Prophet of the last eclipse eru. U suštini nije tako loše samo je trebao Luca da ide pod svojim imenom, ionako je izgradio lepu karijeru a ovo mi nije baš Rhapsody u totalu. I da pevač... Olaf Hayer za siromašne.

• 4 weeks later...
comment_2536414

Ne bi bilo lose da se otvori nova tema za Luca Turilli's Rhapsody ili da se ozivi tema o njegovom solo bendu od prije desetak godina (ako je uopste ima), ovako vise ne znam ni sta citam ni sta se na koga odnosi :haha: :haha: