Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 835
  • Views 84.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2625570

Pa ozbiljno Azale gde ih nadje, ja sam mislio da oni vise ne postoje. Slusao sam ih tamo kada je post-metal bio prespektivan i hit zanr, tamo kada je The Ties that Blind izasao. Bio je to sasvim dobar album, ali apsolutno su nekako u mom pogledu posle toga nestali sa mape. :haha: Ajde ako se bude bilo para bilo bi lepo posetiti i to.

comment_2625600

tuga je stvarno, ali ovaj bend nema gde da svira. jedini prostor koji bi za njih bio pogodan je amerikana u domu omladine. sto mora da bude u beogradu, mogli bi da bace koncert recimo u novi sad u onaj klub quarter, kazu svi da je super, mislim da bi to bilo super :)

comment_2625607
mogli bi da bace koncert recimo u novi sad u onaj klub quarter, kazu svi da je super, mislim da bi to bilo super :)

То би било сјајно, апсолутно сви су рекли да је то место одлично.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
comment_2655205

sa meni omiljenog albuma Out of myself :(

Jebeno za bend kad je svakome zivome prvi album najbolji. Zar ne bi trebalo da se razvijaju i progresivno dostignu svoj vrhunac na trecem/cetvrtom albumu, pa tek onda počnu da zajebavaju? :haha:

Isto kao za Machine Head, npr. 95% ljudi navodi tBurn My Eyes kao najbolji.

comment_2655211

Jebeno za bend kad je svakome zivome prvi album najbolji. Zar ne bi trebalo da se razvijaju i progresivno dostignu svoj vrhunac na trecem/cetvrtom albumu, pa tek onda počnu da zajebavaju? :haha:

Isto kao za Machine Head, npr. 95% ljudi navodi tBurn My Eyes kao najbolji.

Istina, momci su se razvijali ali na istu foru :haha:

Svaki album ima tu neku nijansu koja ga izdvaja od predhodnika, tipa SLS je meni skroz softy, a REM mracniji, cak i dinamicniji od ustaljenih rifova koje koriste, poslednji je opet tu negde doduse sa malo vise prog-rock momenata koji se ogledaju u Escalator shrine npr. Ja se nadam da ce posle ovog albuma, krenuti ovim pravcem i poceti sa malo vecim eksperimentisanjem, opet ne bih da budem pesimista ali mislim da mozda nisu tog kapaciteta. U svakom slucaju dovoljno su dobri da cu svakom sledecem albumu dati sansu za preslusavanje to su sto se mene tice zasluzili, dok neki kao npr Machine Head nisu :haha:

P.S. jbni forum i error