July 8, 200817 yr comment_1710224 ON - Da li je to Musper, Sad? Limitiran album na 25 kopija. Nema jačeg hita od ''Michael Dudikoff''.
July 8, 200817 yr comment_1710356 Blind Guardian - Mirror Mirror; Bright eyes; Avantasia - The Tower;
July 8, 200817 yr comment_1710370 Balada za Zorana. Ucmekaše ti ga poodavno, drž' za ruku ovog tvog verderovca i ne ispušćaj! btw. zarazio sam se nešto pesmicom ''Buldožer'' sa poslednjeg Ritam Nereda albuma - IX. mlooogo zarazna stvar.
July 8, 200817 yr comment_1710532 Katatonia - My Twin (Opium Dub Version).mp3 e jes' Blind Guardian - Mirror Mirror; Bright eyes; uhh, meni je i Nightfall i The Eldar!
July 8, 200817 yr comment_1710544 Ceo Nightfall In The Middle Earth je savršenstvo. Ko ne misli tako, gay je i zerpo. Ne, ozbiljno sad, meni je to ultimativno izdanje, vrh. Ne što volim toliko Blind Guardian, već jednostavno što je to album koji ispunjava, prožima, sadrži toliko bogatih melodija, neverovatnih harmonija, vokala, nota, stihova, emocija, umetničkog naboja...remek-delo jednom rečju. da toga nije bilo, danas ne bi procvali ni rhapsody, ni elvenking, fairyland, masterpiece i ostali...
July 8, 200817 yr comment_1710548 Ceo Nightfall In The Middle Earth je savršenstvo. Ko ne misli tako, gay je i zerpo. Ne, ozbiljno sad, meni je to ultimativno izdanje, vrh. Ne što volim toliko Blind Guardian, već jednostavno što je to album koji ispunjava, prožima, sadrži toliko bogatih melodija, neverovatnih harmonija, vokala, nota, stihova, emocija, umetničkog naboja...remek-delo jednom rečju. da toga nije bilo, danas ne bi procvali ni rhapsody, ni elvenking, fairyland, masterpiece i ostali... tako je!album je tata imam majicu NFITME tema: hypocrisy - a coming race
July 8, 200817 yr comment_1710551 Ceo Nightfall In The Middle Earth je savršenstvo. Ko ne misli tako, gay je i zerpo. Ne, ozbiljno sad, meni je to ultimativno izdanje, vrh. Ne što volim toliko Blind Guardian, već jednostavno što je to album koji ispunjava, prožima, sadrži toliko bogatih melodija, neverovatnih harmonija, vokala, nota, stihova, emocija, umetničkog naboja...remek-delo jednom rečju. da toga nije bilo, danas ne bi procvali ni rhapsody, ni elvenking, fairyland, masterpiece i ostali... Hail to that!!
July 8, 200817 yr comment_1710555 Ceo Nightfall In The Middle Earth je savršenstvo. Ko ne misli tako, gay je i zerpo. Ne, ozbiljno sad, meni je to ultimativno izdanje, vrh. Ne što volim toliko Blind Guardian, već jednostavno što je to album koji ispunjava, prožima, sadrži toliko bogatih melodija, neverovatnih harmonija, vokala, nota, stihova, emocija, umetničkog naboja...remek-delo jednom rečju. slazem se!
July 18, 200817 yr comment_1716060 pošto je tema 'najsmešnije u metalu' lokovana staviću ovde fratello metallo
July 23, 200817 yr comment_1718831 Megadeth - Holy Wars... The Punishment Due Iron Maiden - Hallowed Be Thy Name Annihilator - Alison Hell i The Fun Palace Helloween - Halloween Vio-Lence - Phobophobia Ima josh par pesama koje su blizu "savrshenstva", ali ovo je uzi izbor.