Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 8.7k
  • Views 809.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2670512

Ne prica samo o razdvajanju nego i o razumevanju sta je dusa.

Moram uzeti i ja da je procitam , posto sam skoro izgubio clana porodice nadam se da ce mi pruziti neke odgovore ...

Veruj mi da hoce i pruzice ti neku vrstu utehe sigurno. ne slusaj ove sta pricaju. Ja sam ssvedok natprirodnih sila(verovatno boga) pa je logicno zakljuciti da smrt nije kraj nego novi pocetak.

comment_2670572

Evo za sve nevernike u bilo koju veru jedna legendarna knjiga koju moraju procitati pre nego sto odbace ideju o zagrobnom zivotu. Najbolja knjiga svoje vrste u srpskome pravoslavlju.

Za sve ovde koji su lose informisani u vezi religije i pravoslavnog ucenja evo neizostavne knjige koja objasnjava i razgranicava sta je dusa, a sta telo i sta se sa dusom desava posle smrti. Ova knjiga ce vam sigurno razbiti mnoge zablude u vezi sa pravoslavnim hriscanstvom jer ako je niste citali onda i ne mozete znati stvari koje u njoj pisu, a knjiga je najbolja na tu temu u nasoj patrijarsijskoj biblioteci.

Veoma zanimljiva za svakoga pa cak i ateiste jer ce tu videti srz onoga u sta ne veruju.

Teologija-tela-Zan-Klod-Larse_slika_XL_2521274.jpg

od istoga autora ima naslov : Teologija bolesti, evo je u pdf-u:

http://www.verujem.org/pdf/larse_teologija_bolesti.pdf

comment_2670748

Sarkazam ili ne?

Na Novom Beogradu sam često viđao jednog lika koji se šetkao okolo u "monaškoj" odori, uvek sa teološkom knjigom u ruci. Kao što reče, mesto im je u manastiru, teško bi mi bilo da poverujem da je taj zaista monah koji je svraćao do prodavnica, pošto sam ga najčešće viđeo u "Rodiću".

comment_2670787

ako je ateista i od skupljenih para štampa ateističke knjige koje šire ateističku misao ići ćeš u pakao jer đavo voli svu svoju decu i prihvata ih takve kakvi su dok bog sudi!

TAJ SCENARIO JE MALO VEROVATAN MORAS PRIZNATI
comment_2670789

ako je ateista i od skupljenih para štampa ateističke knjige koje šire ateističku misao ići ćeš u pakao jer đavo voli svu svoju decu i prihvata ih takve kakvi su dok bog sudi!

Djavo voli da jebe u cmar,tako da ti saljemo vazelin za poklon. Srecno ti jebanje narednu vecnost u ognjenom jezeru,tamo pored Franje Tudjmana i Alije Izetbegovica.