January 13, 200718 yr comment_1273697 On je amater, ali ima prokleti "Pink Bubbles Go Ape" na vinilu! Nije amater, samo je malo prestar!
January 13, 200718 yr comment_1274093 Pa opet stoji ono, kako se ko osjeca! Mozes ti imati sto godina i da se odjecas mlad, ali pomenuti starac je bash star, njegove godine se vijekovima mjere!
January 14, 200718 yr comment_1274930 Some people get older and get wiser...the others just get older
January 14, 200718 yr comment_1275348 Hm... glasate li bre vi? http://www.legacy-promotion.net/koncerti.php?lang=sr
January 14, 200718 yr comment_1275388 Glasao sam ali jebi ga kad ce sad armija 1989+ da krene da cepa za DB a generacija 1979-za Kreator
January 14, 200718 yr comment_1275399 Zna se ko u takvoj bici pobedjuje! Stariji su i iskusniji, pa se bolje laktaju. Edited January 14, 200718 yr by RNA
January 15, 200718 yr comment_1275560 Gled'o sam i jedne i druge uzivo, i dosta mi je. Pogotovo Helloween-a. Dimmu Borgir nisam, stoga njima glas.
January 15, 200718 yr comment_1275629 Barabo, a horde nesrecnika koje nisu bile ni najednom od ova dva?
January 15, 200718 yr comment_1275649 Ma Helloween pobedjuje, nema frke, samo ce frubi prvo dovesti Kreator koliko god da osvoje.
January 15, 200718 yr comment_1275771 Ma Helloween pobedjuje, nema frke, samo ce frubi prvo dovesti Kreator koliko god da osvoje. Iz tvojih usta u menadzerkine usi !
January 15, 200718 yr comment_1275821 Pa Helloween naravno, mada je Kreator close behind...ne bi mi smetalo da dodje bilo ko od njih... Ali Helloween vodi...ql...al sad ce zato da dodju ovi "blackeri" kojima mama i tata ne daju da idu na koncerte i izglasace Dimmu...pazite sta vam kazem...
January 15, 200718 yr comment_1275853 Barabo, a horde nesrecnika koje nisu bile ni najednom od ova dva? Ma sve to stoji, ali valja prvo misliti na sebe, zar ne? Uz to, apsolutno sam siguran da je Dimmu bolji na stage-u, jer Helloween je previse mehanicki, i vidi se da odradjuju. Ovo vezano za black metalce i mame i tate... To vise ne moze da se primenjuje kad je Dimmu Borgir u pitanju. Oni su mnogo vise od black metala... A u Srbiji se jos uvek nije video ni jedan toliko elitni sastav potekao iz tog zanra... Kako god, sve opcije su super, to su 100% koncerti koji prolaze, stoga bi mozda bilo najbolje da Frubi poradi na sva tri benda
January 15, 200718 yr comment_1275862 E ali pitanje je kada Dimmu krece na turneju kada jos ni album nisu izdali... Brate mogu da su mehanicki koliko hoce, omiljeni su mi bend...ne sumnjam da bi ti gledao Queensrÿche(Ako vec nisi, sa Priestima u Sofiji npr.), koliko god da ljudi negativno komentarisu njihove koncerte...(jebi ga, izvini, udaram gde boli ) Inace ja reklamiram a vi kako hocete Edited January 15, 200718 yr by StarbreakeR
January 15, 200718 yr comment_1275889 Kako god, sve opcije su super, to su 100% koncerti koji prolaze, stoga bi mozda bilo najbolje da Frubi poradi na sva tri benda Cenim da ce tako i biti na posletku, bez obzira ko pobedio, mada se nije pretrgao da dovede Cradle Of filth, kad je Exodus bio pobedio, iako bi se taj koncert sigurno vise isplatio. Tema za razmisljanje?
January 15, 200718 yr comment_1275940 Cenim da ce tako i biti na posletku, bez obzira ko pobedio, mada se nije pretrgao da dovede Cradle Of filth, kad je Exodus bio pobedio, iako bi se taj koncert sigurno vise isplatio. Tema za razmisljanje? Prosto je i jednostavno - Cradle Nije zeleo da dodje u Srbiju...to je opstepoznato...
January 15, 200718 yr comment_1275951 E ali pitanje je kada Dimmu krece na turneju kada jos ni album nisu izdali... Brate mogu da su mehanicki koliko hoce, omiljeni su mi bend...ne sumnjam da bi ti gledao Queensrÿche(Ako vec nisi, sa Priestima u Sofiji npr.), koliko god da ljudi negativno komentarisu njihove koncerte...(jebi ga, izvini, udaram gde boli ) Inace ja reklamiram a vi kako hocete Kapiram ja tebe, kapiram Stoga, sva tri koncerta bi bila najbolje resenje A to za Cradle, zaista steta sto su prosli pored nas, i to tako blizu (HR)...
January 15, 200718 yr comment_1276427 To mi reci! Pf, to ide: 'Iz tvojih gaca u menadzerkina usta.' To bi bila prava stvar, al' jebaga.
January 15, 200718 yr comment_1276483 Starbreaker svaka chast za potpis!!! Iskreno...ne bih se bunio ni Kreator da dodje..perish the thought!!! Ali Helloween..je, pa..HELLOWEEN!!!! S tim sto meni nije jasna jedna malecna stvar...sto ne dovedete i Helloween i Kreator? Mislim...cenim da su to popularniji bendovi kod nas.. ak nista drugo...Nadam se najboljem..i nek the best pobedi...samo ne Dimmu Starbreaker svaka chast za potpis!!! Iskreno...ne bih se bunio ni Kreator da dodje..perish the thought!!! Ali Helloween..je, pa..HELLOWEEN!!!! S tim sto meni nije jasna jedna malecna stvar...sto ne dovedete i Helloween i Kreator? Mislim...cenim da su to popularniji bendovi kod nas.. ak nista drugo...Nadam se najboljem..i nek the best pobedi...samo ne Dimmu