Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

75 members have voted

1. 1. Najbolji album

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 5.3k
  • Views 357.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lennon, McCartney, Harrison, Starr

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

Ovaj bend je trebo da se ugasi posle kameleona.ajd,posle oatha,high live da bidne oproštaj i ršupićku. ovo što rade od 98 na vamo,pa ovo je i branku kockici smešno.

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Trucas bezveze! Idi peri zeni sudove!

comment_1405070

Ako budem imao kesa mozda i odem.

A inace jednm sam sanjao a to sam i napisao ne temi "Snovi", da Helloween imao koncert u BGu.

U postavi su Kai, Micheal, Markus, i neki meni nepoznat bubnjar.

Svirali su ceo Helowwen/Walls Of Jericho/Judas + 4-5 pesama sa oba Keppera.

Kao je to lep san bio.

Edited by Wild_Tigar

comment_1405470

Da,ti albumi su solidni,slazem se,ali izbaciti ALFU I OMEGU Helloweena,pa izbaciti najboljeg vokala kojeg su ikada imali...

Ma kako bre neko moze da izbacuje Hansija iz Helloween-a i da pricha kako je pravi Helloween nastao posle njega....

Ma to bre na lomachu odmah!!!!

• Author
comment_1405488

Pazi, meni je omiljeni album "Master of the Rings", ja njega svrstavam u Top10 Power albuma ikada... ali da se razumemo Kai je izmislio i Power i Helloween, kada je on otishao Helloween je samo nastavio dalje tim tokom koji je Kai zapoceo.. o Kiskeovom glasu necu da pricam... sve u svemu, ja volim i Andya i Helloween posle, ali zna se sta i ko je Kai Hansen...

comment_1405872
Nikad ne reci nikad :)ahhahahah. Postanem li jednog dana milijunas svi koncerti idu u prestonicu ! :)))

:pivopije: :pivopije: :pivopi :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: je: :pivopije:

:) More par nas ludaka da se poobogati iz Ksha pa da odrzimo tako nesto za pamcenje ;):mrgreen:

Ja sam za to da vidim Helloween u postavi sa Grapow-om i Kusch-om, što se takođe neće ostvariti... Koga briga za Hansena i Kiskea, pravi Helloween počinje 1994.

OSKARA ZA CHOVEKA MOLIM VAS, OSKARA!!!!!!

comment_1405879
Ja sam za to da vidim Helloween u postavi sa Grapow-om i Kusch-om, što se takođe neće ostvariti... Koga briga za Hansena i Kiskea, pravi Helloween počinje 1994.

Znaci brate postoji li ijedna tema na kojoj ti ne jedes govna...voli sta volis boli mene...jelte...al nemoj vise da seres tako molim te, da nije ove dvojice voleo bi ti djoku a ne Helloween...jedno je subjektivno misljenje, a drugo su cinjenice...koga boli...ocigledno sve osim tebe...

Ovakvim likovima treba da se zabrani Helloween...

Sto se mene tice samo da ih vidim, postava mi je skroz svejedna...ova trenutna mi je skroz OK...jos i Gamma Ray, i nista mi vishe ne treba...

Edited by StarbreakeR