SerbZmaj Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 Pre par godina gnusao sam se tih igara kao i vecina likova sa kojim sam frp-ovao...Medjutim, ortak zezne koleno na basketu i dobije punu kesu kutija, kartica za Magic ( mislim nije dobio karte zato sto je zeznuo koleno ) Ceo dan lezi kuci igrajuci karte i polako ali sigurno se svi navucemo na jebeni Magic praveci njemu drustvo. Ne interesuje me previse, niti zelim da idem na turnire ali igramo kada odemo kod ortaka. Crtezi su zanimljivi, kao i igra sama... Igrate li ? Koju boju najvise preferirate? Koja stvorenja? Edicija? Itd... Nekako sam zgotivio - crne, na pocetku sam igrao crno-plavi dek koji je ortak sastavio, nije previse jak ali ume da iritira http://www.wizards.com/magic/welcome.asp http://www.jednorog.co.yu
Косати Ћелавац Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Igrao tako davno... pre 2 god. poslednji put... ište mnogo novca i praćenja ako hoćeš da igraš ozbiljno... kod kuće i nije tako interesantno ako imaš samo par deckova... nisam nešto oduševljen... Vampire je bolji od Magick-a... mislim, samo sam te dve igrao... U Magick-u volem crne špilove... Mada ima belih simpatičnih... Plavim nikada nisam znao da igram...
Ol' Scratch Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Crni... Stadoh kod Sedme reprintovane... Naime shvatio sam da cju pocheti da dajem pare na tu ujdurmu a to mi se ni malo nije svidjalo pa zabranih sebi Magic...
Black Dragon Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Igram WARCRY.Ako ima neko ko je za igranje nek se javi.
Sentinel Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Pikam MagicTg, ko hoce nek se javi pa da pikamo...
Mr_Deadic Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 (edited) Ja imam cisto bjeli deck. Igrao sam i warcry, ali koliko sam vidjeo mnogo je lakse braniti se, nego napadati. Takodje sam igrao i Yu-Gi-Oh-a i nije mi se svidjeo. Igrao sam i pokemone, koji i nisu toliko losi, samo ih vise ne prave... Edited April 7, 2005 by Mr_Deadic
KinSlayer Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Igrao sam MTG, ali nesto u zadnje vreme ne igram. Jebi ga nema se vremena. Koristim plavo-zeleni spil.
tepsha Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Poceo sam nedavno, sa kamigawom, koristim crveno-plavi deck.
SerbZmaj Posted May 8, 2005 Author Report Posted May 8, 2005 Ortak ima karte iz Mirodin edicije a ja sam nabavljao iz Kamigave...ninjutsu... uh sto ne volim crvene... I kada cemo da organizujemo neko igranje ?
Jery-Only Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 E Zmaju, Zmaju, dodjose mi glave tvoji nindza pacovi, nebrini spremam kintu i ja da nabavim neke nindze pa da se krvimo ko ljudi
SerbZmaj Posted May 27, 2005 Author Report Posted May 27, 2005 Hahah aj aj, ja bih voleo malo dobre igre, izlazi nova edicija pod Kamigawama pa cemo vidimo...
militant Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 Igram sa mnogo sporim (ali mocnim) zeleno-crvenim beast deckom i sa jednim crvenim goblin koji nije los, mnogo brz... Videcu skoro za WarCry, interesuje me...
Predator Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 Ja samo Horus Heresy, Warhammer 40k Zauvek!
ResurrectioN Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 CCG samraju. Ko ima vise para ima bolji dek. Zajebi. Od kartichnih igara igram samo Munchkin. Juche sam probao Legend of the Five Rings koji je CCG ali nema retkih i unikatnih karata a i dobo sam dek za DZ pa cisto da vidim sta radi i neje losho. Igrao neko LoFR? http://l5r.alderac.com/
Turin Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Jel' igrate Duel Masters? Neke *valjda piratizovane* karte (prvi expansion pod nazivom Evo Crushinators of Doom) moze da se nadje u kinsekim radnjama za 50 ili 100 dinara po spilu. Inace, i to je Wizards of The Coast igra veoma slicna MTG-u.
DieH@rd Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 imam jedan beli [equipment] i jedan modularski sa crvenim damage dealersima... mada, nesto sam se nameracio da napravin neku zelnu kombinaciju....
DieH@rd Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 da... sta si mislio? Yugioh problem je sto imam malo karata, a nigde da nadjem jeftine common-e... U dragonu je sve u krv skupo [commoni su od 15-50 din !!!!]
SerbZmaj Posted July 8, 2005 Author Report Posted July 8, 2005 Ja sam bio nabavio par kartica od jednog lika, common za 10 din... Ako imas neke crne ili plave pa da se menjamo
DieH@rd Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 errr, nemam nista od Crnih, a od Plavih par commona.... totalno sam orjentisan na Belo/Crveno/Artifakti...
Guest serbian raven Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 i ja igram mtg ,i koliko se secam oduvek sam ga igrao ,samo sto u zadnje vreme izlaze edicije koje su skroz sjebale ravnotezu,kao npr.kamigava ,pa cak i mirodin(zbog previse artifakt stvari).Ja sam vecinu svojih kartica prodao i Žestoko zaradio ,sebi sam ostavio nekoliko deckova tek toliko da imam,ako neko iz Novog Sada Želi da igra magic nek dodje u dragon(glub za rpg igre i slicne fantaziske igre).ja u zadnje vreme vise igram Wh fantasy i Wh 40000,i naravno D&D i cyberpunk. P.S.crveno plavi dekovi su zajebani ,preporucujem da probate.
Sentinel Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 problem je sto imam malo karata, a nigde da nadjem jeftine common-e... U dragonu je sve u krv skupo [commoni su od 15-50 din !!!!] Cena komona zavisi od upotrebne vrednosti. Vecina njih kosta 10 ali nekad cena dostize i 50 din. Ukoliko te zanimaju comoni po ceni od 10 din. imam oko 150 komada iz edicija mirodin, kamigava, osma edicija, javi se na PP. Btw ukoliko imas neke uncommon/rare za prodaju razmenu, takodje moze kombinacija...
DieH@rd Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 ma nemam nista preterano za menjanje... uglavnom ako mi nesto zafali javicu se...
Turin Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 errr, nemam nista od Crnih, a od Plavih par commona.... totalno sam orjentisan na Belo/Crveno/Artifakti... jel' imas belih iz kamigawa bloka na prodaju? baci neki spisak i cene na PM ako imas.
Recommended Posts