Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2501100

bez obzira, na no prayer postoje samo dve dobre pesme a to su hooks in you i mother russia

pored toga, tailgunner i bring your daughter se izdvajaju,

Meni su na No Prayer ubjedljivo najbolje stvari Mother Russia, Run Silent Run Deep i No Prayer for the Dying.

Bring your daughter mi je sigurno medju 3-4-5 najomrazenijih stvari koje su Maideni snimili.

• Replies 18.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Dzaba im svi dokumentarci,kada je Kirk Hammet bolji od sve trojice mejden gitarista zajedno.

• U do jaja...trojica gitarista koji zajedno nisu ko pola trzalice kirk hameta + abba na ekstaziju...spektakl u picku materinu.

• In The Flesh
    In The Flesh

Procitah sad da je ono ipak fejk omot.

comment_2501441

Bring your daughter mi je sigurno medju 3-4-5 najomrazenijih stvari koje su Maideni snimili.

O, da, :da:

Ja posle 7th Son nisam ni pokušavao da kotiram albume Maidena, a bogami ni da ih slušam. Možda ima i dobrih, ali ne verujem da ću to utvrditi kad već do sada nisam.

Meni poslije 7th Son (koji je njihov no.1 album, btw) Brave New World daleko najbolji.

comment_2501451

Ocigledno je da puno ljudi misli da je kul, to im je bio jedini UK No.1 single u istoriji, a i dosta su je i uzivo svirali (sto me je uvijek zivciralo), ali znam da je mene nervirala cak i kad sam imao npr. 13 godina.

Jednostavno - genericna (ne mislim iskljucivo na Maidene, vec pjesma kao pjesma), neinspirativna i smara big time.

Edit: Upadose postovi.

Da,da, Can I play with Madness mi je rame uz rame sa njom.

Edited by Descender

comment_2501473

Kad već pričamo o favoritima iz potaje, meni je "Quest For Fire" baš onako kultni hit iz rane mladosti, šteta što nju ne forsiraju malo više no svestan sam da to nije baš omiljena stvar većine ljudi. :D

Немојте читати рецензије за Мастер, ако не желите да добијете пролив.

Morao sam sad ovo da uradim, jao sve ti jebem. :haha:

comment_2501485

Vidim lupate minuse. Nije problem što je Mother Russia narodnjak, već što je loš narodnjak i to uopšte ne priliči bendu kao što je Iron Maiden. A Bring Your Daughter zvuči kao da je namenjena uzrastu ispod 9 godina. Na tom albumu najviše cenim ozbiljne stvari poput Public Enema Number One, Fates Warning, No Prayer For The Dying

comment_2501494

Vidim lupate minuse. Nije problem što je Mother Russia narodnjak, već što je loš narodnjak i to uopšte ne priliči bendu kao što je Iron Maiden. A Bring Your Daughter zvuči kao da je namenjena uzrastu ispod 9 godina. Na tom albumu najviše cenim ozbiljne stvari poput Public Enema Number One, Fates Warning, No Prayer For The Dying

ада овде ће ти лупати минусе ако кажеш да ти се не свиђа боја једне тачке на омоту, опусти се

comment_2501558

Po meni "No Prayer For The Dying" ima samo 2 odlične pesme "Fates Warning" i "The Assassin".

"Tail Gunner", "Holy Smoke", "No Prayer For The Dying", "Public Enema Number One", "Run Silent Run Deep" su prosečne pesme.

"Bring Your Daughter...To Thwe Slaughter" i "Mother Russia" su manje više u istog kategoriji.

"Hooks In You" je jedna od najgorih Maiden pesama, i najgora iz 80tih (ako ne računamo pesme sa b strana singlica).

Edited by Divlji Tigar

comment_2501563

Vidim da se to pricalo ranije, malo ulazim kasnije u pricu. No, meni je omiljeni Mejden Seventh Son, i zato mi je mozda No prayer najlosiji. Ali moja najveca zamerka Seventh Sona i jedina pesma koja mi je veoma ljigava, a ostatak albuma savrsen je Can I Play with madness. Tako mi je nekoko klasicno hevijanerska, cak i previse, nema nikakav poseban rif nit hook, a ima veoma uzasan refren. Uvek izbacujem tu pesmu iz liste kada preslusavam album, ali ostatak albuma je savrsen, sve je na mestu.

Edited by Lunar