Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

91 members have voted

1. 1. Angel Of Death ili Raining Blood?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

comment_2748113

Koja tuga su postali,kakvo uništavanje legende.koje solaže,pa ono neko impronizovanje,glupiranje...rambo ima bolje impronizacije.

Istina,gledao sam ih prekjuce u Holandiji,nikad gori bend uzivo nisam gledao,cak je i Alter Bridge za njih zvucao neverovatno....Stvarno zalosno je bilo gledati ovakve legende u onakvoj formi,ocaj zivi....

• Replies 7.7k
  • Views 603.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam odakle pojedinima ideja da su Slayer umetnici. Umetnici su koliko i Seka i Karleuša, ni manje ni više. Pop kultura, koja funkcioniše po biznis pravilima i ćao. To što je neko prvi put jebo uz

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ti si u ovoj prici bitan koliko i krivi kurac,samo sto ti to ocigledno ne kontas moroncino.Vi ste govorili da se oni moraju raspasti,a ja ti kazem da njih boli kurac za raspad zato sto od toga zive i

• рогозуб
    рогозуб

Hanneman je Postmortem, otishao u Crypts of eternity, dal cje biti Hell Awaits i South of Heaven, ili ako je Cleansed the soul mozhda cje da bude Jesus saves; ili cje ipak da Haunt the chapel

• 2 weeks later...
comment_2750410

onda jedino jos da dodju kod tebe kuci,vjerovatno bi ih i tako propustio

ja nemam pojma sta svi serete,normalno da to nemoz' bude onaj slejer sa dikejd of agresn,oni se samo tako drze,meni su oba koncerta bila legendarna,a holt je ubica,jebiga nista nemere da zamijeni rahmetli dzefa,dao bi debelog za samo jedan njegov rif,ali jebiga,jebem ti svijet u kojem ne bude vise slejera,sto se mene tice sve moze uz kurac da ode taj dan kad se oni raspadnu

• 4 weeks later...
comment_2757993

Jeee,kada se setim...ja sam vece pre toga bio u kafani Kordun sa kumom,odrao se kao dupe i zvao sve ljude iz imenika i plakao im kako ce moj zivot od sledeceg dana dostici vrhunac.Retard pjani,spickao sam 1500 dinara kredita na plakanje.

Mi se vec u 5 sati zakucali u prvom redu,pokisli smo ko picke,Polzovici nam davali neke najlone da se pokrijemo,mi retardi to pokidali cim smo uzeli.Gadjali smo blatom one sabane iz Zrenjanina sto su bili predgrupa i smarali nas ocajnim nu metalom a za to vreme su neki momci pored nas vikali noz,zica,srebrenica.

comment_2758190

Mi se vec u 5 sati zakucali u prvom redu,pokisli smo ko picke,Polzovici nam davali neke najlone da se pokrijemo,mi retardi to pokidali cim smo uzeli.Gadjali smo blatom one sabane iz Zrenjanina sto su bili predgrupa i smarali nas ocajnim nu metalom a za to vreme su neki momci pored nas vikali noz,zica,srebrenica.

Као да је јуче било. Лепа је традиција била пљусак пред сваки Слејер - и на егзиту и на биг4 у Софији и на оном лауд фесту на аеродрому у Софији,

Edited by serblackbeard

• 2 weeks later...
comment_2760441

http://loudwire.com/...w-about-slayer/

većina je poznata, ali ovo je sjajno:

Tony Scaglione, who temped for Dave Lombardo in the late ‘80s, was a member of New Jersey thrashers Whiplash — whose other two members were named Tony Portaro and Tony Bono.

Only in New Jersey ...

:haha:

Edited by Talvi

• 2 weeks later...