November 1, 200519 yr comment_944002 fan megadetha nikada nece moci da pojmi koliko se fan slayera ne obazire na njegove komentare...
November 1, 200519 yr comment_944032 A fan Metalike nikada nece moci da pojmi zashto se niko ne obazire na njegove komentare ! SlaYeR IMA loshu pesmu !!!! I to ne samo Stain Of Mind.... A prvi album je najbolji ipak, to je onaj pravi duh Slayera. Edited November 1, 200519 yr by HoMicidAl MaNIAc
November 3, 200519 yr comment_945489 koju? Sa God Hates Us All predpostavljam.. Pa..vecina sa GHUA da..taj album ima 3-4 pesme dobre..ostalo je raspadanje..meni je ubedljivo najgora pesma Slayera "New Faith" (Nu Faith!) npr. A i blagodareni nam punk/hc cover album nije za hvaljenje..al ajd to nisu slayer pesme..
November 3, 200519 yr comment_945561 meni je god hates us all super album, nije onaj stari slayer, al' mi se svidja, za razliku od st.angera, koji nije stara metallica al' mi se ne svidja! kad uporedim ta dva albuma, sa onim sto su ti bendovi radili ranjije, slayer je sada 1000 puta bolji!
November 3, 200519 yr comment_945577 ljudi, nabavite neke mere zastite, jer je ovaj virus srnde napao i slayer temu, a tesko ga je se otarasiti! ako napadne i ostale, najebali smo!
November 3, 200519 yr comment_945583 juce sam kupila original live undead pa sam heeeepiiiiii sad imam 3 originala slayera + dvd ne zvala se ja meggy ako ne pokupujem sve njihove originale
November 3, 200519 yr comment_945638 juce sam kupila original live undead pa sam heeeepiiiiii sad imam 3 originala slayera + dvd ne zvala se ja meggy ako ne pokupujem sve njihove originale Still Reigning ?! Shta ima na njemu ?!
November 3, 200519 yr comment_945686 CEo jebeni Reign In Blood live!!!! + josh neki snimci...ali RIB vredi
November 3, 200519 yr comment_945750 prvi deo koncerta je raign in blood, od prve do poslednje pesme, a drugi deo je klasican koncert sa ostalim pesmama!
November 3, 200519 yr comment_945828 prvi deo koncerta je raign in blood, od prve do poslednje pesme, a drugi deo je klasican koncert sa ostalim pesmama! Steta sto nisu prskali krv u novom Sadu..to bi bilo tako tr00.. Slayer i Metallicu ne mozemo nikako porediti..ipak su to dva razlicita stila. Ne samo sad,vec i pre..a meni mnooogo vise odgovara slayer.
November 4, 200519 yr Author comment_947033 fan megadetha nikada nece moci da pojmi koliko se fan slayera ne obazire na njegove komentare...
November 5, 200519 yr comment_947320 imal' neke price o eventualnom novom albumu....?!?!? 2006. www.slayersaves.com ========================= nightwish je najTHRASHERSKI bend, nana nana na nana na
November 5, 200519 yr comment_947836 Pa..vecina sa GHUA da..taj album ima 3-4 pesme dobre..ostalo je raspadanje..meni je ubedljivo najgora pesma Slayera "New Faith" (Nu Faith!) npr. A i blagodareni nam punk/hc cover album nije za hvaljenje..al ajd to nisu slayer pesme.. Mozda tebi,meni je New Faith sjajna pesma.Dve pesme od Slayera ne mogu podneti:"Threshold" sa GHUA,i "Love To Hate" sa Diabolus-a.Smuci mi se zivot kada ih cujem.Ali nije bitno,sve ostale su savrsene.