Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 2 weeks later...
  • Replies 596
  • Views 64.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ShinigamY
    ShinigamY

Kao sto pomenuh vec prethodno u threadu, posetio sinoc koncert i moram reci, sve je bilo MNOGO bolje nego sto sam ocekivao.  Setlista: https://www.setlist.fm/setlist/savatage/2025/zenith-munich

• Gledao sam taj Savatage u KSTu, sa Jeffom iz Annihilatora, nisam znao ni jednu pesmu, ni ko je Jeff ili Annihilator, odvezao me ćale kući dok se nameštala Alogia, iz nekog razloga su svirali posle nji

• 2 weeks later...
comment_1272442

Zar ti nije bolje da imas dva dobra albuma dva dobra benda nego jedan od jednog? Ili mozda ciljas na treci dobar album treceg benda?

Paaa.... Možda sam podsvesno razmišljao ekonomski, jeftinije je ići na koncert jednog benda! :)

Edited by crusader84

• 1 month later...
comment_1323025

Posle Iron Maiden i Judas Priest moj omiljeni heavy metal bend, mada i nisu čisto heavy, već dobrim delom progressive. Velika je šteta što ih nisam slušao u vreme kad su održali koncert kod nas - pitanje je da li će se ikada ponovo okupiti i možda napraviti još neku turneju. Najbolji album - ubedljivo Gutter Ballet, a najbolje pesme: Gutter Ballet (posle Ozzy Osbourne - Mr. Crowley, za mene najbolja heavy metal pesma svih vremena), When the Crowds Are Gone, Summer's Rain, Edge of Thorns, Handful of Rain... :opusteno:

comment_1323097

To za progressive vazi samo za drugi deo karijere. Sve do "Streets: A Rock opera" albuma su bili cist heavy. Reci cu samo:

Madness reigns - in the hall of the mountain king!

comment_1331187

Slushao li neko novog Krisa Kejferija? Meni se ne svidja nesto..moderan hevy, al njiahh...ne leze mi njegovi solo radovi uopste..interesantan vokal though..

Nabavih i snimak iz Detroita iz '87e..HOTMK turneja..dakle sve Savatage oldies hehe. Midas knight, kaka je ta!!! Bez "Fight For The Rock" pesama haha...vec tada su bili svesni kol'ko je taj album njesra

:mrgreen: ..ali ubedljivo najmocniji trenutak je prelaz iz "Hall Of The Mountain King" u "Power Of The Night"...a i sama ta kombinacija je u-bi-tach-na!

comment_1331606
Bez "Fight For The Rock" pesama haha...vec tada su bili svesni kol'ko je taj album njesra

Mora da je taj album bio jedan od onih: "Daj da snimimo sta god da se otarasimo ugovora, pa da begamo."

comment_1336238

:wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

I jedan od mojih favoritnih bendova... :)

Nemam losih komentara ni za sta sto se tice Savatage-rad. Znaci volim ih od pocetka do samog kraja.

Izuzetno postujem rad Jona Olive i njegov bend Jon Oliva's Pain.

Dok Trans Siberian Orchestra mi i nije bas nesto...nije da ne moze da se slusa, ali mi ne pruza to zadovoljstvo u slusanju... Circle II Circle - watching in silence (kako to moze da bude losa pesma?? da li muzicki ili txtualno bwe? :P)

Zla deca, sve sve zla deca!

UZIVAJTE U MUZICI POBOGUUUU !!!!!!

:P:P:P:P:P:P