Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

naravno :D

Kao sto rekoh, zaista vredi imati :D

Krajem aprila, pocetkom maja putujem italija-francuska-spanija i tako se nadam da cu naleteti na bilo kakav merch vezan za ovaj bend :D

• Replies 596
  • Views 66.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ShinigamY
    ShinigamY

Kao sto pomenuh vec prethodno u threadu, posetio sinoc koncert i moram reci, sve je bilo MNOGO bolje nego sto sam ocekivao.  Setlista: https://www.setlist.fm/setlist/savatage/2025/zenith-munich

• Gledao sam taj Savatage u KSTu, sa Jeffom iz Annihilatora, nisam znao ni jednu pesmu, ni ko je Jeff ili Annihilator, odvezao me ćale kući dok se nameštala Alogia, iz nekog razloga su svirali posle nji

Je l' gledao neko Anaheim Devastation iz 1990-te godine? Solidna slika, zvuk jos bolji.

@Toksa: onaj snimak Live in Allentown PA 1990, da li su svirali The Unholy?

Lektira:

http://www.megaupload.com/?d=XDX7VR0P

:rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Edited by commissar

Мислим да је тај снимак из Анахајма онај који сам ја спомињао пре коју страну.

Sta bi na kraju? Jesu svirali The Unholy u Allentown-u ili nisu?

Edited by commissar

• 2 weeks later...
Набавио сам неки снимак из Њујорка 1990. цео концерт, Крис Кефери пева 'Power Of The Night', а Џон Олива свира гитару.

Actually, taj snimak je iz Anahajma, lepo chovek kaze par puta tokom snimka ime grada ;)

dodushe, nije iskljuchivo da su i u Njujorku to radili.. Da li i tamo gostuje Rej Gilen na "Strange Wings"?

Ja vecheras odgledah pomenuti snimak iz Anahajma, Jon pijan ki dupe jadan, extra zebancija :)

Svirao bubnjeve na obradi Cepelina(RNR), dok pevao Gilen i svirao dzitru upside down na Pavah Ov Dah Nite, a pevao Caffery :rockdevil:

Inache, jedino me iznervirao shto vokalno totalno upropastio "Gutter Ballet", ok je da sa onak'im pijanom glasom peva i radi shta 'oce sa "She's In Love" il' "Sirens", al' onak'a genijalna pesma il' da se radi kako treba, il' da se uopshte ne radi! Molim lepo : )

Voleo bih da posedujem taj snimak, pogotovu zbog toga shto vidim da su svirali Strange Wings moju omiljenu pesmu Savatagea.

Hmz jel to sa ona tri bultega sto je Toksa postavio ili nesto drugo, ako je nesto drugo DAJTE LINKOVE :D haahah

Nije nijedan od ona 3...a jebga, ako nabasam opet na linkove, nakachim ih ovdi..

PLIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZ :D

To je nesto sto stvarno moram da vidim!

I hvala!!!

Poceo je sa radom www.savatage.rs, forum ce biti za par dana kad ga cika Toksa uradi. :D Trenutni link za forum ne radi.

Ok, jel ima neka fora sa ovim - jer meni rar3 i rar 7 ne rade. I otpakivanje mi javlja "file corrupt" :(

Ou...bedak :(

E pa ne znam...ne mogu da ti garantujem da je to isti link sa kog sam i ja skinuo..chini mi se da sam ja sa darkneshto nekog bloga skidao, pun k. video bootlega tu ima, ali se ugasio skoro... Ja sam ovo iskopao preko blogsearcha.. nisam ni proverio linkove..tj. proverio sam samo dal su zivi...

Predlazem da probash opet da skinesh ta dva koja te zezaju.. ne znam kako da ti pomognem..

Skidala po drugi put i ne vredi :(

I dalje isti error - i na kraju nadjem gde si nasao na netu linkove - ista stvar, i drugi korisnici su se javili i rekli da imaju isti problem.

Jebiga, nije mi sudjen :( :(

Ali ne predajem se :D

Videcemo :D

Savatage Serbia i na MYSPACE-u... koga zanima :D

Danke za linkove :D

Anyway,imam ja negde po sobi Philadelphiu i Munich i josh neshto valjda...ako uspem to da nadjem + me ne mrzi da uploadujem dobicjete linkove ;)

Ako ikome treba naravno...

Krajem aprila, pocetkom maja putujem italija-francuska-spanija i tako se nadam da cu naleteti na bilo kakav merch vezan za ovaj bend :D

Искористи кад не будеш имала факултативу да пробазаш по Барселони у потрази за тим. Ја нисам стигао да нађем нешто честито тамо.

Нашао сам био у Верони једну солидну пордавницу са повеликим избором, али су им мајице биле прескупе.

@Rna - vec sam dobila od par ljudi par lokacija za "shoping", medju kojima je i Jabba the Hut - thanx man!! :D

Danke za linkove :D

Anyway,imam ja negde po sobi Philadelphiu i Munich i josh neshto valjda...ako uspem to da nadjem + me ne mrzi da uploadujem dobicjete linkove ;)

Ako ikome treba naravno...

Hehe, uvek treba :D

Nego linkovi kad se spajaju imaju password, a on je: darkbattm14.blogspot.com

Thanx!!!

Dal sluchajno neko nema link za audio butleg iz Bg-a? Preslushao sam neki iz Pariza sa te turneje iz 2002. i lista pesama je odlichna...chak 4 pesme sa HOTMK.

Savatage je bio u BG-u? :huh:

U jbt al' sam neinformisan. :lol: