Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2k
  • Views 206.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• and its only $85..

• excel fan
    excel fan

A sad deo istorije,u pitanju je 1988 godina.Cale bio u Americi i svom malom zabludelom sinu metalcu doneo ovo cudo>Jedina majica koju sam sacuvao iz tog peridoa a da je nisu keva ili baba nosile po

• Kad moze Hetfield, mogu i ja   Mjesec dana od dana narucivanja i nakon duge prekookeanske plovidbe, danas mi je konacno stigla Ghost majica:    

comment_1524603
Felix je govno morate da shvatite to.Poslednji put kad sam bio majica je bila 590 dinara sto je pljacka a majica je ocajnog kvaliteta i slika je takodje.Nekad su bile dobre.

U Felixu sam jednom kupila Maiden-Live After Death, sve se lepo vidi kroz nju koliko je loseg kvaliteta, sad se vec i raspala! Ostale koje sam kupila su sasvim ok.

comment_1525383

Шврљах ја летос по Солуну, и упаднем са Карлом у неку продавницу која држи само метал мајце, и одма' са врата: "Do you have LAMB OF GOD?!", лик промуља мало, и од тада ја имам оригинал LAMB OF GOD мајцу! :) Сјајно! :)

Узгред, само да напоменем да имам још гомиле тих металских мајци, али их носим само за спавање, једино ову ЛОГ фурам, јер је кул!

А, фора, оратак се вратио скоро из Америке, и као да ме обрадује, и доноси ми оригинал Металика мајцу, и ја се сморио... Рек'о, брате, оно... Хвала... Али смор... Волим ја Металику, али брате, боље да си узео било шта друго, тј, нешто што нема овде... (нисам му то све рекао, ал' сам желео, мада би било јадно, није он човек требао ништа ни да ми доноси, и већ кад је донео, хвала му, али оно... Квалитет је мајца, али је Металика!)

• 3 weeks later...
comment_1540290
To si u pravu. Ja trazim Sentenced majicu ali niko nema sem onim Opeth records koji rade za patuljke i udaraju po usima. Zato odes u Vrabac u Knezu i odstampas lepo majicu

Koja je poenta Vrabca? Odes roknes kes, imas majicu mesec dana i onda toliko izbledi i majica i slika da jedino sto mozes da radis u toj majici je da unosis drva i ugalj i kad je cista da spavas u njoj. naruci majicu preko interneta. Roknes 1500-2000 ali imas postenu majicu. Original.

Edited by enclave

comment_1540742
Koja je poenta Vrabca? Odes roknes kes, imas majicu mesec dana i onda toliko izbledi i majica i slika da jedino sto mozes da radis u toj majici je da unosis drva i ugalj i kad je cista da spavas u njoj. naruci majicu preko interneta. Roknes 1500-2000 ali imas postenu majicu. Original.

Ma brate samo ti to radi mi za 1500 valjda uzmemo 5 majica iz vrabca i ono ko sto kazes 5-8 meseci nosis i bole te cose..

comment_1540809

Imam, 3x Maiden, 2x SOAD, 2x Slipknot, 1x Pantera, 1x Rammstein, 1x Metallica, hmmm.. To bi bilo to. Sad planiram da kupujem nekih dobrih majica, tražim od Motorheada i neku dobru SOAD majicu (to uvek tražim).

comment_1542765

cek da se setim...

u zadnjih2 godine ih slabo nosim,

tu su metallica-nekoliko njih,

tu je negde i slipaca,sepultura duks...

sad su to uglavnom postale majice za spavanje,

toliko o metalu :)

a pava majica mi bese Metallica Flamig Skull :rockdevil:

kako sam samo bila srecna kad sam je dobila

comment_1543951

Originali:

Iron Maiden - Brave New World Tour 2000

Kamelot - Ghost Opera Tour 2007

Blind Guardian - A Twist In The Myth Tour 2006

Deep Purple - Rapture of the Deep Tour 2007

Helloween - Hellish Rock Tour 2007/08 (Gambling With The Devil)

Gamma Ray - Hellish Rock 2007/08 (Land of the Free II)

Hellish Rock Tour 2007/08 - Helloween, Gamma Ray, Axxis

Sve znači s turneje. :)

comment_1544370
Originali:

Iron Maiden - Brave New World Tour 2000

Kamelot - Ghost Opera Tour 2007

Blind Guardian - A Twist In The Myth Tour 2006

Deep Purple - Rapture of the Deep Tour 2007

Helloween - Hellish Rock Tour 2007/08 (Gambling With The Devil)

Gamma Ray - Hellish Rock 2007/08 (Land of the Free II)

Hellish Rock Tour 2007/08 - Helloween, Gamma Ray, Axxis

Sve znači s turneje. :)

Gledala si Maidene na Brave New World turneji ?