Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Glam metal je za vas: 351 members have voted

1. 1. Glam metal je za vas:

• 1. OK (volim da ga slusam)
      186
    • 2. Nije OK (bezveze mi je ta muzika)
      88
    • 3. Ne zanima me (cuo za to,ali nemam neko odredjeno misljenje o tome)
      36
    • 4. Sta je to?
      20

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

comment_1562282
E sad se ubijam od White Liona, evo slusam i gledam ih na Youtubeu. Asu dobri!!!

Naravno da su dobri, pa nisu za dzabe pored halena omiljeni bend!!!!imam neka 2 koncerta u NY i Japanu...nisi svestan koliko su dobri....e da imam i mp3 :rockdevil::pivopije:

ali ovo nije tema Lajonceta

Edited by black_bane

• Replies 1k
  • Views 98.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1562930
Rekli su da mora da im je neki KGBov agent koji zivi u SAD pisao tekstove, posto je cisti engleski, uz to jos i koriste sleng i americhke izraze.

Znači Jon Bon Jovi je bio agent KGB krajem osamdesetih? Uvek mi je bio sumnjiv... :mhihi:

comment_1563069

Imam taj Moscow Music Festival i pravo da vam kazem niko me na njemu nije posebno odusevio. Da Bon Jovi zna da peva uzivo verovatno bi bili najbolji. Cinderella je svirala previse balada. Skid Row su bili ok, pogotovo oni klipovi izmedju pesama. Ma onaj lik sto svira Hound Dog je bio najbolji

comment_1563544
Imam taj Moscow Music Festival i pravo da vam kazem niko me na njemu nije posebno odusevio. Da Bon Jovi zna da peva uzivo verovatno bi bili najbolji. Cinderella je svirala previse balada. Skid Row su bili ok, pogotovo oni klipovi izmedju pesama. Ma onaj lik sto svira Hound Dog je bio najbolji

Ozzy, Scorpions, Motley Crue i Cinderella su, po meni, tu vrlo dobri.

Bon Jovi, Skid Row i Gorky Park zvuce prosjecno.

Ali cijeli dogadjaj je extra, jeste da su svi bili drogirani a kao cilj festivala je bila borba protiv droge tj. Doc Mcghee je morao nesto da odradi za kaznu.

comment_1564471

Како није могуће, Арија је своје албуме продавала у по 10-так милиона примерака, иако од тога нису видели много пара, јер је све ишло државном издавачу.

comment_1565599

Lichno najvishe slusham glam/hair/sweet metal, kako god ga zvali... I ne mislim da je muzika koju su stvarali bendovi tog pravca manje kvalitetna od bilo kog drugog... Bendovi kao shto su Motley Crue, Skid Row, Twisted Sister su zaista odlichni i ja stojim iza svog mishljenja... :razz: I ti bendovi nikako ne bi smeli biti markirani kao "pederasti"...

Samo pogledajte da Pantera koja je poznata po trash metalu vuche korene iz glam benda... Toliko. :muzicar: