September 19, 201113 yr comment_2407198 trebalo bi do kraja godine da reizdaju na disku. (a valjda i na ploci prva dva albuma) mada ne bi im bilo lose da reizdaju sve albume, kako su svi tirazi vec poodavno rasprodati...
October 3, 201113 yr comment_2414038 ove nedelje u gun club-u na berzi ploca, reizdanje prva dva albuma ce moci da se kupi po promotivnoj ceni, bice tu i clanovi benda, ulaz na berzu je 100 dinara.
October 3, 201113 yr comment_2414086 Lepo je što su reizdali oba albuma, ali zašto su menjani omoti i zašto, opet, spojeno? Radije bih da vidim neke bonus demo snimke ili lajv snimke. Naši bendovi su retko autistični . Jel sada berza u Gun Clubu svake nedelje?
October 4, 201113 yr comment_2414486 Zašto su promenili omote? Zato što su omoti prva dva albuma amatersko sranje, a i na njima su ljudi kojih više niti nema u bendu (osim Kebre). Ovo je novo i kvalitetnije. Oba albuma su na jednom izdanju zato što su slični, kao da su zajedno i snimani (i na "Kočnice" izvode uvek ta dva albuma zajedno tako da ne vidim u čemu je problem, koja budala bi pre da ima samo jedan album kad može dva). A što se tiče toga da podseća na paradu ponosa dobro je znano da je ovaj bend pro-gay, pro-EU, pro-demokracija, pro-human rights, pro-animal rights, anti-violence i sve što ide uz to
October 4, 201113 yr comment_2414518 Ne slažem se ni u vezi omota, ni u vezi sličnosti albuma. Oba omota su bili odraz osamdesetih u kojima su odrastali i kao takvi mi imaju više smisla, ovo što je ovde prikazano je sranje od omota tipično za novi milenijum. To što su se menjali članovi je nebitno. Albumi se razlikuju i produkcijski i muzički i tekstualno, nisu ih čak ni snimile iste postave.
October 5, 201113 yr comment_2414985 Ne slažem se ni u vezi omota, ni u vezi sličnosti albuma. Oba omota su bili odraz osamdesetih u kojima su odrastali i kao takvi mi imaju više smisla, ovo što je ovde prikazano je sranje od omota tipično za novi milenijum. To što su se menjali članovi je nebitno. Albumi se razlikuju i produkcijski i muzički i tekstualno, nisu ih čak ni snimile iste postave. Ova dva omota su tipični DIY omoti, znači takve stvari rade demo amaterski bendovi u 80-ima, skupa sa fanzinima i sličnim sranjima. Sad je 2011. godina, tako da valjda mogu da si priušte nešto što izgleda profesionalnije. A što se zvuka tiče slušaj ta dva albuma za redom, skoro su pa isti. Nema nikakve muzičke razlike, ako ništa drugo to su 2 najsličnija albuma OP-a, svaki drugi je nekakav novi eksperiment koji zvuči drugačije od prethodnika.
October 5, 201113 yr comment_2415046 Tačno je da su to dva najsličnija albuma, ali drugi album je drugačije odsviran i produciran, tekstovi su drugačiji, muzičari se razlikuju. Omoti su bili u duhu tadašnje alternativne scene, ovaj novi omot je potpuno bezličan, poput dva predhodna omota njihovih albuma. Držaću se vinila . Ono što je bitno je da vreme ne može ništa muzici sa ta dva albuma!
October 5, 201113 yr comment_2415215 nacista blek metalac sluša ovaj bend? ja više ne razumem ludilo kroz koje prolazi svet.
October 5, 201113 yr comment_2415332 nacista blek metalac sluša ovaj bend? ja više ne razumem ludilo kroz koje prolazi svet. Mora se kad je dobar bend... Ali ako se uzme u obzir da je ovaj bend inspirisan post-punk bendovima sa početka 80-ih koji danas inspirišu tolike True Black Metal bendove (pogotovo novi Burzum) onda nije ništa čudno ni loše da se i ovaj bend sluša...
October 5, 201113 yr comment_2415336 Ау, само сам прескроловао страницу на горе, и одједном је овај омот пролетео и сад ме боле очи
October 21, 201113 yr comment_2421956 Vranjkovic (radio master) je bas napanjio zvuk na prvom albumu prste gitare sve u 16, sa drugim albumom je vec drugacija prica, sve je mnogo tise... i mnogo su stedeli na bukletu... Edited October 21, 201113 yr by VoivodBG
October 31, 201113 yr comment_2426106 Mora se kad je dobar bend... Ali ako se uzme u obzir da je ovaj bend inspirisan post-punk bendovima sa početka 80-ih koji danas inspirišu tolike True Black Metal bendove (pogotovo novi Burzum) onda nije ništa čudno ni loše da se i ovaj bend sluša... Jebote,covek bez po muke povezao Obojeni program i blek metal. U kome ti svetu zivis da mi je znati,sigurno ti je jako lepo tamo...
November 1, 201113 yr comment_2426211 Vauuu vauuu policajaaaac tiiiinuuu niiiinuuuuuu,mr's u pizdu materinu....
November 5, 201113 yr comment_2427789 Jebote,covek bez po muke povezao Obojeni program i blek metal. U kome ti svetu zivis da mi je znati,sigurno ti je jako lepo tamo... prijatelju kočnice ti ne rade baš sve...
March 25, 201213 yr comment_2495238 Prvi singl sa albuma Kako to misliš mi (Exit music, Odlican hrcak 2012.) http://www.youtube.com/watch?v=4G7AiEUmQlA