Jump to content

Sodom


Millennium

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
I da, što se tiče Incesta, i meni je daleko iza ostatka. Recimo da album ima osam remek dela, neke od najboljih thrash metal stvari koje sam IKADA čuo i koje nikako ne mogu da mi dosade, i jednu prosečnu stvarčicu kakva je Incest.

Ja stvarno ne znam,preslushavam album iznova i iznova,ali meni je Incest i dalje savrshena pesma,u rangu sa ostalima s albuma.:)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Ja se ne druzim sa veselim drugarima, a ni sa thrasherima, jer su i jedni i drugi preterali. Moji ortaci su uglavnom muzicari, fini rokeri. Imam samo jednog ortaka "thrashera", koji je u istoj meri "thrasher" kao ja (mrzi Slayer, Kreator i ostali LOSH thrash) i slusa (od thrasha) Metallicu... Inace, da prerastao sam te treserske fore i tako, sad slusam uglavnom pametne gitariste koji svojom muzikom imaju sta da kazu... Jeb'o orla... icon_uhoh.gif

 

A Kreatori (Sodomi i Slayeri) su, u fazonu, "BLAAAAAAAAAA"!!! Ljudi, bolje slusajte death metal, oni to bolje rade...

 

Ne, ne, NE!!!

 

Sodom, Kreator i Slayer i ostali sl. nisu iz istog ranga...

 

Ovo je FIN thrash sa melodijom, kvalitetima, a ne samo cista rokacina... Tj. za kasniji Exodus ne znam, ionako sam slusao samo demo sa Kirkom i prvi album.

 

Ja mrzim činjenicu da bay area stavljaju pod isti kalup kao ove evropske bendove, to nema veze jedno s drugim, Evropljani više podsećaju na black metal, nego na onaj američki thrash.

Inače, imaju i oni neki šarm, samo TO NIJE TO. Ja ne želim da kad kažem da slušam thrash, svi pomisle da slušam Kreator, Tankard, Destruction, jer ja to ne slušam i ne volim. Ne kažem da je sranje...

 

Mislim da je jako pogrešno stavljati evropski i američki "thrash" pod isti žanr... To nema veze jedno s drugim, ovi Evropljani muzikom više liče na black i death... Američki thrash je prava stvar, meni je ovo ogavno.

 

Ja ograničen? Većinu muzike koju ja slušam, ti ne znaš ni da postoji. Ne slušam Metalliku već tri godine, a Megadeth me je smoriJo pre nekih godinu dana. Nemam pojma o thrashu? Od thrash bendova slušam najviše Exodus, Testament i Legacy (same shit), Venom, Overkill, Dark Angel, Metaliku i Megadet znam napamet, a u poslednje vreme po malo i ove Tankard i Sabbat, nisu loši kao Sodom i Kreator. Ne mogu da slušam bend koji u sred pesme obrne ritam, jer ne ume da svira, a gitare im zvuče k'o iz bunara, boli me glava od toga. (Naravno, govorim o svim ovim bendovima u osamdesetim, za ovo kasnije me boli kurac, neću ni da pipam...) Slayer nikad nije pravio takve greške, istina, ali opet je ispod svih ovih ostalih bendova.

 

Izmedju ostalih postova... Ne mogu vise da quoteujem...

 

Voleo sam njegovo bubnjarenje mnogo... :/

 

RIP

 

I kako ti sada imas obraza da izjavis ovako nesto?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...