August 3, 200817 yr comment_1724157 A da, moj omiljeni Iron Maiden omot: Jel ovo neka zajebancija ili sta? SOTLB je bolji.
August 3, 200817 yr Author comment_1724426 Nije nikakva zezancija to za Iron Maiden. To je ultra retko LP izdanje iz njihovog najranijeg perioda, imao sam priliku da ga preslušam i moram reći da zvuči sasvim dobro. U suštini, nije ništa posebno, klasični NWBHM ali pošteno odradjen. Najzagriženiji fanovi sigurno već znaju za ovo izdanje. Edited August 3, 200817 yr by Whiteman
August 3, 200817 yr comment_1724435 Hm, ja jesam veliki fan Mejdena, ali prvi put cujem za ovo izdanje. Jel znas mozda naslove pesama? Edit: sad sam malo proguglao, izgleda da si se zeznuo. To jeste retko izdanje, ali ne iz njihovog ranog perioda, vec neki live snimak sa sledecim pesmama: Side A: Intro, Aces high, 2 minutes to midnight, The trooper, Revelations Side B: The flight of Icarus, The rime of the ancient mariner, Losfer words (Big`orra) Recorded live at Nürnberg / Nuremberg / Germany, 09.11.1984 / Nov. 11, 1984 Meni izgleda kao da je to neki butleg, mada mozda i gresim. Edited August 3, 200817 yr by Sisus
August 3, 200817 yr Author comment_1724472 Ej, pošto ja stvarno nisam fan Iron Maiden-a, jedva da sam preslušao par njihovih albuma, meni su pesme The rime of the ancient mariner i Relevations (koje sam i čuo s tog izdanja) zvučale novo pa sam pomislio da su to neke neobjavljene/raritetne stvari a u stvari su regularne pesme. Ovo sigurno nije čizmanoga (tj. bootleg) već, koliko se sećam, zvanično only-Germany izdanje pa ga je zato teško naći. Edited August 3, 200817 yr by Whiteman
August 3, 200817 yr comment_1724479 Pa nemam pojma, nasao sam ga na nekom sajtu sa butlezima: http://www.maidenboots.com/worldslaverytour.htm A i koliko znam, nema ga na oficijelnom sajtu.
August 3, 200817 yr Author comment_1724492 Pazi, sve je moguće. Prvi put sam čuo za ovo izdanje kad sam ga video na eBay aukciji i tada je (renomirani) prodavac koji ga je prodavao tvrdio da se radi o zvaničnom izdanju a ne o butlegu. To mi je potvrdio i jedan kolekcionar koji ima tu ploču i koji mi je dao da čujem dve pesme sa tog izdanja. Sad, ko će ga znati...
August 3, 200817 yr comment_1724580 Ne mogu da verujem da se niko nije setio: HELL YEAH!!!!!!! BGZ KVLT ZAUVEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
August 4, 200817 yr comment_1724670 Pazi, sve je moguće. Prvi put sam čuo za ovo izdanje kad sam ga video na eBay aukciji i tada je (renomirani) prodavac koji ga je prodavao tvrdio da se radi o zvaničnom izdanju a ne o butlegu. To mi je potvrdio i jedan kolekcionar koji ima tu ploču i koji mi je dao da čujem dve pesme sa tog izdanja. Sad, ko će ga znati... Wow... Ja isto prvi put čujem za to izdanje, i jako izgleda neobično tako da sam i ja pomislio da je bootleg. Kakav čudan omot, nikada ne bih pogodio da je Iron Maiden.
August 6, 200817 yr comment_1725918 kako je ovo dobro.kad neki naš crtac bude ovako nešto crto nek se meni javi.ovo je vrh.bolji rad u zivotu nisam vido.onaj belphegor je za ovo golo govno.kao i pola omota koje ste istakli ovdekan.koja je ovo grupa?? omot je vrh!
August 6, 200817 yr comment_1725955 Čini mi se da smo malo zapostavili našeg dragog Travisa: Poseban omot za Mellotron Heart?
August 6, 200817 yr Author comment_1726294 Pa da, to je limited edition verzija pesme Porcelain Heart odsvirane samo na melotronu. Zvuči maestralno! E, kad smo već kod Opeth-ovih singlova, ovaj mi je isto strava: Samo je bedak što su skratili pesmu, ali dobro, to su ta glupa pravila radio stanica da pesma ne sme da traje duže od 4 - 5 minuta. A, jel zna neko ko je autor ovog genijalnog Dio-vog: Edited August 6, 200817 yr by Whiteman
August 6, 200817 yr comment_1726471 Штета што албум није у рангу омота... и немам појма ко га је радио.
August 6, 200817 yr comment_1726491 kako je ovo dobro.kad neki naš crtac bude ovako nešto crto nek se meni javi.ovo je vrh.bolji rad u zivotu nisam vido.onaj belphegor je za ovo golo govno.kao i pola omota koje ste istakli ovdekan.koja je ovo grupa?? omot je vrh! To ja omot za split bendova Buzrael i Tears Of Christ.
August 6, 200817 yr comment_1726503 Штета што албум није у рангу омота... и немам појма ко га је радио. Marc Sasso je radio artwork čovek je ilustrator, strip crtač i dizajner. nisam siguran, ali mislim da je radio i neke ilustracije za ''heavy metal'' časopis. gotivan mu je stil,ali se danas služi i digitalijama.
August 6, 200817 yr comment_1726512 Zaista je pogubno kad ovakvim bolidima daju da se rade coveri. ovo kad sam video... jes' da je bolje od maniac butcher-a, ali katastrofa... ja sam ovako crtao u drugom srednje... da je taj crtač tih godina, onda razumem. evo jednog kultnog covera, od još kultnijeg ilustratora a i ovaj od nazaretha, by legendarni David Roe i da ne ispadne da frazetta nije radio covere za bendove: i što sam imao prilike da vidim frazettine stripove iz pedesetih...sledio sam se.takav tuš i crtež za ono vreme...rejmond i li su za njega bili deca. Edited August 6, 200817 yr by Vlladimir
August 7, 200817 yr Author comment_1726605 Штета што албум није у рангу омота... и немам појма ко га је радио. Nemo' me zezaš, kako bre nije u rangu omota? Dobro sad, možda nije naj true heavy metal album ikada ali je skroz odličan i ultra melodičan. Jeste da je malo sporiji i malo više u hard rock fazonu ali je ipak . @Vlladimir: Uh, dobar je taj za Tankard, samo mi se ta slova "The Very Best Of" nikako ne uklapaju u ostatak slike... Edited August 7, 200817 yr by Whiteman
August 7, 200817 yr comment_1726728 Штета што албум није у рангу омота... и немам појма ко га је радио. Meni je Master of the moon jedan od najdražih Diovih albuma, ako ne i najbolji. Tako je mračan, suptilan, jedinstven na svoj način. Mada, po meni, nijedan Diov solo album nije ni blizu savršenstva... To su Rainbow rising i Heaven and hell.
August 7, 200817 yr comment_1726752 Zaista je pogubno kad ovakvim bolidima daju da se rade coveri. ovo kad sam video... jes' da je bolje od maniac butcher-a, ali katastrofa... ja sam ovako crtao u drugom srednje... da je taj crtač tih godina, onda razumem. A sta ocekivati od benda koji se zove Buzrael?
August 7, 200817 yr Author comment_1727253 Što na staro norveškom znači: "Volim da palim crkve i boli me uvo kako mi izgleda omot za album". Nego, evo dva fina:
August 7, 200817 yr comment_1727300 Što na staro norveškom znači: "Volim da palim crkve i boli me uvo kako mi izgleda omot za album". Italijani su u pitanju.
August 8, 200817 yr Author comment_1727405 Italijani su u pitanju. Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo. Novo Repkino čeljade: Jedva čekam!