March 22, 200817 yr comment_1626767 death moj dobar drugar! dobra mi je conquer all od behemotha solaza
March 22, 200817 yr comment_1626805 To znaci da Death ima najbolje solaze... Ili sto bi pre bio slucaj,da si ti prilicno ogranicen.
March 22, 200817 yr comment_1626813 Ili sto bi pre bio slucaj,da si ti prilicno ogranicen. Ma sta ti znas o Deathu...
March 22, 200817 yr comment_1626852 behemoth solaze su slayer sreo hammerfall ali su mi do jaja i gde ih ubacuju i sve
March 22, 200817 yr comment_1626975 Tesko izdvojiti... Even the Gods Must Die npr. - solaza kida sve zivo i mrtvo
March 23, 200817 yr comment_1627370 Trey Azagthoth Kvlt!!! izdvojio bih ageless, still I am... ee onaj kraj solaze je takav svrshhhhh jaoo meni bar
March 23, 200817 yr comment_1627895 Tesko izdvojiti... Even the Gods Must Die npr. - solaza kida sve zivo i mrtvo Jujuju.....odlicna solaza, odlicna!!!!...... :rockdevil:
March 23, 200817 yr comment_1627979 Мени омиљена (уједно и најбоља) Nile солажа је она у песми Unas Slayer Of Gods.
April 6, 200817 yr comment_1639104 Tesko izdvojiti... Even the Gods Must Die npr. - solaza kida sve zivo i mrtvo Haha, uze mi "rijech" iz usta. Savrshenstvo, 20 puta zaredom da slusham taj dio, negdje oko 6-7. minuta pochinje, svaki put se najezim
May 4, 200817 yr comment_1660170 meni su najbolje solaze u pemama Icons of Evil i Dechristianize (Vital Remains) ali ne smemo zaboraviti da i Death ima extra solaze
June 5, 200817 yr comment_1684720 UNLEASHED ima moćne solaže, a i Obućari ( neko spomenu Legacy?! ) Od opusa oviJeH dva bendića, ne bih znao izdvojit' neku posebnu solažu. Ipak thrash je i mama i tata ... po pitanju solo deonica!
June 6, 200817 yr comment_1686104 ona u Dechristianize je jebitachna,ali stvarno .... i u Even the Gods Must Die,ufffffffffffffffffffff. u svakom slucaju previse da bi se 1 izdvojila...
June 21, 200817 yr comment_1697464 Hehehehe taj Even The Gods Must Die je zakon... obozavam to kilavo Nile soliranje heh... meni su omiljeni soloi nesto ovako: Krisiun - Rises from black - ruku na srce, krisiun se ne istice po mastovitim soloima, ali ovaj jebe majku, posebno ono sa dve gitare od kojih jedna ide malo sporiju melodiju a druga pozadi besni tapping, ne znam jel se razumemo koji deo Morbid Angel - Invocation Of The Continual One, jedan od najduzih soloa koje sam cuo u dm-u, prvo sam slusao pesmu po triput dnevno, pa onda slusao istu tu solazu sa love of lava, pa onda provalio da ima live klip na youtube-u i gledao ga po nekoliko puta dnevno, onako hipnotisan - zvuci prilicno blizu studijskoj verziji, eto klipa cisto, ako neko nije gledao Uvodni tapping je isto fenomenalan, posle slusanja studijske verzije, neko vreme sam se tripovao da ga svira klavijatura a ne gitara... Morbid Angel - Eyes To See, Ears To Hear - nije prebrza, ali jebe majku Morbid Angel - Secured Limitations - kilaviii bendoviiii zakoooon, zvuci, saranjuje Morbid Angel - Fall From Grace - solaza na kraju, ona sto ide preko uvodnog riffa, Trey ga ponovo ubija na mesto... Morbid Angel - Sworn To The Black - i onaj tapping, i solaza, strasno... Death - Spiritual Healing - ono je strasno, ko sto neko rece jebase mu majku Murphy i Schuldiner Cynic - Uroboric Forms - nacin na koji upada prva solaza je bolestan, a nacin na koji je sastavljena je jos bolesniji, meni ne ide u glavu kako im padnu na pamet onakvi rasporedi tonova, nisam zalazio u to kakve su to skale, i jesu li skale uopste, ali bi moglo lako da se prouci, posto postoje official tabovi za ceo Focus... Cynic - How Could I - bez komentara Immolation - Dead To Me Behemoth nesto ne forsira soloe previse, i u glavnom su na slicnu foru, ali oni fillovi u Zos Kia Cultus pesmi su zakon... Vader - Breath Of Centuries - ona iz re-recorded verzije (sa Kingdom-a), nije neka demonstracija tehnike, ali fenomenalno zvuci Eto reko malo da iskopam temu, bese mi dosadno I nemojte da se ljutite ako neki solo nisam pomenuo Edited June 21, 200817 yr by Demon Seed
June 28, 200817 yr comment_1703179 Hehehehe taj Even The Gods Must Die je zakon... obozavam to kilavo Nile soliranje heh... meni su omiljeni soloi nesto ovako: Krisiun - Rises from black - ruku na srce, krisiun se ne istice po mastovitim soloima, ali ovaj jebe majku, posebno ono sa dve gitare od kojih jedna ide malo sporiju melodiju a druga pozadi besni tapping, ne znam jel se razumemo koji deo Morbid Angel - Invocation Of The Continual One, jedan od najduzih soloa koje sam cuo u dm-u, prvo sam slusao pesmu po triput dnevno, pa onda slusao istu tu solazu sa love of lava, pa onda provalio da ima live klip na youtube-u i gledao ga po nekoliko puta dnevno, onako hipnotisan - zvuci prilicno blizu studijskoj verziji, eto klipa cisto, ako neko nije gledao Uvodni tapping je isto fenomenalan, posle slusanja studijske verzije, neko vreme sam se tripovao da ga svira klavijatura a ne gitara... Morbid Angel - Eyes To See, Ears To Hear - nije prebrza, ali jebe majku Morbid Angel - Secured Limitations - kilaviii bendoviiii zakoooon, zvuci, saranjuje Morbid Angel - Fall From Grace - solaza na kraju, ona sto ide preko uvodnog riffa, Trey ga ponovo ubija na mesto... Morbid Angel - Sworn To The Black - i onaj tapping, i solaza, strasno... Death - Spiritual Healing - ono je strasno, ko sto neko rece jebase mu majku Murphy i Schuldiner Cynic - Uroboric Forms - nacin na koji upada prva solaza je bolestan, a nacin na koji je sastavljena je jos bolesniji, meni ne ide u glavu kako im padnu na pamet onakvi rasporedi tonova, nisam zalazio u to kakve su to skale, i jesu li skale uopste, ali bi moglo lako da se prouci, posto postoje official tabovi za ceo Focus... Cynic - How Could I - bez komentara Immolation - Dead To Me Behemoth nesto ne forsira soloe previse, i u glavnom su na slicnu foru, ali oni fillovi u Zos Kia Cultus pesmi su zakon... Vader - Breath Of Centuries - ona iz re-recorded verzije (sa Kingdom-a), nije neka demonstracija tehnike, ali fenomenalno zvuci Eto reko malo da iskopam temu, bese mi dosadno I nemojte da se ljutite ako neki solo nisam pomenuo Sve vas je zajeb'o Mors Principium Est i pesma "The Distance Between"!
August 23, 200816 yr comment_1736005 A Obituary - Turned Inside Out, ona na početku na 1:03? Ako to nije dobar solo onda ne znam šta je.
August 25, 200816 yr comment_1737215 Najbolja det metl solaza je u pesmi Dechristianize od Vital Remainsa. Ustvari u toj pesmi su mnoge stvari najbolje iz det metala
September 6, 200816 yr comment_1745528 Sve sto je Muhamed odsvirao brate je nenadjebivo! Stabwound mi se mnogo svidja!