Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 170
  • Views 17.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dajte, bre, to sto sviraju deatheri (kao blackeri samo slusaju death ) ne moze se nazvati soloom, to je krljanje. Solo, to treba da bude melodija, emocionalno izrazavanje gitariste, a ne, vidi sto s

• Anоnymous
    Anоnymous

Uh jbt!!! +++++++++ poeni za Death_Cult_Legion-a.

• The Decapitator
    The Decapitator

Ma Chuck je zajebo i boga oca sa svojim solazama......mozda nisu tehnicki najkompleksnije i nisu prezahtevne, ali imaju neku neopisivu snagu, melodicnost......imao je jebeno, al' jebeno dobru desnu ru

• 2 weeks later...
comment_1639104
Tesko izdvojiti...

Even the Gods Must Die npr. - solaza kida sve zivo i mrtvo :opusteno:

Haha, uze mi "rijech" iz usta.

Savrshenstvo, 20 puta zaredom da slusham taj dio, negdje oko 6-7. minuta pochinje, svaki put se najezim :)

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
comment_1697464

Hehehehe taj Even The Gods Must Die je zakon... obozavam to kilavo Nile soliranje :)

heh... meni su omiljeni soloi nesto ovako:

Krisiun - Rises from black - ruku na srce, krisiun se ne istice po mastovitim soloima, ali ovaj jebe majku, posebno ono sa dve gitare od kojih jedna ide malo sporiju melodiju a druga pozadi besni tapping, ne znam jel se razumemo koji deo :)

Morbid Angel - Invocation Of The Continual One, jedan od najduzih soloa koje sam cuo u dm-u, prvo sam slusao pesmu po triput dnevno, pa onda slusao istu tu solazu sa love of lava, pa onda provalio da ima live klip na youtube-u i gledao ga po nekoliko puta dnevno, onako hipnotisan :)

- zvuci prilicno blizu studijskoj verziji, eto klipa cisto, ako neko nije gledao

Uvodni tapping je isto fenomenalan, posle slusanja studijske verzije, neko vreme sam se tripovao da ga svira klavijatura a ne gitara...

Morbid Angel - Eyes To See, Ears To Hear - nije prebrza, ali jebe majku

Morbid Angel - Secured Limitations - kilaviii bendoviiii zakoooon, zvuci, saranjuje

Morbid Angel - Fall From Grace - solaza na kraju, ona sto ide preko uvodnog riffa, Trey ga ponovo ubija na mesto...

Morbid Angel - Sworn To The Black - i onaj tapping, i solaza, strasno...

Death - Spiritual Healing - ono je strasno, ko sto neko rece jebase mu majku Murphy i Schuldiner

Cynic - Uroboric Forms - nacin na koji upada prva solaza je bolestan, a nacin na koji je sastavljena je jos bolesniji, meni ne ide u glavu kako im padnu na pamet onakvi rasporedi tonova, nisam zalazio u to kakve su to skale, i jesu li skale uopste, ali bi moglo lako da se prouci, posto postoje official tabovi za ceo Focus...

Cynic - How Could I - bez komentara ;)

Immolation - Dead To Me

Behemoth nesto ne forsira soloe previse, i u glavnom su na slicnu foru, ali oni fillovi u Zos Kia Cultus pesmi su zakon...

Vader - Breath Of Centuries - ona iz re-recorded verzije (sa Kingdom-a), nije neka demonstracija tehnike, ali fenomenalno zvuci

Eto reko malo da iskopam temu, bese mi dosadno

I nemojte da se ljutite ako neki solo nisam pomenuo :D

Edited by Demon Seed

comment_1703179
Hehehehe taj Even The Gods Must Die je zakon... obozavam to kilavo Nile soliranje :)

heh... meni su omiljeni soloi nesto ovako:

Krisiun - Rises from black - ruku na srce, krisiun se ne istice po mastovitim soloima, ali ovaj jebe majku, posebno ono sa dve gitare od kojih jedna ide malo sporiju melodiju a druga pozadi besni tapping, ne znam jel se razumemo koji deo :)

Morbid Angel - Invocation Of The Continual One, jedan od najduzih soloa koje sam cuo u dm-u, prvo sam slusao pesmu po triput dnevno, pa onda slusao istu tu solazu sa love of lava, pa onda provalio da ima live klip na youtube-u i gledao ga po nekoliko puta dnevno, onako hipnotisan :)

- zvuci prilicno blizu studijskoj verziji, eto klipa cisto, ako neko nije gledao

Uvodni tapping je isto fenomenalan, posle slusanja studijske verzije, neko vreme sam se tripovao da ga svira klavijatura a ne gitara...

Morbid Angel - Eyes To See, Ears To Hear - nije prebrza, ali jebe majku

Morbid Angel - Secured Limitations - kilaviii bendoviiii zakoooon, zvuci, saranjuje

Morbid Angel - Fall From Grace - solaza na kraju, ona sto ide preko uvodnog riffa, Trey ga ponovo ubija na mesto...

Morbid Angel - Sworn To The Black - i onaj tapping, i solaza, strasno...

Death - Spiritual Healing - ono je strasno, ko sto neko rece jebase mu majku Murphy i Schuldiner

Cynic - Uroboric Forms - nacin na koji upada prva solaza je bolestan, a nacin na koji je sastavljena je jos bolesniji, meni ne ide u glavu kako im padnu na pamet onakvi rasporedi tonova, nisam zalazio u to kakve su to skale, i jesu li skale uopste, ali bi moglo lako da se prouci, posto postoje official tabovi za ceo Focus...

Cynic - How Could I - bez komentara ;)

Immolation - Dead To Me

Behemoth nesto ne forsira soloe previse, i u glavnom su na slicnu foru, ali oni fillovi u Zos Kia Cultus pesmi su zakon...

Vader - Breath Of Centuries - ona iz re-recorded verzije (sa Kingdom-a), nije neka demonstracija tehnike, ali fenomenalno zvuci

Eto reko malo da iskopam temu, bese mi dosadno

I nemojte da se ljutite ako neki solo nisam pomenuo :D

Sve vas je zajeb'o Mors Principium Est i pesma "The Distance Between"! :rockdevil::pivopije:

• 1 month later...
  • 2 weeks later...