Jump to content

Derbi Utakmice


Frankenchrist

Recommended Posts

Ма, откинуће их...

 

Јебени Фенебахче ми обори тикет, водили целу утакмицу и више од 15 разлике, а на крају нерешено...

Они и Наполи се боре за шесто место у Ц групи.

Ако ми, не дај Боже, изгубимо, бићемо шести ма шта се десило и тада ће много тога зависити од те Ц групе...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ako budemo 6(ne dale kockice)..A grupa nas ne zanima..a u C grupi Ortez, Aris i Napoli se bore za 4., 5. i 6. i svi su 6-7..i svi igraju kuci u zadnjem kolu, a od svih imamo bolju kosh razliku, ali ako sve tri ekipe pobede a mi izgubimo onda ne smemo da bidnemo 6..a onda samo Lotomatika treba da bije Cibonu i mi smo onda 5. : )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ajde bre šta ste se usrali , imate ekipu za u osam , samo da vas debeli ne usere ,prema onome što sam do sada gledao , a gledao sam puno , bolji ste od španaca . Mnogo će vam zavisiti od Drobnjaka , mislim da će se klinci usrati pa će morati on malo da ih diže , mada ako debeli dobro odradi pripremu , a sumnjam u to ,

onda ladno dobijate , a ovako biće malo čupavo dok se dvojke i trojke ne opuste , samo vam je bitno da oni u nekom periodu utakmice ne povedu sa 6-8 razlike jer onda ulazi voda u uši klincima , a Dule nema dobar tajming za tajm out...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Realno, pred punim Pionirom, ako se klinci ne useru, trebalo bi da ih odvalimo. Samo mi smo cudna ekipa. Ipak, nadam se da cemo ih odvaliti...

 

Majore, da nisi malo preterao? Nisam bas siguran da imamo ekipu za osam. Mislim, mozemo mi svakoga da dobijemo, kuci pogotovo ali zato i padamo uvek, ipak tu nedostaje jedan dobar plej...

Edited by Strahinja

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da bismo bili treci mora da pobedi... onda bi oni bili drugi, mi treci, a maccabi cetvrti. Ali s tim da cibona izgubi isto. Evo:

 

Panathinaikos 11 2 1055 960 +95

Maccabi Elite 7 6 1152 1102 +50

DKV Joventut 7 6 1030 963 +67

Partizan 6 7 1010 999 +11

Cibona 6 7 1055 1060 -5

Unicaja 6 7 907 995 -88

Lottomatica Roma 5 8 946 986 -40

Union Olimpija 4 9 950 1040 -90

 

 

Mi imamo bolji score od maccabija... ovde smo dobili oko 10 razlike, a tamo izgubili 2. Znaci pozitivan score. Oni imaju jednu pobedu vise za sada, a ako izgube od PAO-a oni se sele na cetvrto mesto, a mi ih prestizemo zato sto bi smo imali isti score ko oni, a spasla bi nas ta kos razlika protiv njih. :D Naravno mi MORAMO da pobedimo unicaju. Juventut bi onda bio drugi, a pao naravno prvi.

Edited by Djordje Miljanic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Јбг, кад смо код тога..на страну навијачке страсти ко је бољи..Партизан или Звезда..Видим, упорно се зове Тришовић. Мислим да је Ломић, какав такав, 10 пута бољи од њега..Човек јебено не уме да центрира.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Pa sa Cirkovicem se sprdaju svi Grobari, to je opste poznato da je doticni operisan od centarsuta. Kao i velika vecina u Partizanu.

Samo ovde se govorilo o Trisovicu, stvarno ga neko gura. Kao i mnoge druge igrace, nema veze da li su u Partizanu ili Zvezdi. Svi treneri, menadzeri, imaju svoje igrace, dobijaju se procenti od prodaje, to je valjda svima jasno. Zato je nas fudbal smejurija. I nece biti bolji, na zalost. Sve je to zalost.

A zalosno mi je i kad neki svrsavaju na strane timove, bas zalosno. Pa tu nema vise sporta, sve je industrija...

 

Bilo mi lepo kada bi Partizan igrao na Kosovu(kao sto je Zvezda igrala sada u kupu) pa da igra Cirkovic, mozda bi svojim centarsutem pogodio nekog Siptara u glavu u siptarskoj zoni. Da bar bude neke koristi od njega...

Edited by Strahinja

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo prođe i ovaj žrijeb za rukomet...

 

Srbija - Island

Portugalija - Crna Gora

 

 

 

Portugalci, stari poznanici Kapisode i Đukanovića, koji su u par navrata(sa Lovćenom i reprezentacijom) isprebijali tamošnju publiku ali i igrače :)

 

Što se tiče duela Srbija - Island, izgleda da niste imali sreće i dobili najbolje kotiranu reprezentaciju od svih koje igraju u baražu...mada, nisu ni Islanđani nesavladivi u posljednje vrijeme...

 

Puno sreće i jednima i drugima, pa da se sastanemo u finalu u Norveškoj! :mrgreen:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fala, takodje...

 

 

Cela nasa fudbalska reprezentacije, tj. prva postava je ciganska postava. Ni jedan grobar u prvoj postavi. Osim Krstajica. To nije u redu. Da igra neki budjavi trisovic ili DEJAN STANKOVIC, a ne igraju npr. Vukic ili Lomic... :no:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I drugi tinejdžer crno-beli "profi"

IPB Image

 

FK Partizan nastavlja sa podmlađivanjem igračkog kadra ove zime. Posle Nenada Adamovića i drugi član generacije 1989. omladinske škole Nikola Gulan potpisao je u subotu svoj prvi profesionalni ugovor i to na tri godine.

 

Gulan je rođen 23. marta 1989. godine (183cm, 73kg), a igra na mestu zadnjeg veznog igrača. Pošto igrači koji nemaju punih 18 godina ne mogu da potpišu profesionalni ugovor, u Nikolinom slučaju presudilo je to što je već nastupao za reprezentaciju i prvi tim, što omogućava i ranije stupanje u "profi" vode.

 

 

Е, шта све Партизан не доводи ...

Ко је, бре, овај?

Па, докле ћемо ми доводити децу из предшколског да нам играју по Европи?

Ето, ново руководство ...

:no:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

То су наши играчи, наша школа, само им је ово први профи уговор.

 

Боље напаљени клинац него реуматични Томић.

 

I Gulan i Adamović igraće za reprezentaciju Evrope uzrasta do 18 godina protiv selekcije Afrike u Barseloni. Ti mečevi na programu su 27. februara i 1. marta.

Мислите ли да су их безвезе звали?

Edited by Аксеаносилас

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...