Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.1k
  • Views 136.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

E STARAC EVO... KOLjE ZA PARADAJZ... JA SE BAVIM POLjOPRIVREDOM... ZIVIM NA SELU... KOKOSI, SVINJE, KRASTAVCI, PARADAJZ I OSTALO... OKO 50 DUNUMA OBRADIVE ZEMLjE... OVO JE SAMO OKO KUCE... ..

• Неко оставио коментар:            

• SkullKrusheR
    SkullKrusheR

sa jednog drugog foruma...          

comment_2051931

Расел има дугогодишње комплексе. Увек је био типични маргиналац, цео тим су вукли поштар Мелоун и гаћан Стоктон.

comment_2051978

Јеб'о ЕнБиЕј, док је Евролиге нећу гледати тај циркус.

<!--quoteo(post=2022859:date=9. 8. 2009, 19:02:name=Куруз)--><div class='quotetop'>QUOTE (Куруз @ 9. 8. 2009, 19:02) <a href="index.php?act=findpost&pid=2022859"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Јеб'о ЕнБиЕј, док је Евролиге нећу гледати тај циркус.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

naravno.

Naravno.Glupi NBA.

http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2009&mm=09&dd=14&nav_id=381444

nisam imao pojma o ovoj prici.

uzgred, kakva prednja promena. :rockdevil:

Dzordan je najbolji na svetu i svi redom mogu da mu ga duvaju.Kakav Rasel,kakvi bakraci.

comment_2059718

verovatno ce biti njujork nets, a ne bruklin.

najgora selidba je kad su soniksi preshli u oklahomu + je promenjeno ime i ceo imidz tima. soniksi su mi bili jedan od omiljenih timova dok su igrali alen, luis, beri, radmanovic i drobnjak. sadashnje stanje je ochajno.

comment_2059723

Ja bas mislim da ce biti Bruklin,da ljudi na njih ne gledaju kao na "tamo neki drugi tim iz Njujorka",kao sto gledaju na Kliperse u LA.

Dobra je ta generacija sto navede,ali je kurac od ovce u poredjenju sa Pejtonom,Kempom,Sremfom i Mekmilanom.

comment_2059958

I oni prave slične ciganske papazjanije.

Kako ono beše? Tim Sistem, PAF, Skiper, Klimamio, Fortitudo :lol:...imaju još naziva, ovo su samo oni koje ja pamtim. Međutim, njihovi klubovi ne menjaju gradove, ambleme, a ni klupske boje (blasfemija).

Edit: Šta ti je telepatija između mene i Baala. :redface::)

Edited by Вуду ПопаЯa

comment_2059973

klivlend je jedini odradio pametan posao, shto se menjanja imidza tiche (ono je bio blagi uzas od logoa, dresova i boja). eventualno josh i denver.

milvoki, juta, memfis, atlanta i josh par njih su se zeshce zajebali, kod dresova najvishe.

• 1 month later...
comment_2085189

J. J. Fuckin' Reddick :rockdevil: Proradio i on konacno :smile:

El' zna neko oce li ESPN America prenositi NBA ? Ja gledam raspored do 6og novembra i nema nista, ima samo jedna ili dve emisije NBA Fastbreak, a o direktnim prenosima nista...Ovo na Sport Klubu je kurac, samo 2 tekme i to za vikend, i to izaberu neke gluposti...

Edited by Hitler

comment_2085390

koje gluposti, prenose reptorse 2 vikenda za redom!! :rockdevil:

super tekma bila sinoc, ali mi zao shto pored dobre igre toronto izgubi. andersona i redika kenjale trojke najgroznije. orlando mi je drugi omiljeni tim pa mi nije toliko zao.

chris-bosh-slam-dunk.jpg

^najbolji sinoc.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.