Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

65 members have voted

1. 1. Najbolji album sa Green-om?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 3.1k
  • Views 249.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Memento_Mori
    Memento_Mori

Pogledaj Sepulturu Maxe   Pogledaj sepulturu svoju Maxe, I skini Grina s ociju, Videces stare Sepulturine fanove, Prave neke sirkl pitove. Pogledaj masu Maxe, Sve same sage i rumorsi, Tvoji f

• Dekapitator_Prisoner
    Dekapitator_Prisoner

Dekapitator ima usi i pazljivo slusa, a i o tome diskutuje sa ljudima koji se zapravo razumeju u to. Dekapitator se bavi muzikom jako dugo i zna nesto o tome, za razliku od mase drugih ljudi koji su z

• Memento_Mori
    Memento_Mori

Pošto mi je Sepultura omiljeni bend red je da ja bacim jedan komentar,pa vi procenite dal je on mudar i vispren Do Against-a je sve Sepultura,ovo kasnije je sve novi bend koji se meni lično uopšte n

comment_2879425

http://www.gloriacavalera.com/2016/01/looking-for-ziggy-stardust.html?spref=fb

Gloria objašnjava kako su ona i Max + deca dobili zaseban bus na Roots turneji.

Mora da je bilo jezivo gurati se sa ostalim članovima grupe i roud kru ekipom svih tih godina pre.

Siroti Max je sigurno bio na izmaku snaga, a onda je dobio svoj zasebni bus.

Čudi mi kako se ta institucija posebnog busa samo za njega i njegovu dragu izgubila pojavom Soulfly-a.

Mnogo mi je drago kada se iznova i iznova potvrđuje kolika su govna ona i Max.

Onakav bend su razjebali svojim suludim ego tripovima.

Bolje da ovo nikada nisam ni video.

comment_2879829

http://www.gloriacav...t.html?spref=fb

Gloria objašnjava kako su ona i Max + deca dobili zaseban bus na Roots turneji...

Bolje da ovo nikada nisam ni video.

Nista lepse neces cuti ni od jednog clana koji je radio sa tom vesticom i bio odbacen kao govno:

Bobby Burns

http://www.metalinjection.net/latest-news/drama/former-soulfly-bassist-has-very-unpleasant-things-to-say-about-the-cavaleras

Kako su samo Mayorga, Kinkade, Chow... otisli... i sve ih je ovaj debilj popljuvao, a naocito Kinkadea, uz sve rekao da je los bubnjar... izvini, Zyon je bolji.

Jedino i se Campos uredno i lepo javno zahvalio, ali je i on otisao dobrovoljno.

• 3 weeks later...
comment_2886441

Bože zdravlja da sačekamo butlege, pa da vidimo kako su Max i Igor izašli na kraj sa Roots-om. To je valjda jedini album koji mogu koliko-toliko da odsviraju. Pretpostavljam da će ga svirati unazad i da će zvučati kao korektan cover band. Taman da večiti argument Glorijinih bootova povodom Sepulture bez Cavalera, malo okrenemo protiv njih. Bolje da se Metallica odlučila da svira ceo Load.

comment_2886448

Bože zdravlja da sačekamo butlege, pa da vidimo kako su Max i Igor izašli na kraj sa Roots-om. To je valjda jedini album koji mogu koliko-toliko da odsviraju. Pretpostavljam da će ga svirati unazad i da će zvučati kao korektan cover band. Taman da večiti argument Glorijinih bootova povodom Sepulture bez Cavalera, malo okrenemo protiv njih. Bolje da se Metallica odlučila da svira ceo Load.

Igor ce to da odlupa fino, za njega nema brige.

comment_2886523

Možda to deluje kao ciganski potez, ali Max je u svakoj prilici(soulfly, cc) i oduvek koristio Sepulturine pesme, roots bloody roots je svirana na svim njegovim koncertima, tako da nema mesta za čudjenje!

comment_2886533

Trebao sam napisati "možda to nekome deluje ciganski", meni jeste malo diskutabilno da neki drugi bend obeležava 20 god tudjeg albuma(pored benda koji je još uvek aktuelan), ne znam da li se sadašnja Sepultura nešto pita povodom toga i da li imaju saglasnost?

comment_2886539

Možda se neki ne bi složili sa mnom, ali mislim da bi najbolje bilo, da su još posle Roots-a stavili bend na led jedno 10-15 godina, zamisli kakav bi to povratak bio! Znači, mislim da bi u tom povratničkom trenutku bili ubedljivo najveći bend na planeti zemlji(kuruze sorry :mhihi: )

comment_2886576

Naravno da je ta priča odavno završena, ali eto Max i Igor su opet u dobrim odnosima, i to gle čuda od kad je iziš'o iz Sepulture!

Zato i kažem da su ostavili bend neko vreme, svako na svoju stranu par godina, a onda ponovo okupljane, ljubljenje, veliki pompezni povratak, ovako se samo stvorio ogroman hejt Max-a sa jedne i Sepulture sa druge strane, jer koliko se ja sećam, još onomad najveći sukob je izbio izmedju braće Kavalera, zar ne?