Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

65 members have voted

1. 1. Najbolji album sa Green-om?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 3.1k
  • Views 252.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Memento_Mori
    Memento_Mori

Pogledaj Sepulturu Maxe   Pogledaj sepulturu svoju Maxe, I skini Grina s ociju, Videces stare Sepulturine fanove, Prave neke sirkl pitove. Pogledaj masu Maxe, Sve same sage i rumorsi, Tvoji f

• Dekapitator_Prisoner
    Dekapitator_Prisoner

Dekapitator ima usi i pazljivo slusa, a i o tome diskutuje sa ljudima koji se zapravo razumeju u to. Dekapitator se bavi muzikom jako dugo i zna nesto o tome, za razliku od mase drugih ljudi koji su z

• Memento_Mori
    Memento_Mori

Pošto mi je Sepultura omiljeni bend red je da ja bacim jedan komentar,pa vi procenite dal je on mudar i vispren Do Against-a je sve Sepultura,ovo kasnije je sve novi bend koji se meni lično uopšte n

comment_2957410

O čemu vi pričate pa to su neki novi momenti i definicije tuge.

Elem, ovaj bend i dalje ostaje da biva verovatno najbolji live thrash bend u ovom trenutku. Verovatno mi i najbolji bend festivala sad na Mastersu u Češkoj. Lično je pomoglo što mi je Machine Messiah za sada jak pretendent za album godine, a sa istog su otpikali 5 komada, uključujući i "Iceberg Dances" :rockdevil: epski momenat. Štetica samo što i Alethea nije pala, a sviraju je generalno. Svako kome je Sepultura u glavi nebitan bend, treba da batali forum i sve što radi u ovom trenutku i da ode negde da ih vidi live.

comment_2957527

Realno bi bilo da ih pozovu na Exit, zapravo je to odavno i trebalo da bude uradjeno, da je neke logike.

Ali kada sam to pomenuo ortaku koji zna kako otprilike ide bukiranje za Exit, rekao mi je da su male sanse, jer kao prvo bend po mogucnosti treba da bude sto jeftiniji, a kao drugo bendove bira "tru metal" ekipa kojoj Sepultura verovatno nije dovoljno pravoverna :)

comment_2957533

Realno bi bilo da ih pozovu na Exit, zapravo je to odavno i trebalo da bude uradjeno, da je neke logike.

Ali kada sam to pomenuo ortaku koji zna kako otprilike ide bukiranje za Exit, rekao mi je da su male sanse, jer kao prvo bend po mogucnosti treba da bude sto jeftiniji, a kao drugo bendove bira "tru metal" ekipa kojoj Sepultura verovatno nije dovoljno pravoverna :)

Ista ta trve ekipa ih je dovela i 2014. a dovodi i Arch enemy, Machine head i sve te zajebancije.

Edited by Dekapitator_Prisoner

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_2960309

Sa te turneje postoji i pro shot sa Rock In Rio koncerta, ista godina. Tu je mix takav da je Maxova gitara jaca i lepo se cuje da on ipak nije potpuno beznadezan slucaj za sviranje iste :)

Sa iste turneje imas i mix dve kamere sa Doningtona, ali je ton opasno dobar FM, a neke pesme su sa MTV-i snimka. Taj koncert je ceo sniman za bend, ali nikada nije objavljen sem nesto malo na Chaos DVD-iju.

comment_2960668

Tesko nakon ni 300 ljudi u Domu omladine pre tri godine.

Ipak treba uzeti u obzir da su par dana posle njih bili Mejdeni, to im je tad bila otezavajuca okolnost.

Je l' moguce da su oni poslednja dva puta ovde svirali u par dana razmaka sa Maidenima :haha:

2009. svirali dan pre Maiden, 2014. nedelju dana pre

• 4 weeks later...