January 21, 201114 yr comment_2291050 Mille Petrozza, i to na Extreme pogotovo Smici Tamas (Moby Dick) Blitz Ellsworth Zetro Souza Coburn Pharr (ako se uzme ko Thrash Anninilator i Omen, po meni ne ali mnogi ih svrstavaju)
January 21, 201114 yr comment_2291074 Hehe, mozda ovaj nas usrani Suboticki(ako se ne varam) ali iz Soprona (HU) je definitivno Smici. Cuj albume: Ugass Kutya! Kegyetlen Evek Korhinta Prva tri su antologija. I da, prvi album u originalnom izdanju sa grubljim vokalom a ne onaj kad je prepevan malo vise kao scream.Ne znam kako da objasnim, ko je cuo oba zna sta pricam, ima nas tu par, znam.
January 21, 201114 yr comment_2291219 Pluslcina ko ceni HU Metal i poznaje. A znam da si to ti Tigre. To imponuje. OOOooo igen a Gazember! Ja sam sad pijan ko dupe al cenim kad neko zna. Sad bi ja napisao verse od neke pesme al nemogu al Moby Dick!!! Sedeo sam s njima a moj prijatelj tj. prijatelj mog ujaka(nam to omogucio) je ziveo u Sopron-u 8 godina i kod njih "kampovao". To je covek iz sela Toba blizu ZR, koji je sve upoznao. TANKCSAPDA, RUDAN JOE ,KALAPCS JOZSI.... i Fogeci, kako se on izrazavao zadni put u Molu.Usta ga jebem(Kukovecz buala) Ne mogu da ti dam + kad si moderator jeb'ga.Svati ko da si dobio Acelsziv, ujra dobog mar Acelsziv, soha meg nem al
July 3, 201213 yr comment_2545549 Steve Zetro Souza ( Exodus , Tenet , Hatriot .... ) , Ron Rihehart - Don Doty ( Dark Angel ) , Ron Eriksen ( Viking ) , Rodney Dunsmore ( Devastation ), Simon Cobb ( Anihilated ) , Chuck Billy ( Testament ) , Mille Petrozza ( Kreator ) , Schmier ( Destruction ) ...