Jump to content

Pornići


Geozee

Recommended Posts

Što to? Nije valjda da se Kinom raširila epidemija ćelavosti?

 

Nemoj da te vidi gazdarica da postuješ ovuda, dobićeš po ušima.

 

 

To zbog imigranata u Banji? :mhihi:

 

Oduvek je to tako bilo, kao da sam osećao crnu jebenu propast Banje moje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Molim za pomoć ovdašnje poznavaoce.

Gledao sam neku pornjavu kad sam bio klinac sa drugarima (nismo uradili grupni fap, da predupredim zlobnike) gde neki crnja uništava neku ribu, kad je završio izvadio je čudovište i rekao u kameru kultnu rečenicu "once you go black, you cannot go back".

Tako nešto je valjda bilo, ta ečenica mi je totalni kult, pa ako neko zna koji je film...

 

taj crnac je verovatno all mighty MANDINGO

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne bih rekao da je otisao u zatvor samo zbog tog snimka. Svaki njegov video ima manje ili vise rape element, a ako se vidi sta danas radi jedan brazzers, to nije nista cudno. U pitanju je jedna od vodecih kompanija u porno industriji koja diktira taj nasilan stav, double anal, samaranje i sl. Ron Jeremy redovno kritikuje taj moderan trend, i potpuno je u pravu, sto se mene tice.

 

U pojedinim Max Hardcore snimcima, devojke, na njegovo pitanje koliko imaju godina, odgovaraju da imaju 12, iako je ocigledno da su 18+ i to je sve deo predstave u kojoj devojka mora da izgleda i da se ponasa kao da zaista ima toliko godina. To je bio jedan od najvecih razloga sto je otisao u zatvor, iz kojeg je kako sam cuo, nedavno izasao.

Ne volim generalno njegove radove i posebno ne volim takav stil, ali ipak moram reci da sve sto radi i za sta je optuzen i otisao u zatvor, rade mnogi drugi - koliko ima mejnstrim teen pornica sa devojkama obucenim u skolske unifrome, lizalicama itd itd dakle koje oponasaju mlade devojke a da su 18+ i nikom nista?

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pravda za Max-a Hardcore-a!

 

 

Nije bas tako, problem s njim je sto je on navlacio devojke koje ne znaju ko je on da potpisuju dvosmislene ugovore oko snimanja scena, mnoge su isle da rade s njim ne znajuci da ce da pisa po njima, da im ga gura u grlo i u dupe, i tako dalje, al onda kad dodju tamo i kad vide gde su dosle, nema nazad. :D

I da, nije otisao samo zbog toga, nego su mu natovarili sve zivo, meni je prvo to zvucala kao glupost, al kad sam provalio da ih obmanjuje i navlaci, i trebalo je da ga jebu u zatvoru dok mu oci ne ispadnu...

 

Podrzavam nasilje u pornjavi do odredjenih granica (a i u spavacoj sobi :zeleni: ), mada treba odraditi to profesionalno, kao sto npr radi kink.com ili pomenuti Brazzers, Evil Angel, Rocco i ekipa itd, i da na kraju niko ne bude ostecen, a posebno ne 'glumice', ipak se oko njih vrti cela industrija.

 

 

I za kraj, jedan zanimljiv linak :D

My link

 

Belphegor :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Demon Seed: Kako mislis 'nema nazad'? :D Ne secam se da sam videla da se i jedna ozbiljno opirala. Mada jadnice su verovatno bile u fazonu 'daj da istrpim, treba mi kinta' (kad vec rade s Max-om a ne s nekim normalnim). Mene licno je smorilo sto su u USA uveli da nema ozbiljnijih tripova u pornicima, ne treba braniti snimanje onoga sto je dozvoljeno privatno raditi, nema smisla. Tipa ne sme da se desava ista dok devojka place, mora da se prikaze na kraju filma kako su svi srecni i zadovoljni... Al kao sto kazes, makar Kink uspesno pliva u tim vodama. Razvodnjen im je kvalitet doduse al makar izbacuju tonu filmova.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa nema nazad u na foru da ako prekinu scenu, krse ugovor, tako nesto, nisam zalazio duboko u to kako tacno izgleda ugovor o snimanju toga, a i to, "aj da istrpim, kinta"...

 

Ti to hoces da kazes da je privatno dozvoljeno zlostavljati devojku dok se ne rasplace? :D

Edited by Demon Seed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...